Vriendelijk en betrokken

Roland De Graauw heeft me heel goed geholpen. Hij was de eerste persoon die me meteen gerust stelde en oprecht interesse toonde in mijn zaak. Al zijn beloften nagekomen en heeft me enorm veel rust gebracht. Vriendelijk en betrouwbaar communicatie. Tevreden met het eindresultaat.

• Betrouwbaarheid

Professionele hulp, accuraat en vriendelijk.

Via Google bij Roland uitgekomen. In eerste instantie gewoon voor simpele transitievergoeding te berekenen. Toen er toch wat problemen gingen onstaan in de VSO, dook Roland er succesvol in.

ik ben zeer tevreden

Ik ben heel professioneel en deskundig geholpen. Snelle reactie vanwege tijdsdruk.

• Betrouwbaarheid

Zeer snel en efficiënt met informele communicatie

Prettig contact met Roland gehad met een uitstekend resultaat. Zonder Roland zijn hulp had ik een hoop details over het hoofd gezien.

Helder en goed advies

Door de duidelijke en gerichte vragen die gesteld werden kreeg ik binnen korte tijd een goed advies. Ook werd mijn zorg en wens direct herkend en op de juiste manier afgehandeld. Erg professioneel.

Fijn en snel afgehandeld

Deskundig en in mijn geval snel afgehandeld. ik heb het goed ervaren om dit uit handen te geven bij Roland en met een gerust en relax gevoel heeft hij dit voor mijn correct afgehandeld.

Snel en deskundig

Meer dan prima ervaring, het advies was snel en deskundig. De jurist was goed bereikbaar.

Zeer prettige samenwerking

Een zeer prettige samenwerking. Duidelijke communicatie, korte lijnen, snelle reactie op vragen en heldere adviezen.

Goed en adequaat geholpen

Ondanks een lastige tegenpartij heeft Roland mij goed geholpen en ben ik tevreden met de uitslag.

• Betrouwbaarheid

Roland heeft mij zeer snel en goed geholpen. Zijn adviezen zijn duidelijk en hij is heel goed bereikbaar. Ook ik kan hem absoluut aanbevelen.

Ge-wel-dig

Ik heb ook de beoordelingen zitten lezen en ja, ook ik dacht het zal wel maar............ het is inderdaad waar. Ik ben supergoed geholpen en was/ben er heel blij mee hoe Roland het voor mij voor elkaar gekregen heeft. Zonder zijn hulp had ik nu onder een brug gewoond, bij wijze van spreken. Ik kan het absoluut aanbevelen en raad hem iedereen aan.

• Betrouwbaarheid

Ik heb onze samenwerking als prettig ervaren

Je was doortastend, snel, duidelijk en je kwam je afspraken na.

accuraat,snel en zeer kundig

Roland heeft mij zeer goed geholpen met mijn VSO, hij is heel deskundig ziet niks over het hoofd en reageert heel snel.

Gerustgesteld

Ik ben supersnel en heel goed geholpen door Roland. Ik heb hem ingeschakeld om te voorkomen dat ik niets over het hoofd zou zien. Daarom ben ik nu gerustgesteld en tevreden. Ik raad hem iedereen aan!

Top service

proffessionele hulp begeleidingen advies. Snelle reacties. Heel erg blij mee.

Vriendelijk en snel

Op korte termijn had ik hulp nodig met mijn VSO. Via De Graauw Legal Services werd ik snel en vriendelijk geholpen.

• Betrouwbaarheid

Duidelijk, betrokken en resultaatgericht!

Roland heeft een duidelijke en prettige manier van communiceren. Je weet waar je aan toe bent. Ook neemt hij je zorgen weg om de contact met de tegenpartij op zich te nemen. Dit allemaal in overleg!

• Betrouwbaarheid

Professionele en accurate juridische ondersteuning

Meester Roland de Graauw heeft mij zeer goed geholpen in de afwikkeling van mijn vertrek bij mijn werkgever. Zijn professionele en accurate juridische hulp heeft mij fantastisch geholpen om tot de voor mij juiste vertrekregeling te komen. Dit heeft mij zeer veel stress bespaard en ik had deze vertrekregeling nooit voor elkaar kunnen krijgen als ik dat zonder zijn hulp had moeten doen. Hij luistert goed naar je wensen en situatie en volgt alle mail en dergelijke vlot op. Echt aan te raden als je in een lastige werkgever-werknemer situatie zit.

• Betrouwbaarheid

Zeer behulpzaam en altijd persoonlijkwoord.

Ik ben uitstekend geholpen waar ik dankbaar voor ben.

• Betrouwbaarheid

Ik kan het iedereen aanraden om in de onzekere tijden van een reorganisatie de ondersteuning van Roland in te schakelen. Roland houdt in alles rekening met het belang van zijn klanten, handelt snel en is erg deskundig.

professional and helpful

Roland is goed te bereiken en zeer kundig en hulpzaam.

...

...

Goed bemiddeld

goede communicatie En goed begrip van eigen vak En correct in omgang

• Betrouwbaarheid

zeer bruikbaar en goed advies

zeer deskundig en bruikbaar schriftelijk advies ontvangen voor een relatief complexe vaststellingsovereenkomst. Blij mee!

• Betrouwbaarheid

Uitstekend en zeer deskundig geholpen. Je hebt direct contact met Roland de Graauw en hij reageert altijd snel. Hij komt alle afspraken na en is zeer gedegen.Zeer prettig om mee samen te werken. Ik raad hem van harte aan.

Schipholweg 103

2316XC Leiden

Over De Graauw Legal Services

Wij zijn een informeel en laagdrempelig juridisch advieskantoor dat volledig gespecialiseerd is in ontslagzaken en vaststellingsovereenkomsten. Wij hebben als doel om juridische informatie en rechtshulp toegankelijk te maken voor alle werknemers. Bel voor tips van een gespecialiseerde jurist onze gratis ontslag advieslijn: 0800 - 777 8 999.