Wij hadden een prettige samenwerking. Snelle afhandeling en duidelijke uitleg.
Dit was de 2e keer dat ik de hulp van Roland de Graauw heb moeten inschakelen. Roland reageert onmiddellijk, bekijkt het zakelijk en weet rust te creëren. Houdt een vinger aan de pols in de situatie en is op afstand een zekere factor in onzekere tijd. Dankzij Roland en is er een goede vso tot stand gekomen en kan ik weer verder in de toekomst. Zijn ervaring en daadkracht zijn een grote support!
Roland is snel, kundig, meedenkend en betrouwbaar. Ik ben erg tevreden over zijn adviserende manier van communiceren, waarin je zelf nog altijd keuzes houdt over de richting of toon. Roland heeft mij geholpen het uiterste uit de overeenkomst te halen en de afhandeling ging snel en soepel.
Nadat ik onverwacht een vso van werkgever onder mijn neus gedrukt kreeg, direct juridisch advies gezocht. Ik kwam terecht bij De Graauw Legal Services en na duidelijk telefonisch contact gehad te hebben gehad, besloten dat ik graag met hen in zee wilde. Roland geageerd snel en duidelijk en heeft kennis van zaken. Heel fijn dat je dit uit handen kan geven , wetende dat er het onderste uit de kan voor je wordt gehaald. In mijn geval stond ik sterk en heb er meer uit weten te halen dan dat werkgever voorstelde. Raad een ieder die in dezelfde situatie terecht komt Roland aan!
Mijn ervaring met De Graauw Legal Services is erg positief. Mijn contact persoon heeft mij goed kunnen helpen en was erg deskundig op het gebeid van vaststellingsovereenkomsten.
Ik kan De Graauw Legal Services iedereen aanbevelen. Toen ik een vaststellingsovereenkomst onder mijn neus geschoven kreeg had ik geen enkel idee wat ik ermee moest. Roland legt alles tot in de puntjes uit, waardoor de situatie voor mij een stuk makkelijker werd. Ook heeft hij ervoor gezorgd dat ik een betere regeling heb kunnen treffen. Heel erg bedankt!
Ik heb helder advies gekregen, alles volgens duidelijke stappen en met toelichting over de verschillende mogelijkheden waar dit voor mij nodig was. Ik heb per telefoon en mail al mijn vragen kunnen indienen en heb gedurende de adviesperiode steeds snelle reacties ontvangen. Daardoor is het traject rondom mijn vaststellingsovereenkomst vlot en voorspoedig verlopen.
Ik heb Roland de Graauw leren kennen als een kundige en behulpzame jurist. Ook wanneer de situatie moeilijker wordt blijft dhr de Graauw professioneel zal voor het beste resultaat voor de client gaan. Ik heb de samenwerking zeer gewaardeerd en raad de diensten van dhr de Graauw zeker aan.
Roland heeft mij zaak netjes afgehandeld.
Roland de Graauw is iemand die goed weet hoe je als client op een juiste wijze te ondersteunen bij deze mindere ervaring. Hij weet precies waar op gelet dient te worden en wat reeel is. Zo zorgt hij ervoor dat zowel de werkgever als de werknemer tevreden kunnen zijn met her verloop van de gehele procedure. Ik kan ham alleen maar aanraden aan andere lotgenoten.
Roland de Graauw heeft mij van begin tot eind nauw bijgestaan in het proces. Roland is zeer kundig en professioneel. Ook is Roland begripvol over de situatie en komt op voor jouw belangen. Hij reageert altijd (whatsapp, telefonisch en via mail), vaak heel snel en voelt daardoor betrouwbaar aan. Ik zou Roland zeker aanraden. Hij heeft mij super goed geholpen en overtrof mijn verwachtingen van een jurist tijdens het proces. En dat op afstand. Roland bedankt!
Snel en gemakkelijk
Meneer De Graauw geeft zeer deskundig advies maar overlegt ook duidelijk wat jij er zelf uit wilt halen. Ik voelde me door zijn bijstand enorm gesterkt tijdens een periode waarin ik niet altijd helder kon nadenken.
