Goed geholpen

Vakkundig advies bij een vso ontslag bij mij werkgever. communicatie verliep soepel en eenvoudig te begrijpen. tot een goed einde gekomen en kosten werden door mijn (ex)werkgever betaald.

• Betrouwbaarheid

Snelle, goede hulp bij vaststellen VSO

Er werd snel gereageerd op de vraag die ik had. Er is goed gekeken en in begrijpelijke taal informatie gegeven. Ik ben heel erg tevreden.

• Betrouwbaarheid

proefessioneel en goed geholpen!

Mijn vraag voor een scan van documenten rondom mijn vertrekregeling werd door Roland zorgvuldig en uitgebreid opgepakt. Hij heeft alles uitgezocht en de mogelijkheden en aandachtspunten in beeld gebracht voor mij. De bijbehorende deadline was geen enkel probleem. Daarbij ook makkelijk kunnen sparren met Roland. Absoluut aan te bevelen!

• Betrouwbaarheid

Heel erg fijn, eerlijk, steunen en behulpzaam

Zonder de hulp had ik geen overzicht gehad. Geen goede keuzes gemaakt of in iedergeval niet zeker geweten wat juist was voor mij. Sparren over wat de opties in mij geval zijn bv juist in de begin fase was erg fijn. Daardoor heb ik meer rust kunnen bewaren in een toch al spannede tijd. Nu alles met een zeker en voldaan gevoel afkunnen sluiten.

Scherp, duidelijk en praktisch

Mr. R. De Graauw maakt volledig waar wat er in de toelichting op de website staat. Overlegt duidelijk en adviseert helder en scherp. Staat ook open voor eigen inbreng van de client en daarmee is een samenwerking zeer prettig ervaren. Kan iedereen in de situatie dat een arbeidsjurist nodig is De Graauw Legal services van harte aanbevelen.

• Betrouwbaarheid

Roland heeft me volledig meegenomen in het hele proces, gaf me goede adviezen en wat eventueel beter kon jn de vso. Hij was duidelijk en gaf uitleg over alle stappen die werden gezet. Ik ben super blij met de hulp die ik gehad heb dankzij hem kan ik met een nieuwe start aan de slag in alle rust. Echt een aanrader als je een jurist nodig hebt.

Vakbekwaamheid

Prima mijn belangen behartigt.

Uitstekend!

De Graauw legal services heeft mij snel, adequaat en op een prettige manier geholpen. Vooral prettig was de uitleg in "gewone" mensentaal. Ik heb erg het gevoel gehad dat er voor mij werd opgekomen. Nogmaals bedankt

• Betrouwbaarheid

Een zeer betrouwbare raadsman die zeer begaan is met de cliënt.

Vanuit een moeilijke werksituatie een zeer goede en betrouwbare ondersteuning van mr. Roland de Graauw ontvangen. Ik zal zijn hulp en ondersteuning zeker bij anderen aanraden.

Snelle en accurate dienstverlening

Roland reageert snel, vertelt in weinig tijd heel veel en geeft accuraat advies. Fijn om iemand te hebben die meekijkt en meedenkt.

• Betrouwbaarheid

Roland gaf mij rect het gevoel dat hij bij het dossier betrokken is, de vraagstelling serieus neemt

Roland reageert snel, is helder in vraagstelling en opmerkingeen en gaf mij een duidelijk advies.

• Betrouwbaarheid

Snel, eerlijk en betrouwbaar!

Ik heb een hele goede ervaring gehad met Roland om tot een goede vaststellingsovereenkomst te komen. Zonder hem was dit niet gelukt! Heel erg blij mee, want hierdoor kan ik mijn vorige werkgever achterlaten op een goede manier en dat geeft veel rust!

• Deskundigheid N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.

Mijn ervarinf met De Graauw Legal Services is dat ik helder en to-the-point advies heb gekregen.

• Betrouwbaarheid

Fijn dat ik iemand had die het mij uit handen nam

Roland heeft mij geholpen in een situatie die stressvol en emotioneel was. Zijn handelen en advies hebben mij geholpen de zaak af te ronden op de, voor mij, best mogelijke manier.

