Een week geleden ingediend. Na, ik veronderstel controle, een vergoeding naar contractuele afspraken. Geld staat dan ook onmiddellijk op mijn rekening.
Thank you, Petplan for support!
Thank you, Petplan for support!
goed geholpen
Doen wat ze zeggen , en zeggen wat ze doen
snelle en duidelijke afhandeling
Ja goede verzekering, zowel voor onze poes als de hond. Onze hond had met z’n 8 maanden geen goede start. Gelukkig goed verzekerd, en alles werd zeer goed afgehandeld en ook erg snel. Daarom vindt ik dit een geweldige verzekering.
Alleen,vind ik het jammer,dat casteratie niet vergoed wordt dat je daar nog eens apart voor moet verzekeren.Terwijl dit zo belangrijk is. En,dat vind ik jammer.
Erg vriendelijke medewerkers en duidelijk. En dat niet alleen,de volgende dag dat ik me declaratie had ingediend. Had ik de volgende dag al het declaratieoverzicht al binnen. Echt super! Van daar dan ook deze score. Ik raad alle huisdieren lief hebber Petplan aan. Bert en Max ui Tiel.
Goede ervaring vele jaren.
Al jaren een goede behandeling
Ik had mijn rekeningen ingediend en de volgende dag hadden zij al gereageerd.Met het declaratieoverzicht waar ik dan ook recht op had waar ik bij Petplan dan ook verzekerd ben bij Petplan. Echt super!!! Ook wordt je heel vriendelijk en vak bekwaamd aan de telf.Behandeld. Ik raad dan ook iedereen Pletplan aan voor de goede zorg voor uw huisdier. Ber uit Tiel.
Het was erg makkelijk om mijn declaratie in te dienen
Het was erg makkelijk om mijn declaratie in te dienen
Gatwickstraat 9
1043 GL Amsterdam
Dé zorgverzekering voor je huisdier!