Zeer goede verzekering
na een declaraties te hebben ingediend word deze snel afgehandeld.
Nagenoeg nooit 100% vergoeding. De helft van je premie kun je dus nooit gebruiken. Zonde.
Mijn hond heeft altijd medicijnen nodig... DURE medicijnen.. petplan vergoedt dit grotendeels waardoor ik, Mocht het nodig zijn, voor bailey prima verzekerd ben. Top dus!!
Afhandeling is altijd snel en correct verlopen
Petplan, Ik heb een goede tot zeer goede jarenlange ervaring met Petplan. Er zijn nooit problemen geweest met vergoedingen, ook niet met grote bedragen die wel van tevoren waren aangemeld als "offerte". Ik kan het een ieder aanbevelen.
Afhandeling is altijd snel en correct verlopen
Toch emotioneel als je huisdier geopereerd moet worden dan is het prettig dat petplan voor snelle afwikkeling zorgt
Gezien onze 3 viervoetertjes nog al eens wat mankeren en we met regelmaat bij de dierenartsen komen, loopt dat behoorlijk op. Nog altijd zijn wij enorm blij dat ze alle 3 het totaalpakket hebben, en dat we 80% terug ontvangen. Het geeft rust te weten dat we onze viervoetertjes alle hulp kunnen geven die ze nodig hebben. Wij willen geen andere verzekeraar!
PetPlan is een goede verzekering maar de premiestijging is in de laatste levensjaren van mijn hond buitenproportioneel in verhouding tot het verzekerd bedrag. Ik betaal nu 730 euro premie voor een verzekerd bedrag van 3000 euro en dan heb ik ook nog een verplicht eigen risico van 20-25%. Toen ik de verzekering afsloot was de premie 27 euro of zo met minder eigen risico. Premie is afgelopen jaar met 10 euro verhoogd.
De verzekeraar werkt de declaratie snel af. Goede service
Gatwickstraat 9
1043 GL Amsterdam
Dé zorgverzekering voor je huisdier!