Organisatie en communicatie ondermaats

Had een lang genuanceerd verhaal getypt maar vanwege beperkt aantal tekens de highlights: Op belangrijke mails wordt niet gereageerd, alleen als je mailt voor een afspraak dan wel meteen. Als je vraagt om een afspraak bij een bepaalde behandelaar dan kan het zijn dat die afspraak zomaar ineens overgenomen wordt door iemand anders, ook al betekent dat wijdbeens naakt voor een vreemde liggen als je je schaamstreek laat laserontharen bijv. Afspraken over facturen worden vergeten of wordt op terug gekomen. Laatste keer: aan de telefoon specifiek gevraagd of ik een behandeling bij Sarah kon doen. Na overleg kon dat. Dubbel gecheckt of het bij Sarah was (want: ik heb eerder na een behandeling een diepe deuk in m'n neus gekregen als resultaat, foutje, waren 7 laserbehandelingen met elke keer 9 dagen korst op m'n neus voor nodig om het een beetje bij te laten trekken - Sarah kent mijn huid inmiddels tenminste), dat was echt zo. Sta ik een maand later aan de balie: 'Eh nee Sarah is er niet, maar je behandeling stond toch niet bij Sarah maar bij Salsa. Alleen Salsa hebben we een week vrij gegeven, dus nu wordt het gedaan door Maryam. Sarah zou supervisie doen bij haar als behandelaar, maar het komt zonder haar vast (?) ook wel goed.'. Toen ik daarop - na mijn eerder al doorgegeven feedback hierover - besloot weg te gaan gaf de receptioniste aan dat ze het echt heel vervelend voor me vond en dat Sarah me zéker gelijk hierover zou bellen. Dat is nu bijna een maand geleden. Erg jammer want het zijn aardige dames, maar mijn behandelingen hier stoppen nu echt.

• Behandeling Peeling & gezichtsbehandeling

Erg professioneel en objectief.

Vooraf werd er eerst goed afgestemd wat mijn wensen waren en wat ik kon verwachten van de behandeling en hoeveel behandelingen ik in totaal nodig zou hebben om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen. De behandelingen verliepen vlot en nagenoeg pijnloos. Direct na de behandeling was er een lichte roodheid zichtbaar op de behandelde plekken, maar dat trok altijd vrij snel weg. Na een dag zag je wat kleine korstjes, maar ook die verdwenen binnen 5 dagen. Het resultaat was ook direct goed zichtbaar. In totaal 2 behandelingen ondergaan met de long puls laser en daarna nog 1 behandeling met de ipl laser. Het resultaat is prachtig geworden.

• Behandeling Couperose & pigmentvlekken behandeling

Dramatische ervaring

Na een beetje zoeken online kwam ik derma kliniek tegen met een score van een 9. Een 9? Dat is best een hoge score. Nou dit jaar begonnen met laseren van mij gezicht. De intake verliep goed, maar bij elke afspraak kreeg ik iemand anders en elke keer werd de aantal behandelingen verander. Dan 8 dan 12 dan 6 en zo ging het maar door. Nou hetzelfde geldt voor het scheren van me gezicht. De 1 zegt ik moet thuis voordat ik kom scheren en de ander doet het terplekke. Ook de creme die na het laseren word aangebracht is zo amateuristisch ik kom naar buiten met een witte was over mijn gezicht, niet goed uitgesmeerd!!! De 4e behandeling had ik na het laseren een hele geïrriteerde gezicht, ze zeiden dat dit wel voorkomt na de behandeling. De 5e behandeling was pijnlijker dan normaal. Toen ik thuis kwam was mijn gezicht heel dik en de volgende dag zat ik onder de rode dikke bultjes/puistjes met een wit kopje. Ik kreeg van derma kliniek weer hetzelfde te horen, dit is een normale reactie van de laserbehandeling. Sorry hoor maar hoe kan dit normaal zijn? Mijn gezicht doet pijn ik zit onder puisten en hun noemen dit normaal? Dit is ver van normaal. En het is ook zo slordig ze proberen dit niet eens op te lossen. Ze hebben niet eens geadviseerd om even weer langs te komen om het goed te bekijken en goed advies te geven. Echt een heeeel slecht bedrijf, 600 eu weggegooid geld ik kom hier nooit meer en ik zal ook een klacht indienen.

Fantastisch

Na jaren van alles uitproberen om van mijn melasma af te komen kwam ik bij Dermakliniek terecht. Ik ben begonnen met 3 keer per dag plaatselijke cosmelan te smeren en na een paar dagen zag ik al een significant verschil. Mijn melasma is nu na een paar maanden al helemaal weg. Ik ben zo blij met het resultaat. Ik geef het een dikke 10. Senna

• Behandeling Couperose & pigmentvlekken behandeling

Lpg

En toen ben ik voor het eerste keer naar Derma kliniek, was ik aan twijfelen me het eerste behandeling bij Suzanne. Maar dat ging om mijnzelf. ik kan aan jullie zeggen dat die behandeling ging heel goed bij Suzanne, Ana en Dina. Dankjewel aan de team van Derma Kliniek. Reyna.

