ik heb in 14 jaar ongeveer voor 8 duizend euro of wel meer declaratie gedaan bij petplan nooit heb ik er een probleem mee gehad ik raad iedereen aan om je hond te verzekeren bij petplan als nog zeer bedankt voor alles helaas is me lieve lieve lieve Bhodi niet meer Frank ik mis hem zeer. d u w
Bedankt Frank voor deze prachtige beoordeling, daar zijn we zeer blij mee. Heel veel sterkte met het verlies van Bhodi. Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Wij moesten helaas al heel snel gebruik maken van de verzekering doordat onze pup een rubberen dopje had ingeslikt met een operatie als gevolg. Grote complimenten voor de snelle afhandeling, maar ook het persoonlijke contact en het feit dat er werd meegeleefd.
De wijze van declareren is kinderlijk eenvoudig geworden
De ervaring wat ik met Petplan heb is altijd snelle reactie en keurig netjes betaald waar ik voor verzekerd ben
Fijn dat we snel hebben kunnen helpen Albert. Bedankt voor de goede beoordeling! Vriendelijk groet, Marieke Petplan Nederland
Super fijn dat er zo snel en duidelijk gereageerd wordt op mijn vragen en/of declaraties.
Bedankt voor deze prachtige beoordeling Marieke! Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Wel met wat vertraging en miscommunicatie maar uiteindelijk uitstekend afgehandeld.
Gelukkig dat het is opgelost Bidjma. Bedankt voor de mooie review. Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Na 6 honden zonder verzekering zouden we naar al het gedoe met Soof niet meer zonder kunnen. Zo fijn als er iets onverwacht gebeurd dat je iets achter de hand hebt. Snel declareren via de App en klaar.
Fijn dat je onze service waardeert! Bedankt voor de 10! Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Mooie en snelle manier van indien van declaraties die ook echt vlot worden behandeld. Zeer tevreden daar over, maar inzicht in stand van zaken vwb eigen risico is er niet, tenzij je dat zelf expliciet bijhoudt. Misschien een nuttig verbeterpunt?
Peter bedankt dat je de moeite hebt willen nemen om ons te beoordelen. We nemen je verbeterpunt zeker mee! Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Netjes volgens afspraak
Bedankt voor de goede beoordeling Jos. Erg fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
Uit de kunst
Bedankt voor de mooie beoordeling Marijke. Fijn om te lezen dat je vindt dat we duidelijk communiceren. Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
Plezierig hoe ik telefonisch te woord werd gestaan en heldere uitleg declaraties
Bedankt voor de complimenten Liesbeth. Fijn om te lezen dat je blij bent met onze service. Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
Duurd veel te lang voordat declaratie behandeld word en geld overgemaakt is das elders bij ohra bv veel sneller dat is binnen 3 dagen geregeld Daarbij wordt je van te voren niet eens op de hoogte gebracht dat de premie omhoog gegaan is en moet dat pas zien op de bankafschrift niet netjes dus
Beste Jack, bedankt dat je de moeite hebt willen nemen om ons te beoordelen. De afhandeling van de declaraties proberen we altijd op vijf werkdagen te houden. Uitzonderingen hierop zijn natuurlijk mogelijk. Soms hebben we ook wat extra informatie nodig of dergelijke. We sturen van te voren altijd een brief of aankondiging van de nieuwe premie voordat het nieuwe polisjaar begint. Deze wordt verstuurd naar je e-mailadres. Misschien dat deze in de spam is terechtgekomen? Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Prima verzekering alleen afhandelingen van declaraties hebben afgelopen jaar soms erg lang geduurd.
Bettina bedankt voor de goede beoordeling. We doen ons best om de afhandeling op vijf werkdagen te houden. Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Snelle afhandeling van mijn declaraties, en telefonisch bijzonder vriendelijk geholpen.
