de uitkomst was een andere dan de vraag stelling. louter cijfers zonder kader.
Goede ervaring met Matchplan en haar medewerkers. Komen afspraken na en zetten zich in om jouw doel te bereiken.
Match Plan zorgt voor een fijne begeleiding, to the point en terzake kundig. Ook de backoffice komt alle afspraken na.
Voor de 2e maal een verkooptraject laten begeleiden door Matchplan met dezelfde ervaring als tijdens het 1e traject; Deskundig, betrouwbaar en succesvol!
Abcd
Goed geholpen door Reg en Hans met advies rondom de overname.
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, maar nog belangrijker is dat wij ons al die tijd enorm gesteund voelden. Jullie hebben heel veel zorgen weggenomen.
Snel en gedegen waardebepaling met nuttig advies.
Goede gesprekken, duidelijke afspraken, kundige mensen.
Van tevoren heeft Match Plan aangegeven welke stukken en informatie benodigd waren voor de waardebepaling. De waardebepaling is daarna door Match Plan opgesteld en besproken.
Goed geholpen en begeleid tijdens de verkoop van ons bedrijf. Alles verliep in het Engels, dus inclusief de financiële items, wat geen probleem was. Goed advies. Betrokken en kundige medewerkers. Alle afspraken worden goed nagekomen.
Het was een plezier om met jullie samen te werken. Matchplan (Rens, Lucas en Eric) zijn deskundig, gedreven, komen afspraken na en we hebben ook heel veel lol gehad.
Wij zijn zeer enthousiast over de deskundige hulp en advies van Rens van Matchplan. Absolute aanrader als je je bedrijf wil taxeren en/ of verkopen.
Wij hebben onze contactpersonen (Hans, Reg en Justien) als zeer hulpvaardig en betrokken ervaren. Dit tezamen met hun deskundigheid en tomeloze inzet om alles perfect te doen maken Match Plan tot een uitstekend bedrijf om mee te werken.
Matchplan mag soms meer steunen op de deskundigheid die haar klanten bezit.
Ga zo door.
Het eindresultaat spreekt boekdelen. Mijn bedrijf is binnen 10 maanden van start tot notaris verkocht. Het proces verliep vrijwel vlekkeloos. Bedankt!
Geen verbeterpunten.
Het oriënterend gesprek rondom bedrijfsverkoop met dhr. Erik Smidt heb ik als zeer positief ervaren. Tijdens dit gesprek hebben we veel zinvolle informatie kunnen uitwisselen. Naast de deskundigheid op dit gebied sprak mij de betrokkenheid en de prettige manier van communiceren aan. Hartelijk dank hiervoor!
Uitermate goede begeleiding en advies in the verkooptraject van Trident aan een grote multinational.
Snelle opvolging/afronding van dossier
dat weet ik niet, hopelijk vinden we of jullie een koper voor ongeveer de waarde uit de waardebepaling, dat zou echt fantastisch zijn
In begin fase iets korter op de bal qua communicatie. In proces ging het verder uitstekend!
Tot dusver geen.
Rens heeft mij duidelijk uitgelegd hoe het er voor staat en welke richting ik op moet, de werkwijze van Rens bevalt me goed geen druk en geen verplichtingen, ga zo door.
Nassau Ouwerkerkstraat 3
2596CC 's-gravenhage
Match Plan is een middelgroot advieskantoor op het gebied van koop en verkoop van ondernemingen, waardebepalingen en financieringen. Wij richten ons hierbij op het nationale en internationale midden- en familiebedrijf. Heeft u behoefte aan een vrijblijvend advies omtrent onze dienstverlening of een vraagstuk voor wat betreft uw onderneming? Bel dan +31 85 013 00 75