Kalknagels succesvol behandeld

De laserbehandeling aan 3 kalknagels (schimmelnagels) is perfect verlopen. Na 3 behandelingen ben ik er nu vanaf, heel fijn. Het laseren is niet helemaal pijnloos maar duurt maar heel kort. Advisering en behandeling door medewerker van de Dermakliniek waren deskundig en plezierig. Ook buiten kantoortijden open, ideaal. Na veel huis-, tuin- en keukenmiddeltjes werkte deze aanpak eindelijk echt. Zou anderen een laserbehandeling bij deze kliniek zeker aanraden.

Prima behandelingen !

Vriendelijk personeel, deskundigheid staat voorop op beide locaties

vreselijk slecht

een filler behandeling ondergaan voor 300eu. zonder enig resultaat, een week later zelfs een onderhuidse bult aan overgehouden. Ik ben er terug gegaan met deze klacht, er werd heel erg nonchalant over gedaan de fout werd niet erkent en de arts zei dat er door heeeeel hard op te drukken het wel goed zou komen. ik heb er serieus een week last en pijn van gehad maar helaas het bult zit er nog en het resultaat is nog steeds niets. daar heb ik dan 300eu voor betaald. ik heb hier nogmaals melding van gemaakt en gezegd dat ik een schade vergoeding wil maar ze verwachten dat ik WEER langs kom. mij niet gezien. slechte zaak

Fantastische ervaring

Aan de hand van meerdere behandelingen tegen de schimmelbehandeling aan mijn teennagels. Is het gelukt om ervan af te komen een prima behandeling. Zeker aan te raden. Wel even geduld is niet meteen weg moet eruit groeien

Teleurgesteld

intake verliep heel fijn en netjes en kreeg ik een fijn gevoel bij. Ik kwam voor acne behandelingen en ging voor de derma pen maar voordat ik dat kon doen moest ik eerst een aantal peelingen nemen ivm onrustigheid van mijn huid. Dat werd door 2 verschillende behandelaars gedaan en deden beide een hele andere peeling en de 2e had zich niet eens ingelezen en wist dus niet dat ik voor de 2e keer kwam.. dat vond ik al naar want je gezicht vind ieder mens belangrijk. Afijn mocht door voor de derma pen ivm littekens van acne, er werd geen before gemaakt en vond dat ze heel snel klaar was, eenmaal in de auto bleek dat ze de creme daarna niet eens goed uitgesmeerd had en was ik naar buiten gegaan met allemaal witte vegen op mijn gezicht. ze leek na de behandeling ook niet zeker van haar werk.. Ik had er veel van verwacht ook door de goede beoordelingen op de site, maar helaas erg teleurgesteld. Ook qua prijs voldoen ze niet in de praktijk. Mij zien ze niet meer terug, doe inmiddels mijn behandelingen bij een andere kliniek.

• Behandeling Acne behandeling

Ik ben meer dan tevreden.

De Derma Kliniek is een warme kliniek met een prachtig design. En wat eigenlijk nog belangrijker is: de mensen die er werken zijn professioneel, vriendelijk en oprecht. De arts vertelt je eerlijk wat hij wel en niet zou doen. Hij legt het allemaal duidelijk uit op een manier waarop je hem eigenlijk meteen vertrouwt, wat ik heel belangrijk vind want dat geeft mij een gevoel van zekerheid. Over het resultaat ben ik meer dan tevreden. Ik ben nu drie keer geweest en ik raad het iedereen aan om naar deze kliniek te gaan. Je wordt er rustig en kundig behandeld.

• Behandeling Injectables

Zo slecht behandeld door (arts) Atif!

Eerste en zeker de laatste keer bij Derma kliniek! In juli jl. injectables laten doen frons en voorhoofd. Ben daarvoor bij faceland geweest ook dus niet de eerste keer voor mij. Dag van mijn afspraak geen intakeformulier ingevuld. Tijdens ons intakegesprek(2 min) werden we onderbroken door een collega en daarna ons gesprek niet eens afgemaakt, want hij wilde meteen beginnen! Vervolgens heeft hij bocouture gebruikt bij mij en na een week ben ik terug gegaan voor een controle afspraak. Maar na een paar weken zag ik dat het totaal niet gewerkt heeft en ik kon nog steeds fronzen en de lijntjes op mijn voorhoofd waren duidelijk nog te zien! Ik bellen met de kliniek, mijn verhaal gedaan en ze vertelde mij dat ik terug mocht komen, dat de arts ernaar zou kijken en dat als hij zou spuiten ik niet voor hoefde te betalen, want ze zou het inplannen als een controle afspraak!Week later zat ik daar weer op de stoel. Resultaat bekeken en hij vond ook dat het niet had gewerkt. Vervolgens zegt hij dat ie mij wilt behandelen maar dat ik ervoor moet betalen. Toen heb ik hem verteld over de afspraak met zijn collega dat ik er niet voor hoefde te betalen waarop hij antwoord dat zij daar niet over gaat maar hij! Nou daarna was service en klantvriendelijkheid ver te zoeken bij hem! Meneer ging met mij in discussie tot het uiterste! Nu komt de hoogtepunt: hij beweerde dat hij azzalure heb gespoten, terwijl hij bocouture heeft gebruikt! Hoe kan je als arts niet weten wat je hebt gebruikt bij je client?! Opmerkingen als waarom ben je niet eerder gekomen, dat ze na controle afspraak 4 weken de tijd geven om nog terug te komen(het was bij mij 5 weken) Zo onprofessioneel! Geen service! Je bent maar een nummertje! Ik en nog 2 andere vriendinnen zijn ze als klant kwijt!!!

