4 sterren: goede service, goed behandeld

I have tried many things to deal with my hormonal acne (incl antibiotica) but I have only noticed real results after my treatments at Derma Kliniek. The products of image skincare also work really well on my skin. My skintherapist Rianne works very carefully and is always realistic about the progress she sees on my skin.

• Naam: Alexandra

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kreeg duidelijke uitleg en werd vlot en op een persoonlijke manier geholpen door Rianne. In de korte tijd van de behandeling was er op een leuke manier persoonlijke interesse en tegelijkertijd werd er zeer secuur gewerkt.

• Naam: Saskia

• Naam: Samantha Rodriguez Cortes

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bellen om een afspraak te maken is soms lastig en duurt vaak langer dan gewenst. Een afspraak in plannen bij Ambr en rianne is geen enkel probleem. Afspraken lopen goed en professioneel. Erg blij met het resultaat

• Naam: Zita

4 sterren: goede service, goed behandeld

De behandelingen zijn een hele fijne ervaring. Rianne komt professioneel over en is erg geïnteresseerd, vriendelijk en klantgericht. Tijdens elke behandeling vertelt ze me welke vooruitgang ze ziet en waar ik eventueel op moet letten, ook is ze altijd bereid mijn vragen te beantwoorden. Door de combinatie van de producten die me zijn geadviseerd en de acne behandeling met de peeling is mijn huid enorm verbeterd. Ik ben heel blij met het resultaat, bedankt!!

• Behandeling: Acne Behandeling |Peeling & Gezichtbehandeling
  • Naam: Femke

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Afspraak maken gaat super makkelijk en behandeling is super fijn! Heb nu drie behandelingen gehad en ben hartstikke tevreden. Mijn acne is zo goed als verdwenen. Behandeling is gedaan door de gezellige dame Rianne, zij legt de hele behandeling goed uit en ook mijn vragen zijn goed beantwoord. DermaKliniek raad ik iedereen aan!

• Naam: Leila Farah

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een laser behandeling onder gaan voor littekens Fraxel laser) na de eerste behandeling al voor uit gang echt supper tevreden!! Bedankt xoxo

• Behandeling: LPG Endermologie
  • Naam: Plam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik wil de arts heel graag bedanken. Ik was bij meerdere klinieken maar ik ga nooit meer ergens anders naartoe. Mijn gezicht ziet er perfect uit nu. Dank u wel

• Naam: Zorka Gegic

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ik ben begonnen met laserontharing in mijn gezicht, hierbij heb ik een duidelijk advies gekregen. Daarna besloten om ook mijn bikinilijn te laten laseren. Ik vind dat de medewerkers bij Dermakliniek me respectvol behandelen. Salsa is mijn behandelaar, zij is echt super.

• Naam: B.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Salsa is mijn behandelaar, zij is een ontzettend aardige vrouw die weet waar ze het over heeft. Ik vind het prettig hier te komen.

• Website N.v.t.
  • Naam: Brit

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dit is nu mijn 5e gezichtsbehandeling en ik ben helemaal haarvrij! Dit is heel belangrijk voor mij, omdat ik iedere dag mijn gezicht moest scheren en er stoppels, ingegroeide haar en uitslag van overhield. Ik was er altijd zo onzeker over en durfde nooit met mensen van dichtij een gesprek aan te gaan. Ook was het een grote stap voor mij, omdat ik slechte ervaringen heb bij andere klinieken waar ze ipl behandelingen aansmeerden. Wat een lieve dames hier bij derma kliniek! Ze denken echt met je mee en stellen een pakket voor je samen die echt bij jou past en het allerbelangrijkste is toch wel hoe eerlijk ze altijd zijn! Kortom; wat een top kliniek is dit! Ik ga nu de rest van mijn lichaam laten behandelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Behandelingen worden goed gedaan. Nemen tijd voor hun klanten. Vriendelijk, gastvrij. Ik raad het aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Professioneel, adequaat en met veel oog voor de behoeften van de klant.

• Website N.v.t.
  • Naam: Ly

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik werd opgevangen door Amber voelde me Zo erg opme gemak terwijl ik so nerveus was heel vriendelijk eerlijk en mooi! Zeker Eem aanrader

• Naam: Akosua

• Naam: Priscilla

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een goed en prettige sfeer ,klantvriendelijk

• Naam: Wanda

• Naam: Cobie

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De jaren beginnen te tellen.. dus nu 3 zones rond de ogen laten ‘botoxen’ en na 2 weken ziet het er al zo mooi uit.. bij controle afspraak ook maar wat aan de lippen laten doen. Ik voel me veel zelfverzekerder. Het advies is heel helder en eerlijk en ik ervaar de kundigheid als heel vertrouwd

• Naam: Britt Huiberts

2 sterren: slechter dan verwacht

Was in Amsterdam voor injectables. De arts die de injectie gaf was bijzonder gehaast in de handelingen, in hoog tempo stipte hij plaatsen aan (2 zones) en bracht hij de injecties toe. Dit was pijnlijk (eerder elders nooit gevoeld) bloedende plekjes na het injecteren. Op de neusbrug ontstond een forse zwelling (leek alle vloeistof op 1 plek geïnjecteerd te hebben) deze heeft 4 dagen aangehouden. Nu een week later een vreemde frons boven beide ogen doordat op bovengenoemde plek ook richting ogen wat dik is. Voelt vervelend/ gespannen. Na de snelle handelingen was de dokter opeens stil, bleek toen ik achter me keek met z'n telefoon bezig. Ik ben eerder behandeld in andere kliniek, zal nooit meer naar deze kliniek gaan.

• Naam: m de boer

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Je krijgt eerlijk en goed advies. Het resultaat van mijn wallen behandeling is fantastisch. Had ik jaren eerder moeten doen :-)

• Naam: Patricia

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb in Buitenveldert een lelijke, verdikte ouderdomsvlek op m'n wang laten verwijderen, d.m.v. curretage. Je loopt wel een week voor gek met zo'n zwarte korst, maar die valt er na een week af. Daarna weer een korstje en na 2 weken is er niets meer van te zien! Ben er erg blij mee.

• Naam: Yvonne Ariëns

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben heel erg tevreden over de behandelingen en het personeel. Echt een aanrader ga zo door !!

• Naam: Duygu Civak

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele fijne behandelingen. De cellulitesbehandelingen werken echt. Ik zit nu op me zevende behandeling en mijn cellulites is een stuk minder. Alle huidtherapeuten zijn ook super. Ik raad het iedereen aan.

• Behandeling: LPG Endermologie
  • Naam: Marcy

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Je wordt super behandeld en op je gemak gesteld, een echte aanrader dus!

• Naam: Daphne

Vierambachtsstraat 106 A

3023AT Rotterdam

Over Derma Kliniek

Wij zijn een medisch en cosmetische kliniek waar kwaliteit, vakkundigheid en gegarandeerd resultaat op nummer 1 staat. Bij Derma Kliniek kunt u terecht voor al uw huidproblemen