steeds snel geholpen met kleine of grote issues. steeds vriendelijk en behulpzaam;
Prima betrouwbare partij voor een webshop. Qua uiterlijk kan er steeds meer en dat is fijn als je een stijlvolle webshop wilt opzetten. Support is top. Snel antwoord en als je een wedervraag hebt op het antwoord is dat geen punt. Nadeel vind ik dat je een aantal (in mijn geval) tekortkomingen aan het systeem pas tegenkomt als je site live is. Niet heel veel uiterlijke vrijheden aan je systeem. Maar het blijft een vooraf opgemaakte module en daar zitten beperkingen aan.
Onlangs ben ik overgestapt naar Shoptrader. Dit verliep soepel, vragen worden snel en goed beantwoord en kleine problemen worden goed opgelost.
Support is echt top, je wordt telefonisch vriendelijk te woord gestaan. Vragen per mail worden snel beantwoord danwel opgelost.
Ik ben zeer tevreden met de werkwijze van de webshop. wanneer ik een vraag heb wordt ik altijd vriendelijk geholpen door een supportmedewerker.
Ik had samen met iemand anders wat nieuwe artikelen toegevoegd. Het lukte me ineens niet meer om facturen te genereren. Toen ik contact met de helpdesk opnam hebben we stukje bij beetje uitgezocht wat het zou kunnen zijn. Uiteindelijk bleek dat het het mooie nieuwe logo was, wat veel te groot en dus te zwaar bleek te zijn! Mijn collega had m toegevoegd, zonder dat ik het me gerealiseerd had. Fijn dat jullie dit hebben ontdekt!!
Al jaren zeer tevreden over de medewerkers van Shoptrader BV. Professioneel, goede communicatie en snelle respons op vragen.
Werk nu via mijn werkgeven aan een web shop via shoptrader en moet eerlijk bekennen dat ze zeer behulpzaam en correct al mijn vragen afwerken. Dank daarvoor en ga zo door !
De backoffice werkt ideaal. Elk onderdeel van de website is makkelijk aan te passen en te bewerken. Tickets worden altijd snel opgepakt en goed afgehandelt. Ik ben tot nu toe alleen maar tevreden geweest.
Ik ben super tevreden over de service bij shoptrader. Ik wordt voornamelijk geholpen door Matthew. Hij geeft erg handige tips, waar ik ook echt iets aan heb en helpt altijd heel goed met van alles en nog iets. Niks is hem teveel. Ik voel mij belangrijk als klant en hier is de klant nog koning-heel fijn! Ik zou shoptrader dan ook zeker aan bevelen!
Prima service en pefecte ondersteuning
Fijne ervaring. zeer behulpzaam voor alle mogelijke vragen. Persoonlijk mis ik de chatmodule die wel beschikbaar is tijdens de try out maar wegvalt als je in het betalende systeem terechtkomt; Ticket aanvrag werkt wel en vrij snelle antwoorden, maar als het gaat om kleine issues is een korte chat voor mij handiger. Ben ik ook sneller geholpen op het moment dat ik er tijd voor heb; Het zou ook fijn zijn om een globaal advies over de website te kunnen krijgen, maar ik denk niet dat dit nu kan? hartelijk dank toch voor alle input en hulp!
vragen / problemen via ticket aangevraagd worden correct afgehandeld
Voor onze nieuwe webshop www.123bureaustoelen.nu waren wij op zoek naar een betrouwbare partner. Omdat ik enkele jaren geleden al erg goede ervaringen had met Shoptrader voor een andere webwinkel, was de keuze nu niet zo moeilijk. Ik kan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner voor een webwinkel Shoptrader aanbevelen: snelle respons en professionele ondersteuning is waar zij voor staan!
Shoptrader is een relatief eenvoudig op te zetten shop winkel, die toch personalisatie toelaat. En als je al eens een probleem hebt, helpen ze je snel en efficient verder. Aanvullende extra modules zijn makkelijk te activeren. Zeer professioneel.
Super fijn om direct aan de bel te kunnen trekken!
shoptrader is TOP !
Bij shoptrader wordt je altijd snel en vriendelijk geholpen
Een probleem met couponcodes was niet makkelijk op te lossen, maar de medewerkers van Shoptrader bleven proberen, waardoor het uiteindelijk toch in orde kwam. Knap staaltje werk! Ik kan Shoptrader alleen maar aanbevelen.
De onlinekennisbank is matig, daar staat niets dat ik zelf al niet ontdekt had. De ticketservice is echter goed: snel en adequaat. Over het geheel: alles kan, tot dat je het specifiek maakt. Dan kan alles onder soms wat starre voorwaarden die niet altijd aansluiten bij mijn behoefte, Een verbeterpunt dat veel ongemak de wereld uit helpt: niet steeds opnieuw hoeven inloggen.
Vaak vraag ik naar Yuri! Naar mijn idee heeft hij de meeste kennis en vaardigheid. Aantal keren één ander persoon aan de telefoon gehad, maar daar totaal geen goede ervaring mee gehad (ivm met het denken in hokjes)
Shoptrader is een aanrader, nu circa 4 jaar klant van Shoptrader. Ieder jaar zijn er verbeteringen doorgevoerd en vooral het laatste jaar hebben ze mooie stappen gezet met nette responsive webdesigns, nieuwe modules en een systeem waarin ze continue updates doorvoeren bij alle klanten tegelijk. Hierdoor blijven de functionaliteiten goed up to date en heb je er als klant geen omkijken na. Het systeem is erg makkelijk ingericht waardoor je ook zonder technische kennis goed een webshop op kan zetten en runnen.