4 sterren: goede service, goed behandeld

ik heb een hele goede ervaring gehad hij heeft me heel goed geholpen was snel met mailen en ik kon altijd bij hem terecht met vragen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voornamelijk mail contact gehad en snel resultaat geboekt

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede en snelle juristische hulp Harstikke bedankt voor de deskundige hulp

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondanks dat we elkaar nog nooit gezien hebben voelde de samenwerking erg prettig. Een mooie balans tussen mailen en bellen en een fijne manier van benaderen en uitleggen maakt Roland tot een fijne jurist die ik graag zou aanraden, keep up the good work! Groeten Carla

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk, efficiënt & effectief, grondig, meedenkend, oog voor detail... kortom enorm content met de manier waarop Mr. Roland de Graauw mijn casus bijgestaan heeft. Als er zich weer eens iets voordoet weet ik waar ik zijn moet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer deskundig, zeer adequaat, meedenkend en snel handelend. Absoluut prettig om een onafhankelijke adviseur te hebben die volledig handelt vanuit het belang van de klant.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Indien je te maken krijgt met ontslag, dan raad ik iedereen aan contact op te nemen met de heer Mr. R. de Graauw. Deze jurist is helder, duidelijk, professioneel en neemt je een hoop werk en zorgen uit handen. Ik ben heel tevreden over de afwikkeling van mijn ontslag en geef iedereen, die in een dergelijke situatie terecht komt het advies, neem contact op met Mr. De Graauw!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had met spoed juridische bijstand nodig en ben snel en vakkundig geholpen. Ik heb De Graauw Legal Services inmiddels dan ook aan meer mensen aangeraden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Roland, bedankt! Ik heb door Meneer de Graauw een betere vaststellingsovereenkomst weten te bereiken met dank aan zijn duidelijkheid, snelheid en deskundigheid. Door de prettige samenwerking heb ik ook een collega naar hem doorverwezen. Ik ben hem zeer dankbaar voor alle moeite en het extraatje wat hij mij heeft gegeven. Als ik nog eens juridisch advies nodig heb kom ik terug bij De Graauw Legal Services! Met vriendelijke groet, Martijn

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een zeer laagdrempelig en kundig juridisch advies kantoor welke zeer aan te bevelen is voor arbeidsconflicten. Ze nemen je alles uithanden en begeleiden je verder in hoe om te gaan met de situatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben dankbaar voor de deskundige hulp en ondersteuning in een voor mij ingewikkelde zaak.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ter zake kundig, razendsnel (binnen 2 uur een reactie) en geduldig.

snel, efficient

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettige en deskundige samenwerking ervaren met Dhr de Graauw

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een advocaat die begripvol is en zeer kundig en je het gevoel geeft dat je er niet alleen voor staat. Ondanks dat er geen sprake is geweest van een ontmoeting maar communicatie via mail en telefoon is verlopen heb ik het contact toch als persoonlijk ervaren! Ik ben enorm dankbaar dat ik mijn zaak door de Graauw Legal Services heb laten behandelen. Ik kan en wil het iedereen aanraden die een arbeidsconflict heeft om De Graauw Legal Services in te schakelen. Nogmaals bedankt voor alles!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bij het eerste contact is er duidelijke uitleg, er wordt naar de wensen geluisterd en correct en snel gewerkt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

To-the-point, duidelijke informatie. Alle afspraken worden goed nagekomen. Als je veel via telefoon wilt doen dan is de directe bereikbaarheid soms wat minder, maar via email gaat het altijd vlot en goed. Ben al met al zeer tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Roland de Graauw heeft in een kort termijn zeer accuraat er alles uit gehaald wat er uit te halen was!! Hij heeft mij uitstekend geholpen in mijn ontslag procedure Dank hier voor..

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer deskundig tav vaststellingsovereenkomsten. Goede service verlening. Uitstekende communicatiemomenten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg fijn dat er met je wordt meegedacht (over bijv. de juridische kosten) en naar een bij jou passende oplossing wordt gekeken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig, snel en objectief advies

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle, professionele en adequate hulp! Ik kan hen van harte aanbevelen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Betrouwbaar, komt afspraken na en heeft goed geadviseerd. Echt aan te raden, indien u een zakelijk conflict heeft.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende service en deskundigheid ! Waar voor je geld !! Graag plaatsen op je website ;) Groeten Daniel Willemsen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vlotte en accurate afhandeling van zaken zonder verrassingen. Prima!

Schipholweg 103

2316XC Leiden

Over De Graauw Legal Services

Wij zijn een informeel en laagdrempelig juridisch advieskantoor dat volledig gespecialiseerd is in ontslagzaken en vaststellingsovereenkomsten. Wij hebben als doel om juridische informatie en rechtshulp toegankelijk te maken voor alle werknemers. Bel voor tips van een gespecialiseerde jurist onze gratis ontslag advieslijn: 0800 - 777 8 999.