ik weet nog niks maar zodra ik contact heb gehad laat ik het direct weten tot nu toe goed en zeer duidelijk allemaal
Goede site.
Ga beoordelen als de offertes binnen zijn.
Snel en makkelijk
Makkelijke en snelle manier om offertes te vragen
Goede Site, perfecte service.
Heb twee maal een offerte aangevraagd. Maar ik heb in het geheel twee offertes hierop ontvangen,en toen was er nog geen vakantie.
Beste Heer Hendriksen, Dank u voor uw feedback. We zullen de aangesloten afnemers op de hoogte brengen van het feit dat u maar 2 offertes heeft ontvangen. In de toekomst zullen we ervoor proberen te zorgen dat u er meer ontvangt.
Moeite met invullen
Perfect!
Ik heb nog geen offertes ontvangen dus ik kan er nog niet te veel over kwijt.
Snel , makkelijk en geen tijdverlies.offerte nog niet ontvangen
Ik ontvang geen bevestiging noch offertes..
Prettig geregeld,en een ruimoverzicht.
Ik vind het een uitkomst
Ik ben benieuwd wanneer de offertes binnen komen.. zodat ik kan kiezen! Super fijn, ik ken niet zo veel aannemers in de buurt. En hier kom je er met 6 in contact. Super!
prima site nog geen offerte binnen dat kan ik dus niet beoordelen
Professionele site met een groot gebruikersgemak!
Ik had de offertes nog niet ontvangen maar voor zover ziet de pagina er makkelik en overzichtelijk uit.....Goed gedaan van jullie bedankt.
Willem Fenengastraat 2 u
1096 BN Amsterdam
Liftoffertes is opgericht in 2016 en biedt u de mogelijkheid om vrijblijvend liftoffertes aan te vragen bij bedrijven bij u in de buurt. Deze service is geheel gratis en vrijblijvend. Wanneer u offertes aanvraagt op Liftoffertes komt u direct in contact te staan met verschillende erkende liftleveranciers en aanbieders. Wanneer u de verschillende offertes ontvangen heeft, kunt u deze vrijblijvend eenvoudig met elkaar vergelijken. Op deze manier kunt u met weinig inspanning veel geld besparen!