Een fijn bedrijf dat de tijd neemt om alles met je door te nemen tijdens het eerste bezoek en ze zijn ook zeer vriendelijk. Alle afspraken zijn goed nagekomen en de offerte was netjes en scherp geprijsd. Ik en mijn vrouw zijn dan ook zeer tevreden over de totale verloop!
Netjes achtergelaten, effectief en snel gewerkt, goede communicatie vooraf en snelle reactie op mails.
Er werd erg netjes gewerkt, aardig personeel en ik kreeg zelfs nadien een berichtje met de vraag of alles naar wens was. Er was een raam al gebroken voordat hij bij SKD aankwam, waardoor ze een raam met een scheur erin moesten plaatsen. Maar nog geen week later zat het nieuwe raam er al in. Helemaal top!
Goede offerte en direct duidelijkheid. Heel goed mee gedacht met oplossingen en problemen met monteren direct opgelost zonder te zeuren over extra kosten. No nonsense recht door zee bedrijf
Super alles heel goed geregeld van begin tot eind
Uitermate goede service. Geen extra kosten, terwijl er extra nokbalken/versteviging is aangebracht. Ook zijn de dakkapellen (2stuks) naar maximale grootte (niet op de meter afgerond) gebracht zonder extra kosten. Service en contact liep geweldig, geen vraag was teveel. Alles verliep exact volgens plan.
Het is een geweldig bedrijf het werk wat ze leveren perfect op de cm nauwkeurig en zeer kundig personeel wij hebben alleen maar lof
Bedrijf met vakmanschap en staat voor kwaliteit Fijn dat we ook op de werkplaats mochten kijken ,en daar kun je zien wat het bedrijf uitstraalt
Alles perfect geregeld en duidelijk en een heel fijn team ! Ga vooral zo door !
Prima, degelijk vakwerk voor een passende prijs.
er wordt gewerkt volgens afspraak ook iets extra erbij doen is geen probleem Alles was netjes geregeld ,afgewerkt en opgeruimd Goed bezig dame en heren vooral zo doorgaan👍 GR jac & Anja rovers
Zoals boven aangegeven, gewoon professional !
Vriendelijke mensen met een hart voor het werk
Het was van begin tot eind een top ervaring. Persoonlijke aandacht, meedenkend en bijna alles is mogelijk. Goed personeel dat weet waar ze mee bezig is. Ondanks dat het voor ons de eerste ervaring met SKD was voelde het vanaf het begin vertrouwd. Zo hoort het te zijn. Een zeer tevreden klant dus met een fantastische dakkapel op de woning.
Helemaal TOP ! Vanaf de eerste afspraak tot het zetten helemaal goed. Super !! Geweldig team ! We gaan jullie zeker aanraden!
Bijzondere aardige Brabantse mensen. Gezellig, eerlijk en goed in de communicatie. Ook bij aanpassingen
Vandaag heeft Her met zijn team bij ons een dakkapel geplaatst. Uiterst aardig personeel en zeer behulpzaam. Dakkapel is van topkwaliteit en binnen een paar uur kant en klaar gemonteerd. Kan niet anders dan een 10 geven is dik verdiend!
Heel prettige en duidelijke communicatie, er wordt goed met ons meegedacht en een goede prijs- kwaliteitverhouding.
Alles is bespreekbaar en er wordt mee gedacht.waar andere bedrijven problemen zien,ziet SKD oplossingen.
Heldere uitleg. Duidelijke afspraken die ook worden nagekomen. Mooie dakkapel
Kevin en Scott hebben bij ons geweldig werk afgeleverd met het vervangen van de kozijnen en boeiboord afwerken met trespa. Beiden verstaan echt hun vak , zijn secuur en ruimen alles op en zijn heel plezierige lui om mee om te gaan. Wij raden hun zeker bij iedereen aan.