Meer dan redelijk en meedenkend

• Soort verzekering: Kattenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 10

Al jarenlang goede ervaringen

Al onze katten hebben we altijd bij Petplan verzekerd en alleen maar hele goede ervaringen. Het geeft een gerust gevoel dat je op deze manier toch de dure dierenartsenrekeningen kunt blijven betalen. Ook na het overlijden wordt alles altijd goed afgehandeld en medeleven getoond wat een goed gevoel geeft.

• Soort verzekering: Kattenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 9

Goede service en goed geregeld.

Altijd goede ervaring mee gehad.

• Soort verzekering: Kattenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 8

Uitstekend geregeld

Bij Petplan wordt er snel en duidelijk gehandeld. Indienen van declaraties is eenvoudig en er wordt binnen enkele werkdagen uitgekeerd. Zeer tevreden!

• Soort verzekering: Hondenverzekering

Mijn ervaring met petPlan is goed.

Snelle service , duidelijke overzichten en als je ze nodig hebt is zelfs de basis verzekering goed gedenkt. Wij zijn er erg blij mee

• Soort verzekering: Hondenverzekering

Klantvriendelijk en keren snel uit

Medewerkers PetPlan zijn altijd heel vriendelijk en ingestuurde declaraties worden snel uitgekeerd.

Reageren snel..

Duurt even voor dat alle papieren ingevuld zijn maar daarna alles snel geregeld!

Uitstekend!

Prima snelle afhandeling!

Snelle declaratie

Onze hond Bep werd op vrijdagmiddag met spoed doorgestuurd naar het medisch dierencentrum. Zij had een alvleesklierontsteking. Na 2 dagen opname ging het beter met haar en moesten wij 2100 euro afrekenen! Na 2 dagen stond het verzekerde bedrag al op onze rekening!! Heel fijn in deze krappe tijden, topservice!!!

Vriendelijk en eerlijk

Snel, goed, eerlijk, medelevend en altijd snelle afhandeling van de ingediende declaraties en altijd vriendelijk via chat en telefoon.

Helder en duidelijk

1 x een declaratie ingediend en goed afhandeling en duidelijk

• Soort verzekering: Hondenverzekering

Snelle afwikkeling en positief reageren op een klacht

Doordat er door omstandigheden geen chipnummer op 1 van de declaraties stond werd deze niet vergoed. Na tel overleg had men begrip voor de uitgelegd situatie en werd het alsnog vergoed . Dit waardeer ik wanneer mensen flexibel met regels om kunnen gaan.

Goede ervaringen

Goede ervaringen en snelle afhandeling van declaraties

Waardeloze verzekering

Wat een waardeloze dierenverzekering Petplan. Dé zorgverzekering voor je huisdier. Ik bel speciaal om te vragen of fysiotherapie vergoed wordt. Ja wordt er gezegd. Maar toch een afwijzing want mijn fysiotherapeut, erkend en wel, is niet erkend door petplan. Er wordt verwezen naar het vergoedingenoverzicht waar niet in te vinden is welke dan wel erkend is. Mri kosten afgewezen want dat is geen diagnostiek. Wat is dat dan wel? Zou het niemand aanraden, je kunt beter de premie zelf apart leggen.

• Soort verzekering: Hondenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 0

Great support

We are very happy with Petplan and the gentle, effective and fast personnel. Baboo say thank you so much :-) Best regards, Marcio.

Tevreden

Ze zijn er voor de serieuse dingen. Zijn Fair

Jammer

Jammer dat je bij voorbaat uitgesloten wordt voor diverse zaken, niet verzekeren kan, wanneer je een dier met een onbekend verleden adopteerd.

• Soort verzekering: Hondenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? N.v.t.

Prima verzekering voor uw huisdier!

Altijd goede en correcte afhandeling van declaraties.

Super!!

Zeer snelle afhandeling (1 dag). Alle vergoedingen geheel volgens afspraak in de polis.

• Soort verzekering: Hondenverzekering

Declaraties worden altijd snel behandeld. Goede klantenservice, altijd vriendelijk. Zo doorgaan. Ik ben heel tevreden.

• Soort verzekering: Hondenverzekering

Heel blij dat we bij Pet plan zijn verzekerd. Al heel wat meegemaakt met onze katten. Altijd snel en prima afgehandeld, ook bij telefonisch contact.

• Soort verzekering: Kattenverzekering

Een. eerlijke en goede verzekering

Je wordt vriendelijk te woord gestaan en hebben een snelle afwerking.

Traag en onhandig

Het is dat jullie de enige zijn die een konijn verzekeren.. maar al vanaf het begin gaat het allemaal moeilijk en langzaam. Misschien handig om een keer te kijken naar een systeem wat soepeler werkt?! Om even een goed beeld te krijgen hoe mijn ervaring liep: Na eerst alles goed uitgezocht te hebben over de verzekering kom ik er na m'n eerste keer declareren achter dat ook een konijn voorzien moet zijn van een chip. Dat had wel duidelijker aangegeven mogen worden. Eenmaal gechipt, stuur ik beide facturen door naar jullie. Het duurde 9 dagen voor ik te horen kreeg dat 1 factuur ongeldig was omdat daar dan weer geen chipnr op stond en of ik deze bij de dierenarts opnieuw kon opvragen. Ook dit nog weer gedaan en naar jullie opgestuurd. Wat vervolgens opnieuw niet goed is, want jullie kunnen het niet via de mail verwerken en of ik het dan alsnog even via de site wil doen. Vermoed dat ik nu dus nog een keer 9 dagen kan wachten?! Ik ga er nog even hoopvol van uit dat dit gewoon een aantal onhandigheden zijn, maar misschien wel goed voor jullie om eens te kijken naar een soepeler systeem?

• Soort verzekering: Konijnenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 2

Snelle en correcte afhandeling

Binnen 24 uur bericht over de kosten en vergoeding.

Gatwickstraat 9

1043 GL Amsterdam

020-72 20 23

Over Petplan

Dé zorgverzekering voor je huisdier!