Niet wetende dat een MRI en specialistische hulp NIET in het basispakket zaten (polisvoorwasrden niet goed gelezen) was ik erg blij achteraf dat de arts die het MRI apparaat bediende niet aanwezig was. Inmiddels doorgegeven dat ik per ingangsdatum polis het Totaal pakket wil. Boomer is pas 5 maar had zomaar ineens een hernia. Dat blijft waarschijnlijk een zwakke plek dus we zijn nu extra voorzichtig met hem. Hij is gelukkig weer helemaal de oude dankzij de Fentanylpleister die hij in het ziekenhuis kreeg. Petplan vergoedt gelukkig de helft vd kosten die we nu gemaakt hebben. 300 euro extra kosten maak je gewoon voor je hondje maar is toch n pittige uitgave. Omdat Boomertje voor mij een 4e kind is, wordt de verzekering nu dus verhoogd want ik wil hem ook in de toekomst de beste zorg blijven geven.
Wat een schrik voor jullie!! Heel veel beterschap voor jullie Boomer! Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Het declareren ging gemakkelijk. Ik had het dinsdag eind vd ochtend ingediend en kreeg woensdagochtend al een email met get yit te keren bedrag en dat het binnen 3 dagen op mijn rekening gaat komen. Heel netjes!
Fijn Caroline, bedankt dat je de moeite hebt willen nemen om ons te beoordelen. Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Ik heb gisteren een declaratie ingeleverd, en vandaag kreeg ik al bericht dat het bedrag binnen 3 dagen op m'n rekening staat. Super snel, echt toppie .
Bedankt voor de 10!! Karin, Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Eenvoudig via de petplanapp geregeld.
Dennis bedankt voor deze prachtige beoordeling! Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Gisteren declaratie ingediend op basis van veel nota’s van de dierenarts, vandaag al uitslag wat er wel en niet voor vergoeding in aanmerking komt. Geld wordt binnen drie dagen overgemaakt. Dat vind ik top!
Bedankt Maarten, fijn dat we hebben kunnen helpen! Nota's boven de 750 euro proberen we binnen twee werkdagen af te handelen. Veel beterschap voor je dier!! Met vriendelijke groet, Marieke
Netjes op tijd. Goede communicatie Top
Fijn om te horen Fija, bedankt voor de mooie beoordeling! Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
De dekking is echt prima, heb (helaas) veel gebruik moeten maken van de verzekeringen (5 katten) en had mij geen raad geweten zonder. De uitbetaling duurt wat langer maar dat is dan maar zo. Daarbij is het contact met de medewerkers altijd fijn, ze zijn meelevend, begripvol en kundig. Ik raad het iedereen aan.
Beste Inez, bedankt voor deze prachtige reactie! Daar zijn we heel blij mee. De verwerking van de declaraties duurt iets langer dan gemiddeld op dit moment maar daar wordt hard aan gewerkt om dit op het normale niveau te krijgen. Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Eenvoudig om de rekening te declareren , snelle reactie. Kortom goed. Daarnaast fijn om een dierenverzekering te hebben. Maakt het eenvoudiger om Pukkie de medische zorg te bieden die nodig is zeker nu in deze dure tijd.
Monique dank je voor de goede beoordeling! Een knuffel voor Pukkie! Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
We helaas erg veel pech met onze pup. Daardoor heel veel onkosten gehad en nog steeds ,maar als we de declaratie indienen is het binnen 2 weken afgehandeld en terugbetaald.
Fijn dat we hebben kunnen helpen Nathalie! Bedankt dat je de moeite hebt willen nemen om ons te beoordelen. Heel veel beterschap met jullie pup! Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Vriendelijke medewerksters aan de telefoon die accuraat en snel de ingediende declaraties afhandelen
Beste, Wat een mooie beoordeling. Hartstikke bedankt! Met (dier)vriendelijke groet, Sabine Petplan Nederland
Hondenverzekering met minimale dekking met veel uitsluitingen.
Beste Fam. van V, wat jammer dat de verzekering niet geeft wat je ervan hebt verwacht. Misschien is een ander pakket een optie? Als je vragen hebt over de verzekering neem dan contact met ons op, we willen je graag helpen. Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Hele goede service
Bedankt voor je beoordeling, Addy! Heel fijn om te horen! Met (dier)vriendelijke groet, Sabine Petplan Nederland
Want je hebt goede polisvoorwaarden en krijgt ook nuttig advies als je daar om vraagt. Het proces van declareren is makkelijk en de uitleg duidelijk. Tot slot zijn de mensen super vriendelijk.
Beste Jan-Willem, Wat een mooie review! Wij zijn hier heel blij mee. Met (dier) vriendelijke groet, Sandra Petplan Nederland
So far I had no problems with the Petplan. Over the course of the past year, I had a few claims and they were all processed according to my expectations. The only thing that I'd wish to change, is the claim process time. Takes a bit too long. Not critical though.
Dear Maksym, Thank you for your nice review. Unfortunately, it sometimes takes longer than 5 working days before we can process the claims. Of course we work hard to prevent this. Sincerely, Sandra Petplan Netherlands
Ben hier 2 jaar verzekerd en ben zeer tevreden. Meestal binnen 2 weken je geld op je rekening. Je weet waar je voor verzekerd bent en doen daar nooit moeilijk over.
