Duidelijk en snel afgehandeld.

Niet wetende dat een MRI en specialistische hulp NIET in het basispakket zaten (polisvoorwasrden niet goed gelezen) was ik erg blij achteraf dat de arts die het MRI apparaat bediende niet aanwezig was. Inmiddels doorgegeven dat ik per ingangsdatum polis het Totaal pakket wil. Boomer is pas 5 maar had zomaar ineens een hernia. Dat blijft waarschijnlijk een zwakke plek dus we zijn nu extra voorzichtig met hem. Hij is gelukkig weer helemaal de oude dankzij de Fentanylpleister die hij in het ziekenhuis kreeg. Petplan vergoedt gelukkig de helft vd kosten die we nu gemaakt hebben. 300 euro extra kosten maak je gewoon voor je hondje maar is toch n pittige uitgave. Omdat Boomertje voor mij een 4e kind is, wordt de verzekering nu dus verhoogd want ik wil hem ook in de toekomst de beste zorg blijven geven.

• Soort verzekering: Hondenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 10

Gemakkelijk online te declareren en de behandeling gaat zeer snel.

Het declareren ging gemakkelijk. Ik had het dinsdag eind vd ochtend ingediend en kreeg woensdagochtend al een email met get yit te keren bedrag en dat het binnen 3 dagen op mijn rekening gaat komen. Heel netjes!

• Soort verzekering: Hondenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 9

Snelle reactie

Ik heb gisteren een declaratie ingeleverd, en vandaag kreeg ik al bericht dat het bedrag binnen 3 dagen op m'n rekening staat. Super snel, echt toppie .

• Soort verzekering: Hondenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 8

Wederom snel & naar tevredenheid afgehandeld.

Eenvoudig via de petplanapp geregeld.

Behandeling declaratie

Gisteren declaratie ingediend op basis van veel nota’s van de dierenarts, vandaag al uitslag wat er wel en niet voor vergoeding in aanmerking komt. Geld wordt binnen drie dagen overgemaakt. Dat vind ik top!

Netjes op tijd. Goede communicatie Top

• Soort verzekering: Hondenverzekering

Heel eeg tevreden, uitstekende dekking, kundige en melevende medewerkers, heel erg blij mee!

De dekking is echt prima, heb (helaas) veel gebruik moeten maken van de verzekeringen (5 katten) en had mij geen raad geweten zonder. De uitbetaling duurt wat langer maar dat is dan maar zo. Daarbij is het contact met de medewerkers altijd fijn, ze zijn meelevend, begripvol en kundig. Ik raad het iedereen aan.

Goed!

Eenvoudig om de rekening te declareren , snelle reactie. Kortom goed. Daarnaast fijn om een dierenverzekering te hebben. Maakt het eenvoudiger om Pukkie de medische zorg te bieden die nodig is zeker nu in deze dure tijd.

• Soort verzekering: Hondenverzekering

Vind het erg fijn dat ze erg snel zijn met het uitbetalen van de declaraties.

We helaas erg veel pech met onze pup. Daardoor heel veel onkosten gehad en nog steeds ,maar als we de declaratie indienen is het binnen 2 weken afgehandeld en terugbetaald.

• Soort verzekering: Hondenverzekering

Snelle accurate afhandeling ingediende declaraties

Vriendelijke medewerksters aan de telefoon die accuraat en snel de ingediende declaraties afhandelen

Beperkte dekking

Hondenverzekering met minimale dekking met veel uitsluitingen.

• Soort verzekering: Hondenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 0

Heel goed

Hele goede service

Altijd doen!

Want je hebt goede polisvoorwaarden en krijgt ook nuttig advies als je daar om vraagt. Het proces van declareren is makkelijk en de uitleg duidelijk. Tot slot zijn de mensen super vriendelijk.

Overall pretty good

So far I had no problems with the Petplan. Over the course of the past year, I had a few claims and they were all processed according to my expectations. The only thing that I'd wish to change, is the claim process time. Takes a bit too long. Not critical though.

• Would you recommend us? Yes
  • N/A
  • N/A

prima service

Ben hier 2 jaar verzekerd en ben zeer tevreden. Meestal binnen 2 weken je geld op je rekening. Je weet waar je voor verzekerd bent en doen daar nooit moeilijk over.

• Soort verzekering: Hondenverzekering

Veel betalen en weinig vergoeden

Ik ben niet meer tevreden over pet plan verzekering. Ik ga hem dus opzeggen.

• Soort verzekering: Hondenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 3

Veilig idee , is goed voor het huisdier

Afwikkeling is al die jaren goed geregeld .

Prima!

Declaraties worden vaak snel afgehandeld. Het indienen gaat ook gemakkelijk.

Al 13 jaar goede ervaring

Altijd netjes volgens de afspraken geholpen.

• Soort verzekering: Kattenverzekering

Facturen worden snel in behandeling genomen en afgehandeld

Gekozen voor een basisverzekering want je denkt dat een pup voorlopig wel gezond zal blijven. Nu blij met de basisverzekering omdat je nu toch een deel vergoed krijgt. Petplan is snel in het afhandelen van de facturen en de betaling. De kosten zijn niet gering maar komen we financieel wel door de moeilijke periode heen, dankzij de basisverzekering van Petplan.

Uitbetalen is uiterst summier

De uitbetalingen worden steeds verder versoberd, je kunt beter elke maand zelf het verzekerde bedrag opzij zetten. Het incasseren gaat soepel het uitbetalen minder soepel

Altijd correcte afhandeling.

Contact mrt Petplan verloopt altijd snel en eenvoudig. Declaraties worden altijd snel afgehandeld.

• Soort verzekering: Hondenverzekering

Waarom zo weinig vergoed.

Ik heb een plus pakket en heb onze poes laten steriliseren en heb ruim 300 euro betaald maar krijg maar 50 euro vergoed. Waarom heb ik dan een plus pakket. Heb al vaker een declaratie in gediend waar ik vergoed kreeg wegen eigen bijdrage. Ik snap er niks van. Ook vaccinatie krijgvik niks van vergoed.

• Soort verzekering: Kattenverzekering

Nooit problemen gehad altijd goed verzorgd

Op zich positief

Ik ben op zich heel tevreden. Wel duurt het de laatste tijd behoorlijk lang voordat ik een bevestiging over de ontvangst van declaraties ontvang. Bovendien is het al 2 keer gebeurd dat ingezonden facturen kwijt raken.

Gatwickstraat 9

1043 GL Amsterdam

020-72 20 23

Over Petplan

Dé zorgverzekering voor je huisdier!