Superrrrrr.

Zoals altijd weer strak geknipt !!! Met goed gevoel op naar de feestdagen.

Goeie personeel en gezellige kapers

Zeker een aanrader

goed geknipt

gezellige sfeer

Aanrader!

Snel geholpen, perfect geknipt...

Goed geknipt

Door de nieuwe medewerker goed en vakkundig geknipt. Super

Zoals altijd: toppie!

Kreeg deze keer een “nieuwe coupe” en bevalt wel!

Altijd goed

Ook nog eens 5 euro op de post ontvangen!! Top.. tot binnenkort weer.

Netjes de deur uit.

Wederom gezellige knipbeurt. Zeer tevreden over mijn surprise kapsel. Alle informatie over een goede fiets houding opgeslagen. Hele fijne feestdagen. Jos

Top kapper

Uiteraard altijd strak geknipt. Daarnaast de gezellige ongedwongen sfeer zijn kenmerkend!

Sfeervolle kapperszaak .

Hele leuke sfeer om te wachten op jou knipbeurt. Netjes geknipt en verzorgd. Tikje hoge prijs. Ga zeker de volgende keer weer terug.

Goede en gezellige knipbeurt gehad.

Heel goed en gezellig.

Als je haar maar goed zit

En zo is't weer een mooi kopke en op naar t weekend

Het was weer prima!

Eerst rustig de Panorama lezen, dan in vlot tempo prima geknipt met aandacht voor overtollige haargroei, en ten slotte een lekkere massage. Aanrader!

Prima resultaat in een aangtename sfeer

Zie hierboven

Gezellig

Mooie zaak en goeie kapper

Fantastisch

Goed geknipt - gezellig bijgepraat !

Prima kapper

De Herenkapsalon De Barbier, dé plek waar mannen hun stijl kunnen verfijnen en hun persoonlijkheid kunnen uitdragen. Gelegen in het Veldhoven, een moderne twist op de klassieke barschopervaring. Bij binnenkomst word je verwelkomd door de warme ambiance en de geur van hoogwaardige haarproducten en uiteraard een kopje koffie en de krant. Of je nu komt voor een frisse snit, een klassieke scheerbeurt of een stijlvolle baardverzorging. De persoonlijke aandacht en nemen van tijd, om naar jouw wensen te luisteren. Elke behandeling begint met een relaxerende kennismaking. Onze barbiers delen graag hun expertise om samen tot het perfecte resultaat te komen. Bij Herenkapsalon De Barbier maken we gebruik van allerlei soorten gel en wax, zodat jouw haar de verzorging krijgen die het verdiend. Stap binnen bij Herenkapsalon De Barbier en ervaar zelf de combinatie van hoogwaardige haarverzorging en een authentieke sfeer. Echt aan te bevelen.

Top !!

Zoals altijd ouderwets gezellig, top kapper !! Wilfried, bedankt voor alweer een super service !

Perfect verzorgd.

Zoals altijd weer fijn geholpen.

Fijne kapper

Goede sfeer bij de kapper

Gewoon goed

Na 56 jaar dat vader en zoon mij knippen, nog steeds zeer tevreden

Zoals gewoonlijk erg goed.

Snel en vakkundig

Wederom weer goed geknipt en geschoren naar huis gegaan.

Netjes, beleefd en volgens afspraak

Ongeveer 10 minuten na aankomst aan de beurt. De kapper vraagt netjes hoe ik het wil hebben.25 minuten daarna ben ik volgens afspraak geknipt en krijg ik een massage na. PERFECT bedankt

Oortlaan 158

5505RH Veldhoven