Duidelijke en makkelijke site, wacht momenteel nog op de offertes!
Snelle reactie, adequaat antwoord. Kon ik meteen wat mee. Tweede aanvraag ingediend.
Geweldig binnen 1 min al een e.mail binnen van 2 bedrijven
Zeer makkelijk offertes krijgen zonder iedere keer alles opnieuw te moeten invullen
Top service voor het in 1 keer aanvragen van meerdere offertes, supersnelle reactie. Zeker een aanrader
Niet direct van iedereen offerte binnen gekregen. Wel veel telefonisch contact gehad met sommige bedrijvenmaar de definitieve offerte liet bij sommige lang op zich wachten.
Erg overzichtelijke website. Bij het invullen van mijn aanvraag werd het me heel makkelijk gemaakt, waardoor ik binnen 1 minuut klaar was!
Snel
Doet wat ze zeggen alleen uiteindelijk niet veel keus maar wel top
Overzichtige site, snel en eenvoudig!
zeer duidelijke site en de offerte is zeer snel en duidelijk binnen en staat op laag naar hoog dit is wel fijn
Eerst vond ik via jullie een prettige tuinman. Vreemd genoeg leverde mijn verzoek een betaalbare notaris te vinden niets op. Nu zoek ik een glaszetter en ik heb al 1 reactie.
Lekker makkelijk en snel!! Top!
Super fijne, makkelijke manier om offertes aan te vragen in een korte tijd Top!!
Duidelijke site en dito koppeling met ervaren bedrijven
Super handig om op deze wijze gratis offertes te ontvangen. Je vult een formulier in en vervolgens krijg je drie scherpe offertes aangeleverd
Ik ontving zeer snel 3 offertes voor hoveniers uit mijn regio. Zeer prettig om op deze manier een goede keuze te kunnen maken.
Pas laat de aanvraag gedaan en dus niet direct reactie op gehad, maar de aanvraagsite is zeer duidelijk en gemakkelijk in te vullen
Goede manier om meerdere offertes tegelijk aan te vragen. Had mijn rolluiken offerte direct binnen.
Goede offertes. Zonwering offerte aangevraagd. Supersnel binnen.
Top site direct 5 airco offertes in mijn box!
Handige site voor bijna alle offertes. Goed dus!
Willem Fenengastraat 2 u
1096 BN Amsterdam
Liftoffertes is opgericht in 2016 en biedt u de mogelijkheid om vrijblijvend liftoffertes aan te vragen bij bedrijven bij u in de buurt. Deze service is geheel gratis en vrijblijvend. Wanneer u offertes aanvraagt op Liftoffertes komt u direct in contact te staan met verschillende erkende liftleveranciers en aanbieders. Wanneer u de verschillende offertes ontvangen heeft, kunt u deze vrijblijvend eenvoudig met elkaar vergelijken. Op deze manier kunt u met weinig inspanning veel geld besparen!