Responsive and helpful

I asked Roland for help regarding a settlement agreement and had a response from him within a day and all actions he took were in my interest and quick. Can completely recommend

Uitstekende service

Geeft goed juridisch advies en begeleiding bij arbeidsconflicten. Neemt werk uit handen en overlegt alles met cliënt. Echt een hele fijne ervaring.

Uitstekend en vakkundig geholpen

Roland heeft kennis van zaken en denkt mee om naast de juridische aspecten je gevoel in het begeleidend schrijven te verwoorden.

Kundig en vastberaden

Ik heb de heer De Graauw ondervonden al zijnde zeer kundig en niet bang om moeilijke vragen te stellen. Hij laat zich niet afschepen door een niet welwillende werkgever en gaat door tot er een voor beide partijen adequate oplossing is gevonden.

dit is een professional

Roland heeft mij uitstekend geholpen. Een professional die weet hoe het zit.

Martin

De Graauw Legal Services heeft mij op kundige wijze bijgestaan tijdens een geschil die ik had met mijn werkgever. Dit met goede adviezen en oog voor mijn belangen. Grotendeels ontzorgt en kwamen al vrij snel tot een oplossing waarmee de zaak tot mijn tevredenheid werd afgesloten. Het aanbevelen waard ! Martin

• Betrouwbaarheid

Erg kundig, snel en accuraat

Zeer goede ervaring, goed, snel en uiterst vakkundig geholpen. Zeker aan te raden!

• Betrouwbaarheid

Contact met de jurist verloopt vlekkeloos en je hebt het gevoel dat men er voor je is.

snel advies op maat

Roland weet waar hij het over heeft. Is kundig in zijn vak. Een aanrader!!

Zeer goed geholpen

Roland schakelt snel en communiceert uitstekend. Wat ik vooral als prettig heb ervaren is dat hij duidelijk inzicht geeft in de opties die je hebt, en wat gebruikelijk is in een bepaalde situatie. Het resultaat is dan ook dat ik een veel betere vaststellingsovereenkomst heb gekregen dan dat mij in eerste instantie door werkgever is aangeboden. Het is echt aan te bevelen hem te benaderen, ook omdat hij bij de werkgever een hoger budget dan kan afdwingen dan wordt aangeboden.

snel handelen, volhardend, expertise

Onze ervaring met De Graauw Legal Services is dat je snel te woord wordt gestaan. Er wordt gelijk actie ondernomen dmv een gesprek en offerte. Ze hebben veel expertise en zijn zeer volhardend. Er wordt steeds ruggespraak gehouden en advies gegeven. Wij zijn meer dan tevreden geweest met de hulp van De Graauw Legal Services.

Uitstekend geholpen

Ik ben zeer deskundig geholpen door Roland met het gewenste eindresultaat.

• Betrouwbaarheid

Professioneel, snel met duidelijke uitleg over de te nemen stappen.

Ik ben op een zeer prettige manier op professionele wijze met duidelijke uitleg van de te nemen stappen en positief resultaat door Roland de Grauw geholpen.

gerustgesteld

door Roland in te schakelen bij het behandelen van mijn vastellingovereenkomst ben ik er veel beter uitgekomen dan dat mijn werkgever mij in eerste instantie bood , ik kan het een ieder aanbevelen om met Roland in zee te gaan het geeft rust en een veel hogere vergoeding

snel advies op maat

De reactiesnelheid is gedurende het hele traject erg vlot. Na het eerste contactmoment merk je direct dat je geen nummer bent, je hebt het gevoel alsof je wordt bijgestaan door een bekende die het beste met je voor heeft. Alle zorgen worden uit handen genomen, je belangen worden uitstekend behartigd, je wordt uitgebreid geadviseerd en er wordt op een kundige, prettige manier voor je gecommuniceerd met de werkgever.

• Betrouwbaarheid

Roland is erg behulpzaam, betrouwbaar en vakbekwaam

Eerst wilde ik geen jurist in de arm nemen i.v.m. mijn lage budget vanuit de werkgever. Ik ben erg blij dat Roland mij heeft geholpen, hij heeft zelf het budget hoger onderhandeld in het VSO en mij volledig ontzorgd in de verdere onderhandelingen. Het contact met Roland verliep erg snel en hij kwam zijn afspraken goed na. Daarnaast gaf Roland nog extra informatie en hulp omtrent de aanvraag van de WW. Ik kan iedereen aanraden om een jurist in de arm te nemen voor de onderhandeling van het VSO en dan in het bijzonder Roland de Graauw.

• Betrouwbaarheid

Een last die van je af gaat!

Vanaf het moment dat ik Roland heb ingeschakeld is er zo'n last van mijn schouders af. Roland zet zich actief in om jouw belangen te behartigen, iets dat ik als heel prettig heb ervaren. Twijfel niet om Roland in te schakelen.

• Betrouwbaarheid

Duidelijk, accuraat, vriendelijk, denkt mee, weet waarover hij het heeft

Dank voor de hulp!

• Betrouwbaarheid

Prettig, constructief, duidelijk en snel.

Mijn ervaring met Roland de Graauw was zeer goed. Er werd geluisterd, goed advies gegeven, en het was duidelijk wat de te nemen stappen waren. Er werd snel gereageerd, en de mails en de telefoongesprekken waren verhelderend. Ook is Roland zeer vriendelijk, wat het communiceren makkelijk maakt. Heel fijn dat ik bij dit lastige traject zo goed geholpen ben.

• Betrouwbaarheid

directe behulpzaamheid, vriendelijk, duidelijk gespecialiseerd.

Geruststellend is het eerste wat er in mij opkomt als ik terug denk naar de ervaringen met De Graauw Legal Services! De directe behulpzaamheid, vriendelijkheid, deskundigheid, betrouwbaarheid nemen de zorgen opvallend van je weg.

Uitstekende belangenbehartiging!

Roland is er één uit duizenden. Hij is er voor jou en strijd voor jouw belangen. Goede, heldere en snelle communicatie. Komt altijd afspraken na. Hij heeft mijn zaak, ondanks tegenwerking van de tegenpartij, tot een uitstekend resultaat weten te brengen. Niet twijfelen en gewoon Roland inschakelen als je juridische hulp nodig hebt.

Uitstekend!!

Zeer professionele hulp, Roland denkt met je mee en ondersteunt heel goed. Geeft snelle terugkoppelingen en legt duidelijk uit wat de stappen in je traject zijn. Echt top! Ik raad iedereen dit aan!

Snelheid en duidelijk uitleg

boven verwachting goed

Na het lezen van de lovende recensies begon ik de echtheid ervan in twijfel te trekken maar toch ervoor gekozen om met De Graauw aan de slag te gaan. Hij is duidelijk en reëel. Je weet waar je aan toe bent, en voor mij vooral belangrijk is het feit dat hij mij ont zorgde. Hij nam de communicatie over met mijn werkgever, maar hield mij goed op de hoogte van de zaken. Als ik dit had geweten had ik hem eerder aan het werk gezet.

• Betrouwbaarheid

Juiste werkwijze, goede en snelle afhandeling als ook terugkoppeling

Schipholweg 103

2316XC Leiden

Over De Graauw Legal Services

Wij zijn een informeel en laagdrempelig juridisch advieskantoor dat volledig gespecialiseerd is in ontslagzaken en vaststellingsovereenkomsten. Wij hebben als doel om juridische informatie en rechtshulp toegankelijk te maken voor alle werknemers. Bel voor tips van een gespecialiseerde jurist onze gratis ontslag advieslijn: 0800 - 777 8 999.