Alles was naar tevredenheid

Zowel het kontakt bij de aankoop als bij de levering was prima. De levertijd was goed ingeschat.

Onvoorstelbaar

In december j.l. een stoel gekocht bij Easysit Burgum. De uitgezochte stoel was voor mij te hoog. Op advies van de verkoper is een stoel maat small besteld. Wij gingen er van uit dat deze stoel passend zou zijn. Toen de stoel in maart geleverd werd bleek deze te hoog. Op onze vraag of hiervoor nog een oplossing was kwam de directeur eigenaar de heer Brouwer langs. Er volgde een zeer onaangenaam gesprek. De heer Brouwer mat de stoel op en concludeerde dit is de stoel die u besteld heeft en daarvoor hebt u getekend. Dat de stoel te hoog was, was niet zijn probleem. De verkoper vond dit erg vervelend en stelde voor opnieuw te kijken naar een passende stoel. Echter de heer Bouwer blokkeerde elke oplossing. Kortom bij Easysit een stoel gekocht voor ruim €3000,- die te hoog is. Ik kan niet met de benen bij de grond. Voor directeur eigenaar geldt: gekocht is gekocht. Geld gaat boven service en dan hebben we het nog niet eens over de manier waarop.

• Bezoek aan vestiging Burgum

Maandag zou de stoel komen toen bleek dat de stoel een wereld reis heeft gemaakt de verkoper belde en zei dat u stoel is verdwenen we kunnen hem niet vinden maandag morgen werden gebeld ja jammer u stoel is nog steeds verdwenen maandag middag hoera u stoel is terecht hij wordt donderdag middag word hij gebracht mijn man is heel erg blij met zijn stoel en weet je ik heb van Esyzit een hele mooie bos bloemen gehad om het weer goed te maken Dank je Esyzit we zijn echt tevreden ik raad iedereen aan

• Bezoek aan vestiging Barneveld

Zeer goede ervaring gehad met Easysit.

De medewerker van Easysit heeft mij heel goed en bekwaam geholpen. Al met al zeer positief dus.

Gelijk een goed gevoel!

We werden keurig ontvangen, ook al was het coronatijd. Er werd alle tijd genomen. Duidelijke uitleg en ruimte om samen te overleggen. Na een aantal dagen, en andere zaken te hebben bekeken, terug gegaan. Toen definitief een keuze gemaakt. De verkoper dacht echt mee, 2 banken genomen waarvan 1 een paar centimeter hoger ivm de lengte van m’n man, dit doordat de verkoper dit zag. TOP! De bezorging was ook netjes, alles goed ingepakt en vakkundig neer gezet!

prima in orde

prima geadviseerd en service blijkt ook goed

• Bezoek aan vestiging Hilversum

Zeer goede ervaring met een prettige service.

In de winkel werden wij op een vriendelijke, geduldige en respectvolle manier behandeld. De persoon die ons hielp gaf ons goede adviezen en de bezorgers die onze bank brachten waren erg vriendelijk.

excellent

Geen opmerkingen

• Bezoek aan vestiging Burgum

Op afgesproken tijd geleverd.

• Bezoek aan vestiging Hilversum

Het afleveren van de meubels is prima verlopen, ondanks dat een van de monteurs zijn collega minder goed kon helpen. Maar daar waren we over ingelicht. Ook zijn we goed geïnformeerd over de vertraging in de aflevering van de meubels.

• Bezoek aan vestiging Hilversum

Prima op tijd en snel de oude stoel ingeladen en de nieuwe binnengebracht.

Prima: een minpuntje: ik had afgesproken , dat er een mail zou worden gestuurd, ter bevestiging van de afspraak: dat is niet gedaan. Weer gebeld of de afspraak nog doorging.

Goede.levering, geen manco

Goed ontvangst showroom. Het geleverde, komt geheel overeen met afspraken.

Prima zaak.

Goede ontvangst, voorlichting en afhandeling door vriendelijke verkoper in Hilversum. Door een vriendelijke medewerker zijn onze stoelen netjes afgeleverd!

• Bezoek aan vestiging Hilversum

Een goede winkel met genoeg keus.

Een zeer vriendelijke verkoper die je goed adviseert met de aankoop van je sta op stoel.

Gewoon prima!

Prima , wij zijn zeer tevreden

• Bezoek aan vestiging Burgum

Wij werden goed voorgelicht op diverse punten waar een goede relax stoel aan moet voldoen. Iets waar win helemaal geen weet van hadden.

• Bezoek aan vestiging Burgum

lang net sa noflik sitten

it liked goed. it sit goed. ik hoopje dat it jirren sa bliuwt.

Goede vriendelijke personeel

Wij zijn goed geholpen, goed advies gekregen. Vragen goed beantwoord.

• Bezoek aan vestiging Burgum

Goed advies en ruime keuze

De mogelijkheid om diverse modellen uit te proberen in combinatie met goede uitleg en deskundig advies maakten voor ons de keuze eenvoudig. Ook levering en plaatsing verliep naar verwachting en volle tevredenheid. Kortom: een uitstekende keuze!

prima stoel

zit heerlijk. alleen hendel om stoel naar achteren te zetten zit erg tegen de zitting aan, vraag me af of dit wel goed is

Prima!!!

Goede uitleg, duidelijk

Heb hem pas 2 dagen,tot nu toe geweldig

Hij zit zo lekker dat ik in slaap gevallen ben!

• Bezoek aan vestiging Barneveld

Prima stoel zit prima netjes afgewerkt van kopen tot aflevering

eerste reactie : prima !

werd bij ons eerste bezoek goed en vriendelijk ontvangen en voorgelicht. stoel werd op tijd en vlot geleverd.

• Bezoek aan vestiging Thuis demonstratie

Goed gecommuniceerd en keurig afgeleverd op telefonisch doorgegeven tijdstip.

het van tijd tot tijd zelf opnieuw impregneren van de meubels is ons niet verteld.

Verlengde Zuiderloswal 8

1216 BX Hilversum