• Behandeling Injectables

Friendly service with excellent results!

Great overall experience with a professional and knowlegable team!

Beste

Ze zijn altijd klantvriendelijk. Geef jou goed tips over je huid. Ik kom zeker terug!

Fijne kliniek

Nu 4x geweest. Fijne kliniek. Dhr Atif is zeer deskundig, vriendelijk, eerlijk en meedenkend. Kom graag weer terug.

Weer mooi haar dankzij de behandeling Hair XL

Wegens (erfelijke) haaruitval en aanzienlijk dunner wordend haar heb ik gekozen voor de behandeling Hair XL. In totaal heb ik 6 behandelingen gehad in combinatie met shampoo en een serum dat bij Derma Kliniek te koop is. Ruim 3 maanden na het begin van het traject is het resultaat echt fantastisch en zo veel meer dan ik had durven hopen. Mijn overmatige haaruitval is gestopt en er is volop nieuwe haargroei op de plekken waar mijn haar dunner was geworden. Eindelijk draag ik mijn haar weer met trots los!

• Behandeling N.v.t.

Ik kwam bij De Derma kliniek omdat ik last had van hyperpigmentatie/ acne littekens. De eerste afspraak hebben we besproken wat de beste behandeling voor mijn huid zou zijn. Deze besproken behandeling (dermapen ) hebben we toen vrij snel achter elkaar uitgevoerd en ik ben zeer te spreken over het resultaat tot nu toe! Mijn huid is bijna weer de oude. Ik raad Dermakliniek dan ook zeker aan als je goed geholpen wilt worden en snel resultaat wilt zien. De medewerkers zijn ook erg vriendelijk.

Super ervaring!

Super vriendelijke mensen! Behandelingen gingen super goed, ik merkte na de derde behandeling al heel erg veel verschil. Ik zou zeker weer kiezen voor Derma Kliniek!

Fantastisch

Very friendly staff in Amsterdam. Highly recommended this place. I was very happy with LPG treatment

• Behandeling Vaatjes behandeling

Fantastisch

Ik ben heel tevreden over de behandeling die ik gehad heb 👍👍

Goede behandelingen - fijne huidkliniek

De huidkliniek is fijn, netjes, werken professionele mensen en fijne sfeer. Zou deze huidkliniek zeker aanbevelen!

Uitstekend!!!

Ik ben voor mijn schimmelnagel naar dermakliniek toe gegaan. Ik heb intotaal maar twee behandelingen gehad, waarbij er al resultaat was te zien bij de eerste behandeling. Verder ben ik ook goed te woord gestaan door de dames en heb ik de juiste adviezen mee gekregen om de schimmelnagel thuis verder te bestrijden. Ik heb na jaren eindelijk mijn gezonde teennagels terug! Het is verder ook een hele schone zaak, ze zijn heel eerlijk en helpen je goed op weg. Ik zal dan ook meteen hier mijn laserontharing behandelingen nemen. Ik zal zeker mijn vrienden/naasten dermakliniek aanraden! Keep up the goodwork Ladies!

• Behandeling Schimmelnagels behandeling

Altijd vriendelijke ontvangst, deskundig en vaardige hulp, redelijke prijs

Ik kom nu circa 2 jaar geregeld bij DermaKliniek Rotterdam voor de broodnodige onderdrukking van al te stuimige tekenen van t ouder worden. Het werkt! Daarvoor zwierf ik met kortingscoupons langs zeer verschillende klinieken. Deze arts heeft mij als eerste op wonderlijke en snelle manier van mijn wallen afgeholpen.

• Behandeling Injectables

Heel goedd ben tevreden met alles

Ik word altijd heel goed heel goed geholpen. En ik zie echt goeie resultaat. Met vriendelijke groet , Arwa Salam

Geweldige kliniek

Alleen maar fijne ervaringen gehad bij Derma Kliniek. Ik kan het iedereen aanraden!

• Behandeling Acne behandeling

Vierambachtsstraat 106 A

3023AT Rotterdam

Over Derma Kliniek

Wij zijn een medisch en cosmetische kliniek waar kwaliteit, vakkundigheid en gegarandeerd resultaat op nummer 1 staat. Bij Derma Kliniek kunt u terecht voor al uw huidproblemen