Mijn ervaring met Roland is daadwerkelijk boven alle verwachtingen. Het is een bewogen en moeilijk proces om door te gaan, maar dankzij Roland is er een mooi resultaat uit gekomen met wederzijdse belangen. Roland is zeer goed in zijn werk. Voor je het weet heb je al reactie terug met een erg goed inhoudelijk verhaal. Hij is zeer deskundig in zijn advies en is erg gedetailleerd. Roland adviseert helder en neemt je als cliënt met je vragen erg serieus. Ik kan geen verbeterpunten bedenken. Kortom, een zeer prettige samenwerking gehad waar ik heel erg veel an heb gehad en ik zou het iedereen aanraden om Roland in te zetten!
In een vervelende periode door een uiterst prettige en professionele samenwerking een goed resultaat behaald met een op alle punten verbeterde vaststellingsovereenkomst.
Goede communicatie en kundig advies. Ik ben geholpen met juridisch advies en onderhandelingen over goede voorwaarden in de VSO. Met goed resultaat. Duidelijk overleg en richtlijnen betreffende communicatiemomenten. Verwacht geen exacte planning vooraf in dit soort trajecten, maar wel een snelle en accurate afhandeling door Roland. Aanbevolen!
De zakelijke benadering richting de werkgever heb ik enorm kunnen waarderen. Roland is zorgvuldig, betrouwbaar, consequent en focust op wat ECHT relevant is. Hierdoor heeft hij een goede uitkomst weten te bewerkstelligen. Hij schroomt er ook niet voor om toe te geven, als hij minder bekwaam is op ander vlak en verwijst je dan ook door. Ik ben uiterst tevreden en zou hem dan ook graag aanbevelen, als het gaat om arbeidsrecht.
Was een prettige saamenwerking
Ik had een geschil met mijn werkgever ik heb Dhr de Graauw om advies/hulp gevraagd. Deze kwestie is inmiddels opgelost door de vakbekwaamheid en snel handelen van Dhr de Graauw. Voor al uw juridische zaken kunt u terecht bij Roland de Graauw juridisch adviseur.
Duidelijk, praktisch en deskundig advies. Snel en zelfs buiten reguliere werktijden konden wij terugvallen op een goed juridisch advies.
Hele fijne ervaring. Veel deskundigheid, snelle response. Het voelde vanaf de start zeer vertrouwd aan.
Ik heb op al mijn vragen zeer snel en professioneel advies gekregen. Het gevoel wat ik krijg bij De Graauw Legal Services is dat het contact en de ondersteuning oprecht is en dat het om mij als klant gaat!
Ik ben perfect geholpen in een onzekere situatie waar ik zelf geen verstand van had. Ben er heel erg blij mee!
Heel fijn.
Deskundig geholpen en geadviseerd! Tevens werd mijn eigen mening hierin gerespecteerd. Kortom: ik ben zeer tevreden over de hulp.
gedegen advies, juiste balans tussen 'tanden erin' en nuance, goed ontzorgd door alles uit handen te kunnen geven, duidelijk verstand van zaken en goed in onderhandeling met tegenpartij.
Zeer prettig in de samenwerking, snel en vakbekwaam! Kwam met goede adviezen en voorstellen! Echt een aanrader, zeer betrouwbaar.
Zeer positief
Kundig, snel en volledig. De trefwoorden die ik wil gebruiken voor het werk van Roland de Graauw. Ik zou hem zeker aanbevelen voor juridische bijstand en afwikkeling van zaken bij arbeidsconflicten.
Ik raad de Graauw Legal Services aan voor iedereen die in een fase met zijn werkgever is beland, waarbij zij door middel van een vaststellingsovereenkomst uit elkaar willen gaan. Dit was voor mij onbekend terrein. Door het duidelijke advies en de juridische ondersteuning heb ik met een goed gevoel en met sterk verbeterde voorwaarden mijn werkgever kunnen verlaten. Het contact verliep prettig en dit heeft mij een zeker gevoel gegeven tijdens het hele proces. Ik zou in een dergelijke situatie echt de ondersteuning van Roland de Graauw aanbevelen.
Heel deskundig extra informatie verschaft waar ik niet van op de hoogte was erg betrouwbaar. Erg vriendelijk.
helder en behulpzaam, perfect resultaat.
Zeer prettige communicatie en kundig advies. Duidelijk overleg en richtlijnen betreffende communicatiemomenten. Dank voor de ondersteuning!
Schipholweg 103
2316XC Leiden
Wij zijn een informeel en laagdrempelig juridisch advieskantoor dat volledig gespecialiseerd is in ontslagzaken en vaststellingsovereenkomsten. Wij hebben als doel om juridische informatie en rechtshulp toegankelijk te maken voor alle werknemers. Bel voor tips van een gespecialiseerde jurist onze gratis ontslag advieslijn: 0800 - 777 8 999.