Meer dan redelijk en meedenkend
Rianne, dank voor dit prachtige cijfer!! Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Al onze katten hebben we altijd bij Petplan verzekerd en alleen maar hele goede ervaringen. Het geeft een gerust gevoel dat je op deze manier toch de dure dierenartsenrekeningen kunt blijven betalen. Ook na het overlijden wordt alles altijd goed afgehandeld en medeleven getoond wat een goed gevoel geeft.
Wat een mooie review! Bedankt daarvoor Willemijn. We hebben hier allemaal huisdieren dus we weten hoe het voelt om ze te verliezen. Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Altijd goede ervaring mee gehad.
Fijn om te horen George! Dank je wel. Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Bedankt Wilma! Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Bij Petplan wordt er snel en duidelijk gehandeld. Indienen van declaraties is eenvoudig en er wordt binnen enkele werkdagen uitgekeerd. Zeer tevreden!
Fijn om te horen dat je tevreden bent Melissa! Hier doen we het voor. Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Snelle service , duidelijke overzichten en als je ze nodig hebt is zelfs de basis verzekering goed gedenkt. Wij zijn er erg blij mee
Fijn dat je een goede ervaring hebt Annette. Bedankt voor de goede review! Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Medewerkers PetPlan zijn altijd heel vriendelijk en ingestuurde declaraties worden snel uitgekeerd.
Dank voor dit prachtige cijfer Natasja! Hier zijn we heel blij mee. Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Duurt even voor dat alle papieren ingevuld zijn maar daarna alles snel geregeld!
Fijn om te horen Liesbeth. Bedankt dat je de moeite hebt willen nemen om ons te beoordelen. Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Prima snelle afhandeling!
Bedankt Roos! Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Onze hond Bep werd op vrijdagmiddag met spoed doorgestuurd naar het medisch dierencentrum. Zij had een alvleesklierontsteking. Na 2 dagen opname ging het beter met haar en moesten wij 2100 euro afrekenen! Na 2 dagen stond het verzekerde bedrag al op onze rekening!! Heel fijn in deze krappe tijden, topservice!!!
Wat een schrik Cindy! Heel veel beterschap voor Bep. Bedankt voor de goede feedback. Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Snel, goed, eerlijk, medelevend en altijd snelle afhandeling van de ingediende declaraties en altijd vriendelijk via chat en telefoon.
Wauw wat een mooie complimenten! Bedankt voor je review. Vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
1 x een declaratie ingediend en goed afhandeling en duidelijk
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service Loes. Bedankt voor de mooie beoordeling. Vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
Doordat er door omstandigheden geen chipnummer op 1 van de declaraties stond werd deze niet vergoed. Na tel overleg had men begrip voor de uitgelegd situatie en werd het alsnog vergoed . Dit waardeer ik wanneer mensen flexibel met regels om kunnen gaan.
Fijn om te horen Ellie dat het zo goed is opgelost. Bedankt voor de mooie review! Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Goede ervaringen en snelle afhandeling van declaraties
Wow een 10!! Bedankt voor deze mooie feedback Renate! Vriendelijke groeten, Marieke Petplan Nederland
Wat een waardeloze dierenverzekering Petplan. Dé zorgverzekering voor je huisdier. Ik bel speciaal om te vragen of fysiotherapie vergoed wordt. Ja wordt er gezegd. Maar toch een afwijzing want mijn fysiotherapeut, erkend en wel, is niet erkend door petplan. Er wordt verwezen naar het vergoedingenoverzicht waar niet in te vinden is welke dan wel erkend is. Mri kosten afgewezen want dat is geen diagnostiek. Wat is dat dan wel? Zou het niemand aanraden, je kunt beter de premie zelf apart leggen.
Beste Dc, wat jammer dat je niet tevreden bent over de verzekering. Ik zie dat er inmiddels contact is geweest met onze klantenservice voor uitleg. Het ging om een osteopatische behandeling. Deze dient altijd door een dierenarts uitgevoerd te worden. Bij fysiotherapie dient de behandelaar bij de NVFD.nl te zijn aangesloten. Hierbij hoeft degene geen dierenarts te zijn. Een mri of ct-scan valt niet onder dekking van het Basis pakket. Deze komt voor 50% voor vergoeding in aanmerking in het Plus pakket en 80% in het Totaal pakket. Je kunt alles terugvinden in onze polisvoorwaarden. Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
We are very happy with Petplan and the gentle, effective and fast personnel. Baboo say thank you so much :-) Best regards, Marcio.
