Op mijn achtergebleven berichtje werd direct gereageerd. Wat ik als erg fijn heb ervaren, daar het toch vaak lastige vraagstukken zijn. Het was Roland direct duidelijk wat de vraag was. Hij heeft ons uitstekend en adequaat geholpen. Wat ik ook positief vond is de communicatie na de gedane zaken. Natuurlijk draait het hele leven om geld te verdienen, maar wat duidelijk naar voren kwam is zijn betrokkenheid ook nadat alles afgerond was. Het contact heb ik als positief ervaren. De aanpassingen die Roland heeft voorgesteld werden overgenomen door de werkgever, zonder daar een discussie over te hoeven hebben met de werkgever. Daaruit blijkt in mijn ogen dat Roland ter zakekundig is omdat hij weet wat er belangrijk is op juridisch gebied en dat is een verademing tussen al het kaf. Ronald en Esther
Ik heb zelf nog nooit mee gemaakt dat ik via een VSO bij een bedrijf kon vertrekken en had dus geen idee wat ik kon verwachten. De werkgever gaf aan mijn VSO te laten checken via een jurist en dat heb ik dus ook maar gedaan. Duidelijke eerlijke communicatie ook na afloop van de zaak geeft hij nog zeer welkome tips en adviezen. Ik kan Roland de Graauw van harte aanbevelen.
Dhr. de Grauw heeft mij op een vakkundig en fijne manier geholpen. En wat ik belangrijk vind is dat op het moment je geen kracht meer hebt of dat je er helemaal niet meer mee bezig wilt zijn. Dhr. de Grauw alles van je overneemt en het gewenste resultaat behaalt. Hierdoor gaf het mij het gevoel dat ik het kon los laten en dat er tegelijkertijd gewerkt werd aan een oplossing!
Blij met de vlotte afhandeling en degelijk advies. Steeds binnen korte tijd een antwoord op mijn vragen en vooral prettig de onderhandelingen met de (oud)werkgever met een gerust hart uit handen te kunnen geven. Dank!
Na reactie achter gelaten te hebben op de site, ontvang ik binnen een dag een uitgebreide terugkoppeling. De vervolgstappen gingen ook snel en deskundig
Vooral als je in een situatie zit waar je weet dat de schuld bij de opdrachtgever zit. Dan wil je natuurlijk niet weken, maanden de tijd kwijt zijn om nog juridisch van alles te gaan uitzoeken. Hier kwam Roland echt sterk naar voren. De samenwerking was lekker informeel, concreet en laagdrempelig waar nodig was, waardoor de situatie en de opties/vervolgacties snel helder waren. Dit heeft in korte termijn geresulteerd tot een VSO ver boven mijn verwachting, zeker een aanrader dus !
Zeer goed geholpen door De Graauw Legal Services, zijn deskundig, reageren snel en denken goed mee om samen tot de beste afhandeling te komen.
Top service
Uiterst prettige samenwerking. Het is fijn om met iemand samen te werken die expert is in zijn vakgebied en op een professionele, objectieve manier naar de feiten kijkt. Prima adviseur en goede onderhandelaar.
Mijn zaak moest op vrij korte termijn afgehandeld worden. Dit is snel en vakkundig gebeurd.
Contact was plezierig. Zorgen weggenomen. Uiteindelijk een goede overeenkomst kunnen ondertekenen.
Roland de Graauw heeft mij zeer goed geholpen en dit is deels door het resultaat maar ook door het oprechte eerlijke advies denkend vanuit mij als cliënt en dat kan ik waarderen. Niet gelijk beginnen over tarieven maar eerst luisteren naar het verhaal en vanuit daar de juiste richting aangeven. Mocht ik in de toekomst juridisch advies nodig hebben dan zal ik ten alle tijden aankloppen bij De Graauw Legal Services en tevens zal ik mijn mond op mond reclame gebruiken om Roland de Graauw te adviseren als jurisch adviseur/ advocaat.
