Makkelijk online declareren en snelle afhandeling.
Beste Ans bedankt voor deze goede beoordeling. Daar zijn we blij mee! Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Bij aanmelding ging het al fout. Ik wilde deze verzekering toch niet maar helaas ze hanteren de dagen en niet de werkdagen ( dus te laat op 1 dag na) Maar bij declaratie factuur na bezoek dierenarts doen ze 9 werkdagen erover voor een bericht en dan nog vervolgens nog 3 werkdagen wachten voor uitbetaling. Terwijl ze schrijven betaling binnen vijf werkdagen .( ik ben er zelf achteraan gegaan en ze gaven inderdaad aan dat het te laat was maar dat ze er deze week nog mee aan slag zou gaan. Ik had hiervoor verzekering hond lopen bij de Hema ( was van mijn vorige hond) was ik daarnaar gewoon weer bij terug gegaan . Nu moet ik een jaar wachten
Mariette, jammer dat je niet tevreden bent over de verzekering. Op het moment is het druk met de declaraties, er komen er veel binnen. De afhandelingsdatum kan dan wat anders zijn. Ons excuus hiervoor. Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Mijn ervaring is dat ik vind dat de afhandeling van de declaratie sneller mag Nu duurt het elke keer 2 weken.
Bedankt voor de beoordeling Bet. We streven inderdaad naar vijf werkdagen. Op het moment is het erg druk. Onze excuses dat het wat langer duurt dan normaal. Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Al verschillende declaraties ingediend, klopt altijd exact. Bij mijn Berner al verschillende onkosten gemaakt, en dan is het geweldig dat bij een hoge rekening al zo snel de declaraties behandeld worden en overgemaakt!
Gaby bedankt voor de mooie beoordeling, daar zijn we heel blij mee. Beterschap voor je hond. Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Na goed vergelijken besloten om mijn kitten te verzekeren bij Petplan. Je weet immers maar nooit. Mijn kleine brokkenpiloot moest 10 dagen binnen blijven na sterilisatie en ondernemend als ze is heeft ze het voor elkaar gekregen om een zware bloempot om te trekken met als gevolg een gebroken voetje waarvoor 6 weken benchrust en een operatie gepland staat. Omdat ik de vergoeding van de sterilisatie nog niet binnen had, nu weer een rekening voor onderzoek, waarop de operatie rekening nog moet volgen, telefonisch contact gezocht met Petplan. Een hele vriendelijke mevrouw heeft er voor gezorgd dat beide rekeningen met voorrang afgehandeld werden. Top!
Inderdaad een brokkenpiloot! Heel veel beterschap voor de kleine boef. Bedankt voor deze mooie review! Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Snelle duidelijke afhandeling super
Bedankt Maurice! Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Blij dat ze snel dit doen zonder dat je moet bellen.
Bernadette bedankt voor de goede beoordeling! Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Onze hond kreeg veel moeite met lopen. Het ging allemaal heel snel, en opeens moest ze geopereerd worden aan een hernia. Best een heftige ervaring voor zowel hond als baasje, en het laatste dat je op zo'n moment wil is een stroeve ervaring met je verzekeraar. Bij Petplan ging het echter allemaal zo makkelijk en snel dat het financiële deel ons nul stress leverde zodat we ons konden richten op het herstel van onze hond. Het indienen van declaraties gaat snel en via een heel simpele tool. Het bedrag dat we vergoed kregen werd snel uitgekeerd. Ook fijn: ik had een duidelijke factuur van het dierenziekenhuis en extra toelichting ingestuurd, en dat bleek ook voldoende, ik proefde geen scepsis over bijvoorbeeld de noodzaak van de behandeling. De CT-scan en operatie waren een prijzige aangelegenheid en ongetwijfeld ook voor de verzekeraar geen pretje om deze te vergoeden, maar je krijgt het gevoel dat je met mede-dierenliefhebbers te maken hebt ipv een zakelijke verzekeraar.
Zeker een heel heftige ervaring Bram! Fijn dat we hebben kunnen helpen. Bedankt voor de uitgebreide feedback. Heel veel beterschap voor je hond! Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Nadat dierenarts en ziekenhuizen zeer professioneel met onze erg zieke hond zijn omgegaan en binnen 1 1/2 week de juiste diagnose hebben gesteld, heeft ook Petplan binnen 2 dagen na het indienen van de facturen de uitkering van de verzekering vastgesteld. We moeten afwachten hoe het met onze hond afloopt, maar dat moet goed komen. Bedankt.
Beste Theo, Bedankt voor jouw review! Wat vervelend dat jullie hond zo ziek is geworden. Uiteraard hopen wij samen met jullie dat het weer goed komt. Met (dier) vriendelijke groet, Sandra Petplan Nederland
Weten waar je aan toe bent, snelle reactie op indienen declaratie, lange wachttijd op uitbetaling
Beste Jan, Bedankt voor jouw mooie review. Het klopt inderdaad dat het op het moment wat langer duurt dan de gewenste 5 werkdagen voordat declaraties in behandeling worden genomen. Uiteraard werken wij hier hard aan om dit op te lossen. Met (dier) vriendelijke groet, Sandra Petplan Nederland
Een goede verzekering met betrekking tot prijs kwaliteitverhouding
Bedankt Dave voor de goed feedback! Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Mijn Golden Retriever pup is mijn eerste huisdier die ik heb laten verzekeren. Ik dacht altijd dat het vooral veel gedoe zou zijn maar dat valt erg mee. Bovendien krijgt ik snel een reactie als ik iets declareer en verloopt de uitbetaling vlot. Ik ben heel tevreden.