Beste Wilma, Wat een fijne beoordeling. Bedankt daarvoor. Met (dier) vriendelijke groet, Sandra Petplan Nederland
Ik ben niet meer tevreden over pet plan verzekering. Ik ga hem dus opzeggen.
Beste Tessa, Wat vervelend om te lezen dat je zo ontevreden bent over de Petplan verzekering. We zien dat er inmiddels ook contact is geweest met ons hierover, maar mocht je toch nog vragen of onduidelijkheden hebben: bel ons gerust opnieuw. We staan je graag te woord. Met (dier)vriendelijke groet, Raymond Petplan Nederland
Afwikkeling is al die jaren goed geregeld .
Beste Jacques, Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de verzekering van Petplan. Dat vinden we erg fijn om te lezen. Bedankt voor de positieve review! Met (dier)vriendelijke groet, Raymond Petplan Nederland
Declaraties worden vaak snel afgehandeld. Het indienen gaat ook gemakkelijk.
Beste, We vinden het fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het indienen/afhandelen van de declaraties. Daar werken we hard aan. Bedankt voor de review! Met (dier)vriendelijke groet, Raymond Petplan Nederland
Altijd netjes volgens de afspraken geholpen.
Beste Herman, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de verzekering. Eveneens fijn dat we je al 13 jaar als klant mogen verwelkomen! Bedankt voor de review, we waarderen het zeer. Met (dier)vriendelijke groet, Raymond Petplan Nederland
Gekozen voor een basisverzekering want je denkt dat een pup voorlopig wel gezond zal blijven. Nu blij met de basisverzekering omdat je nu toch een deel vergoed krijgt. Petplan is snel in het afhandelen van de facturen en de betaling. De kosten zijn niet gering maar komen we financieel wel door de moeilijke periode heen, dankzij de basisverzekering van Petplan.
Beste, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent met de afhandeling van jouw declaraties. Je hoopt een verzekering natuurlijk nooit te hoeven gebruiken, maar indien nodig staan we graag voor je klaar. We hopen dat het verder goed gaat met je pup! Met (dier)vriendelijke groet, Sabine Petplan Nederland
De uitbetalingen worden steeds verder versoberd, je kunt beter elke maand zelf het verzekerde bedrag opzij zetten. Het incasseren gaat soepel het uitbetalen minder soepel
Beste, Jammer om te horen dat je er zo over denkt. Je hebt voor alle declaraties de vergoeding gekregen volgens de polisvoorwaarden en het door jou gekozen pakket. Middelen die vrij verkrijgbaar zijn, en dus geen geregistreerd diergeneesmiddel, vallen inderdaad niet onder de verzekering. Dit staat ook vermeld in de polisvoorwaarden. Met (dier)vriendelijke groet, Sabine Petplan Nederland
Contact mrt Petplan verloopt altijd snel en eenvoudig. Declaraties worden altijd snel afgehandeld.
Beste Riny, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen! Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit te schrijven. Met (dier)vriendelijke groet, Sabine Petplan Nederland
Ik heb een plus pakket en heb onze poes laten steriliseren en heb ruim 300 euro betaald maar krijg maar 50 euro vergoed. Waarom heb ik dan een plus pakket. Heb al vaker een declaratie in gediend waar ik vergoed kreeg wegen eigen bijdrage. Ik snap er niks van. Ook vaccinatie krijgvik niks van vergoed.
Beste Magda, Jammer om te horen dat je ontevreden bent. Zoals in de polisvoorwaarden vermeld staat vergoeden wij de helft van de kosten van een sterilisatie/castratie, met een maximale vergoeding van €75 bij katten. Andere uitkeringen gaan van het vrijwillig gekozen eigen risico af. Je declaraties zijn volgens de polisvoorwaarden afgehandeld. Het klopt dat preventieve zorg niet onder de dekking valt. Met (dier)vriendelijke groet, Sabine Petplan Nederland
Nooit problemen gehad altijd goed verzorgd
Fijn om te horen, Marcel! We waarderen het dat je de moeite hebt genomen om deze beoordeling te plaatsen. Bedankt! Met (dier)vriendelijke groet, Sabine Petplan Nederland
Ik ben op zich heel tevreden. Wel duurt het de laatste tijd behoorlijk lang voordat ik een bevestiging over de ontvangst van declaraties ontvang. Bovendien is het al 2 keer gebeurd dat ingezonden facturen kwijt raken.
Beste Andrea, Bedankt voor je beoordeling. Door een verhuizing van de postbus locatie en doorzendservice is er inderdaad wat post niet bij ons aangekomen. Gelukkig is dit inmiddels helemaal opgelost. Om deze risico's te beperken werken we zo veel mogelijk digitaal. We vinden het ook erg vervelend als er post zoek raakt. Hoewel het niet aankomen van de facturen niet door onze schuld is ontstaan, willen we toch graag onze excuses aanbieden voor het ongemak. Fijn om te horen dat je verder tevreden bent. Met (dier)vriendelijke groet, Sabine Petplan Nederland
Gatwickstraat 9
1043 GL Amsterdam
Dé zorgverzekering voor je huisdier!