Deskundig en helder advies

Ik ben zeer tevreden met het advies en de werkzaamheden die ze namens mij hebben uigevoerd. Open en transparante communicatie. Je weet waar je aan toe bent en krijgt eerlijk advies. Daarnaast zijn ze deskundig en vriendelijk.

Service, professioneel, on point

Service, professioneel, on point

Actief en duidelijk

Ivm een arbeidsconflict Meester De Graauw gevonden via internet. Super ervaring met d'r behandeling. Hij reageert snel en duidelijk. Geen dagen wachten op reactie waardoor het dossier goed opgepakt werd. Helaas niet alles gekregen waar ik "recht" op haf, maar er is bemiddeld in een goede tussenweg. Ik ben echt blij met het eind resultaat en mijn ex-werkgever heeft ook nogeens alle bemiddelingskosten betaald, dankzij Meester De Graauw. De afwikkeling geeft een hoop rust! !

• Betrouwbaarheid

Ik ben zeer adequaat geholpen

Roland de Graauw heeft mij uitstekend bijgestaan. Hij blijkt iemand die als hij zegt iets te doen, dat ook echt doet. Dit geeft veel vertrouwen. Hij heeft veel kennis van zaken en is open en eerlijk in zijn communicatie, iets wat ik zeer kan waarderen.

• Betrouwbaarheid

Uitstekend geholpen in alle opzichten!

Ik ben vanaf mijn eerste contact prima en deskundig geholpen. Het persoonlijk contact in combinatie met de uitstekende vakkennis en het juist inschatten van een realistische oplossing, heeft mij heel erg geholpen. De heer De Graauw komt zijn afspraken/toezegging na en reageert super snel.

Vriendelijk en deskundig geholpen

Roland de Graauw heeft me zeer deskundig en vriendelijk geholpen. Zijn advies en service (via mail, WhatsApp en bellen) was heel duidelijk en doeltreffend en daardoor viel er een last van mijn schouders. Kortom ik ben super tevreden met het eindresultaat. Ik raad De Graauw Legal Services dan ook zeker aan!

• Betrouwbaarheid

Toegankelijk, Snel en betrouwbaar.

De Graauw doet alles goed

Normaliter ben ik niet zo van de 10-en bij het geven van reviews. Maar ik heb echt een bovengemiddeld goede ervaring met Roland de Graauw. Ik koos Roland vanwege de goede ervaringen die ik o.a hier las als vervanging van het juridisch 'advies' van mijn rechtsbijstandsverzekering (DAS) omdat die op allerlei punten faalden. Roland gaf direct (gratis) zeer deskundig advies en luisterde erg goed naar de situatie. Hij reageerde binnen enkele uren op nieuwe situaties of op het missen van deadlines en de kwaliteit van zijn brieven was ook goed. Op deze manier ben ik erg ontzorgd en is het proces met mijn werkgever ook vlot en met de juiste toon verlopen. De uiteindelijk gesloten overeenkomst was ook prima. Echt heel erg tevreden.

• Betrouwbaarheid

Roland heeft me goed geholpen

Zeer punctueel, doet wat hij belooft en handelt snel

Goed en deskundig advies

Heel deskundig en fijne samenwerking. Luistert goed en behartigt jouw wensen en geeft passend advies!

Snel en betrouwbaar

Op advies van eigen goeie ervaringen van mijn broer ben ik bij deze jurist terecht gekomen. Mijn ervaring met Roland is heel positief. Hij luistert goed naar wat je wil en adviseert je ook hierin zodat je weet wat je rechten zijn. Verder kreeg ik snel reactie op al mijn vragen. Wanneer ik iets niet begreep werd er tijd voor genomen om dit nogmaals uit te leggen. Ik Raad De Graauw Legal Services dan ook zeker aan!

Schipholweg 103

2316XC Leiden

Over De Graauw Legal Services

Wij zijn een informeel en laagdrempelig juridisch advieskantoor dat volledig gespecialiseerd is in ontslagzaken en vaststellingsovereenkomsten. Wij hebben als doel om juridische informatie en rechtshulp toegankelijk te maken voor alle werknemers. Bel voor tips van een gespecialiseerde jurist onze gratis ontslag advieslijn: 0800 - 777 8 999.