Uitstekend geholpen in een situatie die voor mij onbekend terrein is. Roland weet precies waar hij het over heeft en kan hierdoor goed advies geven en al het werk uit handen nemen. Reageert snel en duidelijk op al mijn vragen.
Snel en Prima Advies. We zijn goed geholpen.
Vanwege een arbeidsconflict de Graauw ingeschakeld. Via een vroeger vriend van de heer de Graauw hier terecht gekomen. Ontzettend blij met deze keuze. Snel en corrct gehandeld met een resultaat waar ik blij van word. M.v.g. J. Ladan
De Graauw Legal Services heeft mij snel en deskundig van advies voorzien en bijgestaan tijdens een ontslagprocedure. Daarbij tevens alles uit handen genomen qua communicatie richting de werkgever, wat ik als erg prettig heb ervaren. Er wordt tijdig en onderbouwd gereageerd op reacties vanuit de werkgever en keurig geadviseerd welke stappen wel/niet handig zijn.
De Graauw Legal Services heeft mij snel en deskundig van advies voorzien en bijgestaan tijdens een onverwachte ontslagprocedure. Daarbij tevens alles uit handen genomen qua communicatie richting de werkgever, wat ik als erg prettig heb ervaren.
Ik ben ontzettend tevreden over de juridische hulp en adviezen van De Graauw. Roland wees mij op punten waaraan ik zelf nooit had gedacht en heeft een VSO met veel betere voorwaarden kunnen regelen. Erg fijn om iemand te hebben die met je meedenkt! Ook nam hij het contact en onderhandelingen met werkgever volledig uit handen, dus had hier geen omkijken naar.
Prima en een goede samenwerking Echt een topper
Ik ontving een VSO van mijn werkgever en vond de Graauw Legal Services na wat googelen. De positieve recensies die ik las bleken achteraf exact wat ik hoopte. Een zeer snelle reactie en voor mij het hoogst haalbare eindresultaat na onderhandelingen. Ik kan iedereen de Graauw Legal Services van harte aanraden.
De Graauw Legal Services heeft mij uitstekend geadviseerd in het afronden van mijn vaststellingsovereenkomst met mijn voormalige werkgever. Het oorspronkelijke concept bleek voor verbetering vatbaar en daar heeft De Graauw mij enorm goed in geadviseerd. Daarnaast hebben zij de contacten hierover met mijn voormalige werkgever uit handen genomen en hebben zij ook voor alle afstemming gezorgd.
Bespreekt alle voor en tegens van mogelijkheden die passen binnen je specifieke situatie. Erg gelukkig met de manier waarop dat schriftelijk, en indien gewenst ook mondeling, werd toegelicht. Een aanrader!
Door zijn ervaring en werkwijze weet De Graauw de rust te bewaren, het tempo er in te houden en het beste resultaat te leveren. Zijn scherpe en vriendelijke communicatie nemen zorgen en stress weg. Het telefonische intake-gesprek gaf direct vertrouwen; kort maar krachtig schetst hij je situatie en legt de mogelijkheden gedetailleerd uit. Met zijn kennis en efficiënte werkwijze bereikt hij in kort tijdsbestek het beste resultaat.
Ik ben snel en vakkundig bijgestaan. Alles werd duidelijk uitgelegd op een fijne professionele manier. Bedankt!
Ik ben efficiënt en kundig bijgestaan door dhr. De Grauw (!?) met een mooi resultaat.
Schipholweg 103
2316XC Leiden
Wij zijn een informeel en laagdrempelig juridisch advieskantoor dat volledig gespecialiseerd is in ontslagzaken en vaststellingsovereenkomsten. Wij hebben als doel om juridische informatie en rechtshulp toegankelijk te maken voor alle werknemers. Bel voor tips van een gespecialiseerde jurist onze gratis ontslag advieslijn: 0800 - 777 8 999.