Beste Bien, fijn dat we elkaar vandaag gesproken hebben. Geweldig om te lezen dat we je alsnog de juiste ervaringen hebben kunnen meegeven. Je feedback geeft de kans om onze service blijvend te verbeteren. Met (dier) vriendelijke groet, Sandy Petplan Nederland
Originele beoordeling
Als ik beter de kleine lettertjes had gelezen, dan had ik geen verzekering bij jullie afgesloten. Ik kan dus alleen mezelf voor m'n kop slaan...
In 12 jaar tijd ben ik altijd rustig, vriendenlijk, vrolijk, meedenkend, meelevend te woord gestaan door medewerkers van Petplan. Ik kan niet anders zeggen dat ik veel lof en respect voor jullie heb. Deze karaktereigenschappen leer je niet maar heb je of niet, uit ervaring blijkt dat wie ik ook heb gesproken en mij heeft geholpen, allemaal super fantastisch zijn
Wat een onwijs mooie woorden Cheryl. Wat fijn om te lezen dat je al die tijd tevreden bent geweest over onze service. Dit is een groot compliment naar iedereen bij Petplan, bedankt daarvoor! Al 12 jaar klant, dat is een hele tijd! Bedankt dat je al die tijd het vertrouwen in ons hebt gehad om jouw huisdier(en) te verzekeren. Weet dat we ook in de toekomst altijd voor je klaarstaan. Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
Nvt
Bedankt voor het mooie cijfer Freek! Goed om te horen dat je tevreden bent met de afhandeling van declaraties. Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
Petplan is sterk in de vlotte afhandeling van declaraties. Wat mij echter tegenvalt is de dekking van de polis. Er is al heel veel uitgesloten van vergoeding en dat gene wat wél vergoed wordt, is een percentage van de kosten. Dus weeg je voor- en nadelen af (financieel) vraag ik me af wat voordeliger is.
Bedankt voor je review Judith. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je meer informatie over vergoedingen of premie willen kan je altijd onze polisvoorwaarden raadplegen via https://cdn.petplan.nl/wp-content/uploads/2022/04/Petplan-Polisvoorwaarden-2022-04-22-NL-2.pdf. Mochten we je verder kunnen helpen kan je ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
Wat een mooi cijfer! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
Communicatie d.m.v. contact telefonisch en via de mail is uitstekend.
Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
dat heb ik nog niet het is de eerste keer dat ik het aan vraag is af wachten
Wat fijn om te lezen dat je nu al tevreden bent met onze service! Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
De facturen van gemaakte ziektekosten voor onze hond kunnen gemakkelijk online worden ingediend en worden snel afgehandeld. Super tevreden over de service én communicatie van PetPlan.
Wat een mooie review! bedankt voor de mooie woorden Ina. Fijn om te lezen dat je blij bent met onze service. Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
Blij met petplan
Bedankt voor het mooie cijfer Cynthia! Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
Ben blij dat je je konijn ook kan verzekeren, kan niet overal. Met name omdat mijn konijn veel problemen aan 1 oor had en daardoor aardig wat kosten zijn ontstaan. Hoop dat je in de toekomst bij Petplan je konijn kan blijven verzekeren en er niet uit gaat. Met name kunnen hangoorkonijnen veel last hebben van de oren en fijn dat dit dan verzekerd is.
Hopelijk gaat het inmiddels beter met jouw konijn. Fijn om te horen dat wij je goed konden helpen. Jouw konijn kan nog vele jaren bij ons terecht! Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
Eenvoudig declareren Snelle reactie Keuring geregeld
Fijn om te horen dat je blij bent met onze service Ivonne. Bedankt voor het mooie cijfer. Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
Heb nu diverse operatie voor mijn honden gehad Donderdag rekening dierenarts ingediend Vrijdag al bericht wat ik terug gestort krijg snelle afhandeling
Hopelijk gaat het ondertussen beter met jouw honden. Fijn om te horen dat we konden helpen. Bedankt voor de mooie review. Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
Gatwickstraat 9
1043 GL Amsterdam
Dé zorgverzekering voor je huisdier!