Vorig jaar grote operatie van onze hond Fay betaald. Dit jaar weer een aantal consulten en geneesmiddelen. Kan iedereen met een huisdier verzekeraar Petplan aanraden!
Beste Jos, Bedankt voor je score! Fijn dat je onze service kunt waarderen. Daar doen we het voor. Met (dier)vriendelijke groet, Sabine Petplan Nederland
Onze kat heeft de aflopen tijd regelmatig ziek geweest met behoorlijke kosten. Deze zijn goed en snel afgehandeld.
Beste Henny, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent. We hopen dat het inmiddels weer beter gaat met jullie kat! Met (dier)vriendelijke groet, Sabine Petplan Nederland
I was told that pet insuance is a scam but honestly Petplan is a wonderful insurance company. Very honest, reliable and friendly. Definitely reimbursed me as per my insurance option. I highly recommend them.
Wafaa thank you so much for this recommendation! With kind regards, Marieke Petplan Nederland
Ben blij met de verzekering voor mijn hond bij Petplan. Handig insturen van de declaraties via mijnpetplan en keurige afhandeling.
Fijn om te horen Annemarie, en ook dat het declareren op deze manier bevalt. Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Waardeloos
Beste H, wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de verzekering. Kun je misschien aangeven waarom niet? We kijken graag met je mee. Je kunt ons altijd bellen op nummer 020- 7220230 Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Facturen met inschrijving ingestuurd en daarna zijn ze snel en duidelijk afgehandeld
Beste Jolanda, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent en dat jouw gemaakte kosten snel zijn afgehandeld. Bedankt voor jouw beoordeling. Met (dier) vriendelijke groet, Sandra Petplan Nederland
Mijn konijn had een operatie nodig aan zijn oor. Dus hoge kosten. Blij met deze verzekering, ik krijg veel vergoed. Zelf had ik dit niet kunnen betalen.
Beste, Wat een mooie beoordeling! Bedankt daarvoor. We hopen dat alles weer goed gaat met jouw konijn. Met(dier) vriendelijke groet, Sandra Petplan Nederland
Als je hond opeens zo ziek is dan is het fijn dat er een verzekering is die je niet aan het denken zet of je de kosten wel kan betalen. En binnen een week is alles netjes weer afgehandeld
Beste, Bedankt voor je beoordeling. Wat een prachtig cijfer zeg! Fijn dat je tevreden bent. We staan graag voor je klaar. Met (dier)vriendelijke groet, Sabine Petplan Nederland
Snelle afhandeling van declaratie.
Beste Els, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent! Met (dier)vriendelijke groet, Sabine Petplan Nederland
Heeft de hond eens iets , krijg ik lachertje van 3,19 overgemaakt , denk doe eigen risico van 250 dan valt de premie mee , rekening van 339,00 omdat een andere hond zijn oor kapot heeft gebeten dat kan gebeuren en dacht 80 procent van overige bedrag te mogen ontvangen dus niet. Hier kan ik beter zelf potje voor maken. Zal de kleine letters wel niet goed gelezen hebben .
Beste Hans, Je hebt, zoals je zelf ook aangeeft, gekozen voor een vrijwillig eigen risico. Je hebt dus ook een vergoeding van ons ontvangen, maar dit is van het eigen risico afgegaan. De €3 is dan het resterende deel van de vergoeding. De vergoeding was dus dat kleine bedrag, plus het volledige eigen risico. Het eigen risico is nu ''op''. Voor de eerstvolgende declaratie binnen dit verzekeringsjaar zal je de gehele vergoeding ook daadwerkelijk op je rekening uitbetaald krijgen. We vinden het jammer om te lezen dat je ondanks de vergoeding toch ontevreden bent. Je hebt namelijk gewoon een vergoeding ontvangen conform de polisvoorwaarden, met het door jou gekozen eigen risico. Als je hier meer informatie over wilt kun je contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur op 020 – 72 20 230. We leggen het graag aan je uit. Met (dier)vriendelijke groet, Sabine Petplan Nederland
Heb dit jaar elke maand ruim 30 euro betaald. Krijg elke keer bij declaratie € 0,-. Snap hier niets van! Worden de bedragen die ik declareerde niet bij elkaar opgeteld?
Beste Lenie, We hebben het even voor je nakeken en zien dat de meeste van jouw declaraties gewoon zijn vergoed. Alleen preventieve zorg valt niet onder de verzekering. Voor de overige declaraties heb je een vergoeding conform de polisvoorwaarden ontvangen. We vinden het jammer om te lezen dat je ondanks dat ontevreden bent. Voor vragen kun je altijd bij ons terecht. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur op 020 – 72 20 230. We helpen je graag. Met (dier)vriendelijke groet, Sabine Petplan Nederland
Één goede ervaring op al mijn vragen worden netjes beantwoord
Beste Am, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn dat je tevreden bent! Met (dier)vriendelijke groet, Sabine Petplan Nederland
Binnen een week na de operatie van onze pup Bailey de kosten vergoed gekregen. Eenvoudig via de website te declareren. Kreeg nog een mailtje dat ze wel graag omdat Bailey niet bij der eigen dierenarts is behandeld maar met spoed in een andere kliniek moesten we de patiëntendossier sturen. Binnen dag kregen we als nog te horen dat we het vergoed kregen. Snelle handeling en snelle service
Beste Chantal, Bedankt voor dit prachtige cijfer. Fijn dat je tevreden bent met onze service. We hopen dat het inmiddels weer beter gaat met Bailey. Met (dier)vriendelijke groet, Sabine Petplan Nederland
Alles is goed geregeld. Je krijgt snel reactie terug als je een declaratie heb ingediend.
