Deskundig, klantgericht, altijd bereid te helpen en mee te denken en plezierig om mee te werken. Zeker aan te bevelen.
Vanaf het eerste moment erg fijn samengewerkt met Rens Knevels. Pragmatisch, vlot in communicatie en professioneel. Aanrader!
Vanuit Stemda Beheer B.V. heb ik mijn aandeel in Hands on Investments2 verkocht. Ik heb hierbij Richard Peeters van Match Plan benaderd voor een onafhankelijk advies c.q. waardebepaling. Richard heeft me op een juiste wijze meegenomen in zijn werkwijze, helder en duidelijk uitgelegd hoe hij tot de waarde is gekomen. Geen poeha, maar duidelijke taal. Daarbij verliep het proces vlot waardoor ik tot een snelle afwikkeling van de verkoop kon komen.
Matchplan biedt de nodige expertise en inhoud en heeft de juiste mensen in dienst om een full service pakket te kunnen bieden. De medewerkers zijn ervaren en betrokken en zetten zich er volledig voor in om het proces zo accuraat en transparant mogelijk te laten verlopen. Een fijne ervaring!
Medio 2021 heeft een concurrent te kennen gegeven interesse te hebben in de activiteiten van ons bedrijf. De interesse kwam voor ons op het juiste moment maar het was het wikken en wegen wat de juiste stappen waren om dit traject in te gaan. Via onze administrateur en fiscalist van Finnerz is ons (Rens Knevels van) Matchplan aangeraden. Wij hebben hier geen moment spijt van gehad. Ons contact met Rens Knevels hebben wij vanaf het eerste moment tot en met de afronding van het verkoopproces als erg prettig en zeer professioneel ervaren. Hij gaf ons overzicht over het te doorlopen proces, was sparringpartner, gaf adequate tips over onder andere te verstrekken informatie aan de koper, het biedingsproces en de (juridische) afhandeling. Dit gaf ons gedurende het hele traject rust en we waren blij met de uiteindelijke afloop.
Innovatief en vakkundig bedrijf met enthousiaste employees. Advies en begeleiding bij bedrijfsovername. Perfectie door klantgericht maatwerk bij bedrijfsovername en financiering.
Communicatie altijd goed en flexibel. Zijn pro-actief, hand-on en praktisch. Dat past bij HSO. Deskundig en projecten gaan steeds sneller.
De samenwerking was zeer prettig. To the point, begrijpelijk en zeer efficiënt
Leon en Yvo hebben ons begeleid bij het aantrekken van leningen voor een buy-and-build case. Dat hebben ze uitstekend begeleid en uiteindelijk zijn we tevreden met de uitkomst. Ik zou ze zo nog een keer gebruiken!
Verkoop van bedrijf in een extreme nichemarkt.
Mijn ervaring met Match Plan is erg goed. Omdat het de eerste keer was dat we samenwerkte en onze organisatie best complex is, had het in begin wat tijd nodig om op gang te komen. Daarna zijn ze heel zelfstandig verder gegaan en hebben zich aan de planning gehouden qua oplevering. De kwaliteit van de oplevering was hoog; weinig tot geen aanpassingen nodig.
De samenwerking heb ik zeer plezierig ervaren. Jullie hebben exact gedaan wat ook van tevoren besproken was en inhoudelijk zijn de rapportages van goede kwaliteit. Medewerkers van Match Plan zijn professioneel en hebben het prima op orde.
Met een scherpe offerte binnen gekomen en daarna alle afspraken nagekomen. De dienstverlening was boven verwachting en ik kijk met volle tevredenheid terug op het herwaarderingstraject. De komende jaren zijn jullie nog niet van ons af. Hartelijke groet, Thijs
Zeer deskundig, prettig in de omgang, communicatief sterk, flexibel, goede inleving en een juiste zakelijke insteek. Bijzonder prettig in de samenwerking gedurende het traject.
