Prima betrouwbare dierenverzekeraar

Vorig jaar grote operatie van onze hond Fay betaald. Dit jaar weer een aantal consulten en geneesmiddelen. Kan iedereen met een huisdier verzekeraar Petplan aanraden!

• Soort verzekering: Hondenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 10

De kosten van de ziekte van onze kat zijn snel en snel uitbetaald.

Onze kat heeft de aflopen tijd regelmatig ziek geweest met behoorlijke kosten. Deze zijn goed en snel afgehandeld.

• Soort verzekering: Kattenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 8

Excellent service

I was told that pet insuance is a scam but honestly Petplan is a wonderful insurance company. Very honest, reliable and friendly. Definitely reimbursed me as per my insurance option. I highly recommend them.

• Soort verzekering: Hondenverzekering

Het afsluiten van de verzekering bij Petplan is een goed plan

Ben blij met de verzekering voor mijn hond bij Petplan. Handig insturen van de declaraties via mijnpetplan en keurige afhandeling.

Waardeloos

Waardeloos

• Soort verzekering: Hondenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 0

Correcte snelle verrekening van gemaakte kosten

Facturen met inschrijving ingestuurd en daarna zijn ze snel en duidelijk afgehandeld

Operatie Konijn

Mijn konijn had een operatie nodig aan zijn oor. Dus hoge kosten. Blij met deze verzekering, ik krijg veel vergoed. Zelf had ik dit niet kunnen betalen.

• Soort verzekering: Konijnenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 9

Netjes afgehandeld binnen een week

Als je hond opeens zo ziek is dan is het fijn dat er een verzekering is die je niet aan het denken zet of je de kosten wel kan betalen. En binnen een week is alles netjes weer afgehandeld

Goede ervaring.

Snelle afhandeling van declaratie.

• Soort verzekering: Hondenverzekering

Dacht een verzekering te hebben, ben voordeliger uit zonder

Heeft de hond eens iets , krijg ik lachertje van 3,19 overgemaakt , denk doe eigen risico van 250 dan valt de premie mee , rekening van 339,00 omdat een andere hond zijn oor kapot heeft gebeten dat kan gebeuren en dacht 80 procent van overige bedrag te mogen ontvangen dus niet. Hier kan ik beter zelf potje voor maken. Zal de kleine letters wel niet goed gelezen hebben .

• Soort verzekering: Hondenverzekering

Wel betalen en geen vergoeding krijgen.

Heb dit jaar elke maand ruim 30 euro betaald. Krijg elke keer bij declaratie € 0,-. Snap hier niets van! Worden de bedragen die ik declareerde niet bij elkaar opgeteld?

• Soort verzekering: Hondenverzekering

Één goede ervaring op al mijn vragen worden netjes beantwoord

Snelle vergoeding

Binnen een week na de operatie van onze pup Bailey de kosten vergoed gekregen. Eenvoudig via de website te declareren. Kreeg nog een mailtje dat ze wel graag omdat Bailey niet bij der eigen dierenarts is behandeld maar met spoed in een andere kliniek moesten we de patiëntendossier sturen. Binnen dag kregen we als nog te horen dat we het vergoed kregen. Snelle handeling en snelle service

Goed geregeld

Alles is goed geregeld. Je krijgt snel reactie terug als je een declaratie heb ingediend.

ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden met Petplan als iets niet duidelijk is dan mail ik of bel ik en ik wordt vriendelijk te woord gestaan en men leg alles duidelijk uit zo kom men ook niet voor verrassingen te staan

Scam

Insurance covers nothing and it’s so unhelpful. Regret so much signing up with them

Snelle verwerking

Ik ben net lid van deze verzekering,dus niet zoveel ervaring dit was onze eerste declaratie. Maar ben zeer verrast door de snelle verwerking.

• Soort verzekering: Hondenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? N.v.t.

Super slecht!

Er zit altijd een addertje onder het gehad waardoor je toch niets vergoed krijgt. OHRA is veel beter en een stuk goed koper!

Redelijk snelle vergoeding

Prima. Soms even bureaucratisch. Bv wij vergoeden niet want er ontbrak bijlage. Terwijl je ook had kunnen schrijven kunnen nog niet beoordelen want we hebben xxx nodig.

• Soort verzekering: Hondenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 7

Topservice

Snel met beantwoorden van vragen, klantvriendelijk en snelle service

• Soort verzekering: Hondenverzekering

Snelle vergoeding en duidelijke specificatie

Binnen een week na de operatie van onze Jup de kosten vergoed gekregen. Eenvoudig via de website declareren

• Soort verzekering: Hondenverzekering

Goede afhandeling van de kosten.

Goede behandeling.

• Soort verzekering: Hondenverzekering

Helaas niet alle medicijnen (deels) vergoed

Beoordeling declaraties op basis van medisch dossier is begrijpelijk. Bepaalde ingrepen kunnen het gevolg zijn van oude medische aandoeningen en komen dan niet voor vergoeding in aanmerking. Echter de medicijnen zouden naar mijn mening wel in aanmerking moeten komen voor vergoeding.

• Soort verzekering: Hondenverzekering

Belang van de client staat niet altijd voorop

Telefonische contact verloopt over het algemeen goed en ik heb vriendelijke mensen aan de telefoon gekregen. Echter gezien onze schrijnende situatie en de toon van de brieven die daarna volgende zorgde ervoor dat het huilen me nader stond dan het lachen. Ook de gang van zaken…niet willen uitkeren tot dat blijkt dat de tegenpartij over de brug komt, vind ik niet de juiste volgorde. Gelukkig na een telefoontje van de week werd ik in het gelijk gesteld en heb ik deels mij geld terug gekregen. De toon in het algemeen is als ik jullie spreek dat jullie NIET willen uitkeren of eronder uit proberen te komen. Dat lijkt me niet geheel klantvriendelijk, de deur zou altijd open moeten staan voor de klanten, en zeker in schrijnende gevallen iets meer begrip!

• Soort verzekering: Hondenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 5

Erg tevreden met de vergoedingen.

Ik ben heel tevreden over de vergoedingen, als het indienen van declaratiesmakkelijker gaat en de afhandeling ervan sneller dan waren het 5 sterren.

Gatwickstraat 9

1043 GL Amsterdam

020-72 20 23

Over Petplan

Dé zorgverzekering voor je huisdier!