Het was erg makkelijk om mijn declaratie in te dienen
De declaraties worden snel verwerkt en ik vind de verhouding premie- bedrag per maand prima, maar dan spreken we voor onszelf. Dit is onze allereerste hond die we verzekerd hebben. Petplan is goed, snel en duidelijk en hebben geen “kleine lettertjes” in de overeenkomst. Dat maakt petplan nummer 1 voor ons.
Declaratie snel behandeld
Declaratie snel behandeld
Declaraties worden over het algemeen snel afgewikkeld. Weinig tot geen problemen
Wij hebben hier geen dierenarts die tevens osteopaat is. Dus ik ga naar een hele goede gecertificeerde Osteopaat die mijn hond kon behandelen. Toen ik mij heb aangemeld bij Petplan heb ik aan een medewerkster gevraagd of dat mogelijk was en dat was geen probleem. En nu blijkt vervolgens dat dit niet dus niet zo is. Ik moet zeggen dat ik zeer teleurgesteld ben!
Snelle afhandeling zonder gedoe!
Prima verzekering voor uw huisdier, zeer snelle afwikkeling van declaraties zonder gezeur
Beagle met oorontsteking. 3x consult en medicatie. 80% vergoed. Simpel via de site declareren en snel afgehandeld.
Alles duidelijk omschreven. Goede specificatie van wat vergoed wordt en wat niet!
Wij zijn erg blij met onze hondenverzekering. Helaas hebben wij een rashond met veel problemen en je wil tocht de beste zorg voor je huisdier.
Makkelijk declareren, redelijk snelle reactie over de vergoeding. Vergoedingen zijn wel erg verlaagd de laatste jaren.
na een declaraties te hebben ingediend word deze snel afgehandeld.
Gatwickstraat 9
1043 GL Amsterdam
Dé zorgverzekering voor je huisdier!