Niet alleen deskundig begeleidt, maar ik heb ook betrokkenheid ervaren door de aandacht voor de persoonlijke aspecten die komen kijken bij een verkooptraject.
Match Plan heeft ons begeleid bij de verkoop van ons volledige aandelenbelang in de onderneming die mijn compagnon en ikzelf hebben opgericht. Ze hebben ons bijgestaan in het gehele traject, van waarderingsrapport tot onderhandelingen en opstellen van contracten. Wij hebben het contact , de bereikbaarheid en deskundigheid van Rens Knevels en Phil van Mulken als zeer prettig ervaren en zijn blij dat wij het traject van bedrijfsovername met hen hebben doorlopen.
Match Plan heeft me uitstekend geholpen bij de verkoop van mijn onderneming. Ze waren vanaf beginsel persoonlijk betrokken en goed bereikbaar. Tot aan de afronding hebben ze goede en professionele begeleiding geboden. We kregen in het verkooptraject te maken met een onzekere fase door Corona, daardoor liepen de tijdslijnen anders dan eerder verwacht. Dit heeft Match Plan goed opgevangen. Een aanrader.
Heel goed geholpen door Match Plan. Over professionaliteit, deskundigheid en betrokkenheid geen klachten. Ze hebben het volledige traject keurig begeleid. Communicatie was overall ook zeer goed. Echter vielen de kosten uiteindelijk een stuk hoger uit dan verwacht. Misschien zelf niet goed ingeschat, maar de communicatie daarover had misschien ook beter gekund aangezien verwachtingen rond de kosten besproken waren. Samengevat; heel tevreden over de inzet, deskundigheid en het resultaat. Enige minpunt waren de hoge kosten. Dat doet niets af aan de kwaliteit.
Het voelde van begin tot eind zeer goed. Zeer correct, efficiënt, doelgericht, analytisch top. Wel beetje geschrokken van kosten....maar klopt volgens afspraak.
Er is geleverd waar ik naar op zoek was voor een degelijke vergoeding
In het verkooptraject heeft Hans van de Pas ons zeer goed begeleid. Door de persoonlijke benadering van Hans en Matchplan hebben zij ons niet alleen begeleid in de fysieke verkoop en overdracht van ons bedrijf, maar ook in het loslaten van ons bedrijf waar wij 15 jaar keihard aan en in hebben gewerkt. Aangezien wij Linnenatwork vanaf de start hebben opgebouwd was dit voor ons iets waar we toch meer moeite mee hadden dan gedacht. We hebben er alle vertrouwen in dat de nieuwe eigenaar Linnenatwork op een goede manier zal voortzetten.
we had a good detailed briefing at first. Documents where sent and reviewed. Than we had a debrief and a review. I think with that our time was used in an optimized way. Result where impartial and well balanced through different approach and methode We are happy with the collaboration Kind Regards Thierry Jaccoud CEO AND International Publishers NV p.s. selected the english option and the rating below the form didnt translate and the pull down menus didnt work
Een objectieve beoordeling met goede en deskundige begeleiding gedurende het waarderingstraject.
MPCF heeft Energiesector bijgestaan met een bedrijfswaardering op basis van Amerikaanse verslaggevingsregels. Richard Peeters is persoonlijk betrokken, goed bereikbaar en bereid om mee te denken binnen de kaders van het van toepassing zijnde raamwerk van waarderings- en verslaggevingsregels.
Richard en Niels hebben een professionele en complete analyze van mijn bedrijf gedaan waardoor de waarde duidelijk werd.
Nassau Ouwerkerkstraat 3
2596CC 's-gravenhage
Match Plan is een middelgroot advieskantoor op het gebied van koop en verkoop van ondernemingen, waardebepalingen en financieringen. Wij richten ons hierbij op het nationale en internationale midden- en familiebedrijf. Heeft u behoefte aan een vrijblijvend advies omtrent onze dienstverlening of een vraagstuk voor wat betreft uw onderneming? Bel dan +31 85 013 00 75