Katje bedankt voor deze prachtige beoordeling! Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Mijn honden al als pup verzekerd nooit geen problemen gehad.ze zijn nu 11 jaar ik ben zeer tevreden
Dat is al een hele leeftijd Annie! Bedankt voor de goede beoordeling! Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Al jaren klant met ons eerste hondje en nu ons tweede hondje! Zij brak op haar eerste vakantie haar pootje helaas. De medewerkers van Petplan hebben echt goed geholpen in Spanje! Zeer behulpzaam en vriendelijk en meedenkend! Maar wat ik helemaal bijzonder en ontzettend lief vond, was het beterschapskaartje voor ons hondje met een paar snoepjes erbij die een week later in de bus lag! Wat een verrassing! Het zijn de kleine gebaren die echt het verschil maken!!!!!!
Wat een schrik als zoiets voorkomt in het buitenland. We zijn blij dat we hebben kunnen helpen! Dank voor je verhaal en beoordeling! Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Teddy had een scherpe steen opgegeten. Gelukkig is ze snel hersteld na de operatie en gelukkig heb ik ook een zorgverzekering voor haar! Heldere berekening van de terugbetaling en behoorlijk snelle reactie.
Fijn dat Teddy weer beter is! Soms doen dieren zoiets. Heel erg bedankt voor de positieve feedback! Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Snelle afhandeling, duidelijke communicatie, declareren heel eenvoudig.
Miriam bedankt voor deze mooie beoordeling! Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Vlotte afhandeling declaraties
Fijn om te horen Beppie!! Bedankt voor het prachtige cijfer! Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Duidelijke en snelle afwikkeling van de ingediende declaraties
Bedankt Jeanette voor deze mooie beoordeling. Hier zijn we heel blij mee! Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Petplan is op zich een prima verzekering maar de premie loopt jaarlijks zo snel op, met wel 16 procent de laatste twee jaar dat ik de verzekering niet rendabel vind. Zeker omdat niet alles gedekt is en je ook nog een flink eigen risico betaalt. Ga nu met een 12 jarige hond de verzekering niet meer opzeggen. Petplan, is dit nu echt nodig?
Beste Jeannette, bedankt dat je de moeite hebt willen nemen om ons te beoordelen. Het is inderdaad zo dat bij oudere dieren de premie hoger wordt. Oudere dieren hebben vaak meer zorg nodig en dit brengt hogere kosten met zich mee. Misschien is het nog een optie om een pakket lager te gaan of een eigen risico te nemen? Laat dit ons dan alsjeblieft weten. Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Stelletje zeikers als het gaat om betali g terwijl je jaren maandelijks fikse premie betaald. vergeet je de reden van het bezoek te melden terwijl het notabene om herhaalrecept voor een kwaal is.Geen enkele reactie of melding dta t onvolledig is en er wordt zonder reden 0,0 uit waardeloos !! Wanneer de chip wordt uitgelezen en klopt met de pis , maar per ongeluk roepnaam vermeldt, keen ze zonder uitleg 0,0 uit.. wil je een kat uit de verzekering omdat die kat ergens anders woont willen ze bewijs anders onmogelijk uit te schrijven!!! zeer ontevreden
Beste Vicky, jammer dat je ontevreden bent over de verzekering. Het is nou eenmaal noodzakelijk dat de naam van het dier én het chipnummer op de nota van de dierenarts staat wanneer je gaat declareren. Wij weten anders niet om welk dier het gaat en ieder dier heeft een eigen verzekering. Het eerste jaar van de verzekering is een jaarcontract. Wanneer het dier dan verhuist naar een ander adres gaat dit door middel van een afstandsverklaring. De verzekering wordt beëindigd op het moment dat het dier uit huis gaat. Teveel betaalde premie krijg je dan weer terug. Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
M'n hond gisteren ochtend geopereerd ( ging helemaal goed met de operatie) In de middag m'n declaratie met de app ingediend vandaag bericht dat het uit te keren bedrag binnen 3 dagen op mijn rekening staat . Mischien een tip voor mensen die een huisdier willen aanschaffen wees verstandig neem een verzekering en nee ik word niet gesponsord door petplan maar raad ze wel aan
Bedankt Happy voor deze goede beoordeling. Heel veel beterschap met je hond! Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Duidelijke omschrijving van wat er verzekerd is/ wordt. Portaal waarin declaraties kunnen worden aangevoerd. Snelle afhandeling beoordeling van declaraties.
Beste Bryan, Bedankt voor jouw mooie review. Hier zijn we erg blij mee. Met (dier) vriendelijke groet, Sandra Petplan Nederland
In de regel wordt alles snel afgehandeld.
Beste Truus, Wow wat een mooi cijfer! Bedankt daarvoor. Met (dier)vriendelijke groet, Sandra Petplan Nederland
Voor onze kat met diabetes dien ik iedere maand een rekening in. Het indienen gaat erg makkelijk en de terugbetaling laat meestal niet lang op zich wachten. Blij dat ik een verzekering heb afgesloten!
Beste Ilona, Bedankt voor jouw mooie review! Met (dier) vriendelijke groet, Sandra Petplan Nederland
Gatwickstraat 9
1043 GL Amsterdam
Dé zorgverzekering voor je huisdier!