Super fijne auto daar gekocht en zeker niet de laatste kwaliteit
Snel bereikbaar en snel geregeld.
Positieve ervaring! Belangrijkste punt van een auto kopen vind ik persoonlijk de service! Na dat een keurige jonge man de auto bij ons gebracht had ( ongezien gekocht ) leek alles keurig in orde. Na een week rijden helaas toch een mankement, en dat is keurig opgelost! Ik dacht namelijk dat ik met de auto helemaal naar Stadskanaal moest, maar na een prijsopgave van mijn eigen garage kon het euvel daar verholpen worden. Al met al een zeer positieve ervaring en de volgende auto zijn we al weer mee bezig!
zeer tevreden, erg goed geholpen
keurig en correct met afspraken zeer proffessioneel geholpen en zijn alle afspraken nagekomen
Inmiddels mijn tweede auto hier gehaald. Binnen 1 dag staat de auto voor de deur. Ik kom hier terug.
Erg goed geholpen!
Prettige ontvangst, goede koffie en gemoedelijke sfeer.
Tot nu toe allemaal goed bevallen.
Vriendelijk personeel. Klantvriendelijk, Goede service
Fotos van autos op de site verbeteren.
Kundig en correct. Scherpe prijzen en ervaren adviseurs.
Nice guys working here it was very quick
Meedenken in mogelijkheden en flexibel in tijd.
Altijd goed bij Greven.
goed. zeer goed ontvangen
Goede snelle service en lekkere koffie! is gelopen via Chiel
Goed geregeld.
Koffie en de auto's zijn goed.
Online een auto bekeken, en telefonisch aangekocht. de snelheid en vriendelijkheid is een aanrader! Allemaal zijn ze vriendelijk! ik heb de deal gemaakt met Chiel, maar iedereen heeft verstand van zaken bij Greven Bedrijfswagens. Wat bijzonder is, dat de auto die ik inruil gewoon voor de deur wordt omgewisseld. je hoeft dus niks te doen!
voor een starter is dit het bedrijf waar je zijn moet ze hebben mij uitstekend geholpen en zijn zeer klantvriendelijk echt een aanrader
Goede service verleend. Dik tevreden.
goede ervaring.