Fijn en vakkundig geholpen

Fijn en vakkundig geholpen

Knipmodel!

Deze keer ben ik gevraagd om knipmodel te zijn, dit is prima verlopen en de sfeer was ook goed. het resultaat was zeker niet minder, als dat ik normaal kom! Groet Ben.

Super goed

Fris begin van de dag

De Barbier is op tijd open. Kopje koffie, praatje en netjes geknipt nog voordat de rest van de familie op is. Heerlijk fris begin van de dag.

Helemaal top

Altijd goed

Weer de service als vanouds !!!

Professionele kapper

Mooie kapsalon waarbij de kapper en een kop koffie altijd klaar staan.

Het was weer prima, dit keer geknipt door Wilfried. Aandacht voor alles en ondertussen een ontspannen praatje.

Altijd goed

Het was druk maar gezellig, prima geknipt

Deze keer zeer apart, maar geweldig als altijd!

Was gevraagd om “model” te zijn, dus eigenlijk een soort “proefkonijn” voor een stagiair. Die gaat het gewoon maken, zeer attente jonge man, en met wat hulp van Wilfried wederom een prima kapsel op het hoofd!

ik kom er al jaren, en een praatje en koffie drinken HERENKAPSALON DE BARBIER IS EEN GOEDE SALON OM JE HAREN TE LATEN KNIPPEN.

Weer supert geknipt

Dus weer met een mooi en goed gevoel de straat weer op

Prima geknipt

Prima geknipt; wachttijd ivm vakantie een van de kappers, erg lang.

Kwaliteit is zeer goed, wel prijzig

Zeer tevreden over de kwaliteit maar de prijs mag er ook wezen

Professionele klantvriendelijk kapsalon

Zonder stress, ook al is de baas alleen, 2e kapper met vakantie, geen invloed op het knippen.

klantvriendelijk

Prima kapper. Goed werk, prima geknipt en klantvriendelijk

Goede vakmensen en vriendelijk.

Weer erg tevreden

Mooi ingerichte, schone kapsalon. Lekkere koffie, vriendelijke medewerkers. En ook weer blij met het knip resultaat.

kwaliteit en prettige uitstraling

Fijne zaak en mensen die er voor gaan. 0verleg hoe er geknipt moet worden en aflevering van vakwerk. Ondanks grote aanloop toch acepteerbare wachttijd.

Heel tevreden

Kwaliteit en prijs. Naar een andere kapper, je bent niet wijs

Goed en mooi. Gezellig en goede koffie. Blij naar binnen blij naar buiten. Ga zo door.

Geweldige ontvangst en vakkundig geholpen

Mooie entoutrage en vriendelijk personeel Heerlijke koffie

Altijd goed geknipt en er is een gemoedelijke sfeer !

Echt waar voor je geld.

Ik ben hier nu voor de eerste keer geweest, mijn ervaring is heel positief, ik heb een kort kapsel, en ze hebben het met veel aandacht geknipt. Tevens is het net, dat je qua sfeer in de jaren 60 zit, veel aandacht voor kleine dingen. Zoals lotion in je haren masseren, voordat ze de bakkebaarden op lengte scheren, wordt dit netjes met iets ingesmeerd, zodat het niet schraal wordt. Losse haartjes worden met een kam met watten verwijderd (zodat ze niet in je kleren gaan zitten, en gaan jeuken). Alles bij elkaar Top, echt een aanrader.

Geen wachttijd snel en goed

Top snel en goed

Oortlaan 158