Beste Claudia, Bedankt voor je beoordeling. Wat een mooi cijfer zeg! Met (dier)vriendelijke groet, Sabine Petplan Nederland
Ik ben zeer tevreden met Petplan als iets niet duidelijk is dan mail ik of bel ik en ik wordt vriendelijk te woord gestaan en men leg alles duidelijk uit zo kom men ook niet voor verrassingen te staan
Beste Gerardus, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn dat je tevreden bent. We staan graag voor je klaar. Met (dier)vriendelijke groet, Sabine Petplan Nederland
Insurance covers nothing and it’s so unhelpful. Regret so much signing up with them
Hi Natalia, We are sorry to hear that you are not happy with the insurance. Preventive care, such as vaccinations and annual check-ups is not covered in the insurance. Reason for this is that we focus on unforeseen expenses. This includes any kind of treatment when your pet gets sick or injured. Treatment that prevents your animal of getting sick is not covered. You can find more information in our policy conditions. Let's hope your pet stays healthy and won't need it anyway. Please contact us if you have any questions about the insurance. We'd be happy to help. Kind regards, Sabine Petplan Nederland
Ik ben net lid van deze verzekering,dus niet zoveel ervaring dit was onze eerste declaratie. Maar ben zeer verrast door de snelle verwerking.
Best Lenie, Bedankt voor jouw mooie review! Hier zijn we heel blij mee. Met (dier)vriendelijke groet, Sandra Petplan Nederland
Er zit altijd een addertje onder het gehad waardoor je toch niets vergoed krijgt. OHRA is veel beter en een stuk goed koper!
Beste Djelany, Het is ons niet duidelijk wat je bedoelt als je aangeeft dat er altijd een addertje onder het gras zit. De ingediende declaraties worden conform onze polisvoorwaarden afgehandeld. De polisvoorwaarden kun je ook terug vinden op onze website en zijn dus voor iedereen toegankelijk. Indien je nog vragen hebt kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 18.00 via 020 72 20 230. Met (dier) vriendelijke groet, Sandra Petplan Nederland
Prima. Soms even bureaucratisch. Bv wij vergoeden niet want er ontbrak bijlage. Terwijl je ook had kunnen schrijven kunnen nog niet beoordelen want we hebben xxx nodig.
Beste Rob, Wij willen je bedanken voor je mooie review. Jouw feedback nemen wij mee en geven wij door aan de betreffende afdeling. Met (dier) vriendelijke groet, Sandra Petplan Nederland.
Snel met beantwoorden van vragen, klantvriendelijk en snelle service
Beste Natasja, Wat onwijs fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. We doen dagelijks hard ons best om alle klanten zo goed en snel mogelijk te woord te staan, en het is fijn om te lezen dat daar waardering voor is. Bedankt voor de beoordeling! Met (dier)vriendelijke groet, Raymond Petplan Nederland
Binnen een week na de operatie van onze Jup de kosten vergoed gekregen. Eenvoudig via de website declareren
Beste Ruud, Bedankt voor de fijne beoordeling. Het doet ons goed te lezen dat je het declaratie-proces als eenvoudig ervaart. Met (dier)vriendelijke groet, Raymond Petplan Nederland
Goede behandeling.
Beoordeling declaraties op basis van medisch dossier is begrijpelijk. Bepaalde ingrepen kunnen het gevolg zijn van oude medische aandoeningen en komen dan niet voor vergoeding in aanmerking. Echter de medicijnen zouden naar mijn mening wel in aanmerking moeten komen voor vergoeding.
Telefonische contact verloopt over het algemeen goed en ik heb vriendelijke mensen aan de telefoon gekregen. Echter gezien onze schrijnende situatie en de toon van de brieven die daarna volgende zorgde ervoor dat het huilen me nader stond dan het lachen. Ook de gang van zaken…niet willen uitkeren tot dat blijkt dat de tegenpartij over de brug komt, vind ik niet de juiste volgorde. Gelukkig na een telefoontje van de week werd ik in het gelijk gesteld en heb ik deels mij geld terug gekregen. De toon in het algemeen is als ik jullie spreek dat jullie NIET willen uitkeren of eronder uit proberen te komen. Dat lijkt me niet geheel klantvriendelijk, de deur zou altijd open moeten staan voor de klanten, en zeker in schrijnende gevallen iets meer begrip!
Beste Monique, fijn dat je dit aangeeft. Het is niet de bedoeling je een vervelend gevoel te geven. Het is al naar genoeg dat er zoiets met je huisdier gebeurd. Het is helaas echter zo dat het vaak wat langer duurt bij verhaalzaken. Sommige gebeurtenissen zijn complex en er zijn meerdere partijen mee gemoeid. Het mag natuurlijk ook niet te lang duren, we gaan hier zeker op letten. Heel veel beterschap voor je huisdier! Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Ik ben heel tevreden over de vergoedingen, als het indienen van declaratiesmakkelijker gaat en de afhandeling ervan sneller dan waren het 5 sterren.
Inez bedankt voor deze goede beoordeling! Heb je al Mijn Petplan geprobeerd met declareren? Dat werkt een stuk makkelijker. Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Gatwickstraat 9
1043 GL Amsterdam
Dé zorgverzekering voor je huisdier!