Vaststellingsovereenkomst moest goed nagekeken worden door een jurist dit is snel met vakkundige kennis opgepakt. Communicatie met werkgever verliep direct met de Graauw heel fijn dat je daar niet tussen zit.
Ik ben bijzonder tevreden over de door Ronald geboden hulp. Snel, kundig en effectief !
In mijn geval moest er snel gehandeld worden. Op donderdag gesproken met de Heer de Graauw, en op Zondag naar mijn tevredenheid afgerond.
Via een budget van werkgever heeft De Graauw Legal Services een vaststellingsovereenkomst gecontroleerd op werknemersrechten en waar nodig laten aanpassen. Dit heeft geleid tot een beter aanbod waarbij belangrijke rechten zijn behouden.
Roland de Graauw heeft mij uitstekend geholpen met het afronden van de vaststellingsovereenkomst met mijn werkgever. Hij geeft een duidelijk en helder advies, is snel in zijn reacties en zorgt voor een goede afhandeling met de werkgever.
I.v.m een beëindigingsvoorstel contact opgenomen met Roland. Hij reageert zeer snel op e-mailberichten en is duidelijk in zijn advies. Dit gaf mij veel vertrouwen waardoor ik met een goed gevoel kon tekenen.
Als je door je werkgever geconfronteerd wordt met een vaststellingsovereenkomst en dit logisch niet iets is waar je dagelijks tegenaan loopt is het goed om deskundige/ juridische hulp in te roepen (dit wordt vaak ook in de VSO geadviseerd te doen). In mijn geval vond ik het heel belangrijk dat ik op een respectvolle manier het bedrijf zou verlaten. Roland heeft mij hierin op een hele kundige en prettige manier in begeleid. Hij heeft mij gewezen op mijn rechten, de overige mogelijkheden maar ook op andere zaken waar je zelf op dat moment (misschien nog) niet over nadenkt omtrent sociale zekerheidspositie (WW) en of andere opties t.a.v. ontslag. Ik vond de manier van communiceren met Roland heel erg prettig, steeds snel en zeer vakkundig. Ik voelde mij echt gehoord, er werd prima op mijn wensen en behoeften ingespeeld zonder daarbij in een juridische strijd te geraken. Ik hoop dit vanzelfsprekend nooit meer mee te maken maar mocht dit onverhoopt toch nog eens het geval zijn zal ik niet aarzelen Roland de Graauw weer te benaderen! Kortom: een goede keuze gemaakt op het moment dat je zelf beseft dat juridische bijstand meer is dan alleen 'het onderste uit de kan halen' maar je ook met wederzijds respect uit elkaar wilt gaan! Dank nogmaals voor de fijne samenwerking!
Je wordt netjes en deskundig geholpen. En alles wordt goed uitgelegd en weet je precies wat je kan verwachten.
Roland heeft mij vakkundig geadviseerd, de correspondentie en onderhandelingen gevoerd met een beter resultaat dan wat ik zelf had kunnen bereiken. De Graauw Legal Services is een echte aanrader!
Uitstekende afhandeling van mijn VSO! Kundig en betrouwbaar! Dank voor de fijne samenwerking mr. De Graauw! Mocht je op zoek zijn naar een kundig jurist voor jouw VSO, dan beveel ik mr. De Graauw zeker aan.
Het is een fijn gevoel dat iemand met kennis van zaken voor je onderhandeld en er het beste weet uit te halen.
De Graauw legal service heeft mij destijds voorzien van informatie betreffende het tekenen van een vaststellingsovereenkomst tijdens ziekte. Hij komt op op mij over als zeer kundig en efficiënt. Ik zou hem zeker aanbevelen.
Schipholweg 103
2316XC Leiden
Wij zijn een informeel en laagdrempelig juridisch advieskantoor dat volledig gespecialiseerd is in ontslagzaken en vaststellingsovereenkomsten. Wij hebben als doel om juridische informatie en rechtshulp toegankelijk te maken voor alle werknemers. Bel voor tips van een gespecialiseerde jurist onze gratis ontslag advieslijn: 0800 - 777 8 999.