Heel tevreden

Ik krijg vergoed waar ik voor verzekerd ben . Binnen enkele dagen weet ik wat de vergoeding is die uitgekeerd wordt en ook snel weer op mijn rekening staat

• Soort verzekering: Hondenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 8

zeer tevreden

snel afgehandeld

• Soort verzekering: Hondenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 10

heel fijn

het is heel fijn deze verzekering

• Soort verzekering: Hondenverzekering

Ze.doen wat ze beloven! Snelle en adequate afhandeling

Mijn pup heeft helaas het kapsel van haar achillespees gescheurd waardoor er adequaat gereageerd moest worden. Mijn pup is geopereerd en ik heb daarbij ondersteuning gekregen van petplan. Zeer vriendelijke medewerkers aan de telefoon, servicegericht, begeleiden je bij een declaratie als dat nodig is, geven goede uitleg, ik voelde me gehoord, wat superfijn is. De afhandeling van de declaraties zijn adequaat zeker bij een hoog bedrag, wat heel fijn is. Nou hopen dat mijn pup verder goed hersteld. Ik zou petplan zeker aanbevelen bij een ieder, het is fijn om in geval van nood ( ook al hoop je dat jouw kanjer niets gaat mankeren en je geen beroep hoeft te doen ) je op je huisdierverzekering kan rekenen en daardoor je kanjer de best mogelijke zorg kunt geven. Van mij krijgt petplan met haar medewerkers een dikke TIEN! Met vriendelijke groet, Adrienne

Geweldig team achter Petplan

Geweldig team achter petplan. Altijd keurig te woord gestaan en declaratie word snel afgehandeld. Ga zo door.

Geweldig team achter Petplan

• Soort verzekering: Kattenverzekering

Dit is de eerste keer dat ik een declaratie indien en ik vind het wordt vlug en netjes afgehandeld

• Soort verzekering: Kattenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 9

Coverage

I find it frustrating that the total package does not cover vaccinations (one vaccination is worth two months of this insurance). Why do I want to pay every month if basic things are not covered? Accidents happen rarely and I can better save money paying it myself rather than paying for this insurance that roughly covers anything...80% of the costs for other services as well...what is this?!

• Soort verzekering: Hondenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 0

• Soort verzekering: Hondenverzekering

hond is en was goed verzekerd

onze hond goed gezond bleef tot einde

goede ervaringen met uitbetalingen van declaraties

meestal heel goed, 1 ding niet, dat is de enorme verhogingen van de polis zodra je hond 8 is geweest, ieder jaar komt er een hele hoge verhoging bij, polis is haast niet keer op te brengen

goede ervaringen met uitbetalingen van declaraties

Prima verzekeraar

Onze twee poezen zijn er verzekerd en daar zijn we blij om. Je weet maar nooit wat ze op kunnen lopen. En tijdje duurde de afhandeling van de declaraties veel te lang, maar tegenwoordig gaat het veel sneller.

• Soort verzekering: Kattenverzekering

correcte en snelle afhandeling van mijn deklaratie

Ook telefonisch altijd uitgebreide en duidelijke uitleg over mijn vragen.

Probleem met oren

Mijn hond heeft pus in zijn oor. De behandeling bleek lang en duur te zijn. Ze waren ook verplicht om de secretie naar het lab te sturen. Na ontvangst van de uitslag werd antibiotica gegeven. Facturen zijn verzonden en goedgekeurd.

lange behandeling van het oor van mijn hond

lange behandeling van het oor van mijn hond

Snelle afhandeling

Fijn dat je online kan declareren. De uitbetaling staat altijd binnen 2 weken op je rekening. Heb mijn huisdieren al jaren verzekerd en altijd netjes geholpen.

Snelle afhandeling

• Soort verzekering: Kattenverzekering

Altijd goed de declaratie behandeld

goed en redelijk snel

Declaratie afhandeling: gedegen.

Een week geleden ingediend. Na, ik veronderstel controle, een vergoeding naar contractuele afspraken. Geld staat dan ook onmiddellijk op mijn rekening.

Gatwickstraat 9

1043 GL Amsterdam

020-72 20 23

Over Petplan

Dé zorgverzekering voor je huisdier!