Thank you so much Marcio! Big hug for Baboo! With kind regards, Marieke Petplan Nederland
Ze zijn er voor de serieuse dingen. Zijn Fair
Fijn om te horen Daniël! Zijn we blij mee. Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Jammer dat je bij voorbaat uitgesloten wordt voor diverse zaken, niet verzekeren kan, wanneer je een dier met een onbekend verleden adopteerd.
Beste Carolien, het is zo dat bestaande klachten voor ingang van de verzekering of in de wachttermijn niet voor vergoeding in aanmerking komen. Het is zeker niet zo dat er zomaar uitsluitingen zijn bij een onbekend verleden. We hebben momenteel veel dieren uit het buitenland. Daar is vrijwel nooit een verleden van bekend. Bedankt dat je de moeite hebt willen nemen om ons te beoordelen. Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Altijd goede en correcte afhandeling van declaraties.
Beste Henk, Bedankt voor jouw mooie cijfer! Met (dier) vriendelijke groet, Sandra, Petplan Nederland.
Zeer snelle afhandeling (1 dag). Alle vergoedingen geheel volgens afspraak in de polis.
Beste Henk, Bedankt voor jouw mooie review! Met (dier) vriendelijke groet, Sandra, Petplan Nederland
Declaraties worden altijd snel behandeld. Goede klantenservice, altijd vriendelijk. Zo doorgaan. Ik ben heel tevreden.
Beste Roy, Bedankt voor jouw review. Fijn dat je zo tevreden bent. Met (dier) vriendelijke groet, Sandra, Petplan Nederland.
Heel blij dat we bij Pet plan zijn verzekerd. Al heel wat meegemaakt met onze katten. Altijd snel en prima afgehandeld, ook bij telefonisch contact.
Beste Wim Wat een super review! Bedankt daarvoor. We hopen dat alles nu weer goed gaat met jouw katten. Met (dier) vriendelijke groet, Sandra Petplan Nederland
Je wordt vriendelijk te woord gestaan en hebben een snelle afwerking.
Het is dat jullie de enige zijn die een konijn verzekeren.. maar al vanaf het begin gaat het allemaal moeilijk en langzaam. Misschien handig om een keer te kijken naar een systeem wat soepeler werkt?! Om even een goed beeld te krijgen hoe mijn ervaring liep: Na eerst alles goed uitgezocht te hebben over de verzekering kom ik er na m'n eerste keer declareren achter dat ook een konijn voorzien moet zijn van een chip. Dat had wel duidelijker aangegeven mogen worden. Eenmaal gechipt, stuur ik beide facturen door naar jullie. Het duurde 9 dagen voor ik te horen kreeg dat 1 factuur ongeldig was omdat daar dan weer geen chipnr op stond en of ik deze bij de dierenarts opnieuw kon opvragen. Ook dit nog weer gedaan en naar jullie opgestuurd. Wat vervolgens opnieuw niet goed is, want jullie kunnen het niet via de mail verwerken en of ik het dan alsnog even via de site wil doen. Vermoed dat ik nu dus nog een keer 9 dagen kan wachten?! Ik ga er nog even hoopvol van uit dat dit gewoon een aantal onhandigheden zijn, maar misschien wel goed voor jullie om eens te kijken naar een soepeler systeem?
Beste Mandy, excuus dat het eerste contact niet ging zoals je had verwacht. Normaal hebben we een verwerkingstijd van 5 werkdagen voor een declaratie. Op dit moment is dat wat langer door drukte. Zoals alle dieren moeten konijnen ook gechipt worden voor de verzekering. Het hoeft niet gelijk bij de aanmelding maar pas wanneer je gaat declareren. De declaratie is inmiddels afgehandeld. Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Binnen 24 uur bericht over de kosten en vergoeding.
Beste Erwin, Bedankt voor jouw review. Fijn om te lezen dat je zo snel bericht had over jouw vergoeding. We hopen dat alles nu weer goed gaat met jouw hond. Met (dier) vriendelijke groet, Sandra, Petplan Nederland.
Gatwickstraat 9
1043 GL Amsterdam
Dé zorgverzekering voor je huisdier!