Declareren is makkelijk.
Beste Thea, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over het declareren. We doen ons best om je het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met (dier)vriendelijke groet, Sabine Petplan Nederland
mijn score is min 5
Beste Aad, we vinden het erg jammer dat je ontevreden bent over de verzekering. We zien dat je declaratie gewoon is afgehandeld en we begrijpen niet goed waar de ontevredenheid vandaan komt. Zou je telefonisch contact met ons willen opnemen? Misschien kunnen we wat onduidelijkheden wegnemen. Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Jammer dat je relatief veel premie betaalt en dan niet de jaarlijkse controle en vaccinatie (deels) vergoed krijgt.
Beste Jolijn, Wat jammer dat je niet tevreden bent over de verzekering. Onze verzekering is helemaal gericht op de vergoeding van onverwachte medische klachten als ziekten, aandoeningen en ongevallen. De preventieve zorg als vaccinatie is niet meeverzekerd en zijn jaarlijks terugkomende bekende kosten. Met vriendelijke groet Marieke Petplan Nederland
Snelle afhandeling ondanks drukte
Beste Cate, Bedankt voor dit prachtige cijfer. We doen ons best om de declaraties zo spoedig mogelijk af te handelen. Fijn dat je tevreden bent. Met (dier)vriendelijke groet, Sabine Petplan Nederland
Bij elke declaratie die ik makkelijk online kan doen krijg ik een snelle reactie over de hoogte van de vergoeding. Als er vertraging is in de afhandeling dan houdt petplan mij op de hoogte van de stand van zaken. Fijne verzekering, zou t iedereen aanraden
Beste Ellen, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. We staan graag voor je klaar. Met (dier)vriendelijke groet, Sabine Petplan Nederland
Declaraties worden snel, goed en naar tevredenheid afgehandeld.
Beste Peter, Wat een mooie beoordeling! Fijn dat je tevreden bent. Met (dier)vriendelijke groet, Sabine Petplan Nederland
Recently, our Pet Baboo didn't feel well, and we headed to the veterinary. Fortunately, he is healthy, active, and happy again. The claim procedure provided by PetPlan was a very smooth, fast and transparent process, and we are also glad for that. Thank you.
Hi Marcio, Thank you for your review. We are happy to hear that you appreciate our service. We hope Baboo is feeling better now. Kind regards, Sabine Petplan Nederland
Erg fijne ziektekostenverzekering voor onze Yorkshire terrier. Hoewel we helaas regelmatig een beroep moesten doen op de verzekering wordt er nooit moeilijk gedaan. Ook niet over een dure behandeling bij de faculteitskliniek in Utrecht. Altijd binnen een paar dagen de vergoeding uitbetaald. TOP!
Beste Henk, Bedankt voor je mooie beoordeling. We zijn erg blij om te horen dat je zo tevreden bent! We staan graag voor je klaar. Met (dier)vriendelijke groet, Sabine Petplan Nederland
Wij tevreden met deze verzekering, over de afhandeling van de problemen die ontstaan zijn na een verstopping van onze poes Bram.
Henny bedankt voor deze mooie feedback! Heel veel beterschap voor Bram! Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Declaraties worden snel afgehandeld. Duidelijke polis die goed aangeeft wat wel/niet verzekerd is.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de verzekering Nelly! Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Gebeld om polis te wijzigen de sterliesatie hoefde niet meer. Ging verkeerd. Daarna weer gebeld 15 april een e-mail dat ze + i jaar verlengt hadden er veranderde niets een administratieve wijziging kost niets. De dekking vergoedingen en polisvoorwaarden bleven ook gelijk.alles was herberekend. Inmiddels heb ik nog 2 polissen ontvangen met verschillende bedragen die ik per maand moet betalen. De assurantie kosten komen elke maand erbij. Weer gebeld uitleg is toch moeilijk bij Pet Plan. Ik ben van plan om de op te zeggen omdat er niet goed geluisterd wordt. Daar wordt je zo moe van.
Beste Mmt, wat vervelend om te horen dat het niet gaat zoals het moet. Ons excuus hiervoor. Zou je alsjeblieft een email kunnen sturen naar [email protected] en aangeven wat er niet goed is gegaan? En hoe je het precies wil hebben. We proberen ook even contact met je op te nemen. Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Petplan is een mooie”ziektekostenverzekering” Voor onze hond Boris. Vlotte betaling van declaraties,redelijke premie. Als wij als mensen verzekerd zijn voor ziektekosten waarom je huisdier dan niet.
Een "10"! Hier zijn we heel blij mee Willy, bedankt! Zo is het, dieren tellen net zo hard mee. Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Wordt altijd snel geholpen.
Bedankt Isabelle! Fijn dat we snel kunnen helpen! Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Zie boven
Beste M. Bierman, Bedankt voor deze mooie beoordeling!! Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Ik probeer al langer dan een week lang een account aan te maken. Ik blijf de melding krijgen dat mijn gegevens niet bekend zijn. Al meerdere keren een mail gestuurd naar Petplan, en maar 1x een antwoord terug gekregen dat ik nog even 2 dagen moet wachten omdat ik nieuw ben. Het lijkt wel of ze niet willen dat je klant wordt. Heel irritant!
Beste Judith, Wat vervelend om te lezen dat het niet wil lukken om een account aan te maken. Dat moet uiteraard opgelost worden. We zien dat er twee e-mails zijn binnengekomen, en op beide hebben we je een reactie verzonden. In de laatste e-mail hebben we aangeraden om even telefonisch contact op te nemen, zodat we dit samen met je kunnen oplossen. We willen je dan ook via hier nog eens vragen om vooral even telefonisch contact met ons op te nemen zodat we dit met je kunnen doorlopen. Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 18.00 via 020 72 20 230. We zijn ervan overtuigd dat het dan helemaal goed gaat komen. Met (dier)vriendelijke groet, Raymond Petplan Nederland
Voor de zekerheid bij aanschaf pup een verzekering afgesloten. Je weet nooit wat er gebeurt. En zie daar, 1,5 jaar later is de hond erg ziek en zitten we met ons handen in het haar. Diverse dierenartsbezoeken, infuus, medicatie, röntgenfoto's en een aantal dagen van niet eten en drinken later, weten we wat de oorzaak is, maar heb ik ook binnen 24 uur een reactie van Petplan dat ze de rekeningen gaan vergoeden. Zonder kleine lettertjes of uitsluitingen. Wat ik ook erg fijn vindt, is dat de polisvoorwaarden leesbaar zijn. Ze zijn in normaal Nederlands geschreven. Ik weet goed wat ze wel en niet vergoeden en waar de vergoedingsgrens ligt. En dit vind ik meer dan redelijk. Het is altijd spannend om een huisdierverzekering af te sluiten en er daarna op te vertrouwen dat de verzekeraar zich ook aan de afspraken houdt. Je leest gruwelverhalen op internet hierover, maar bij Petplan is dat niet aan de orde. Deze verzekering voelt als een zorgverzekering zoals we deze ook voor mensen hebben, ook al weet ik dat de verzekering het anders benoemd. Ik ben erg opgelucht nu. Vooral omdat de hond weer redelijk oké is, maar ook omdat Petplan snel reageert op de ingediende facturen. Dit maakt dat je als baasje je echt kunt focussen op het herstel van de hond. Dank jullie wel!
Beste KVJ, bedankt voor deze mooie feedback. We zijn blij dat we kunnen helpen. Heel veel beterschap voor je hond! Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
We hebben een Australische silver terriër, een grote en stevige yorksterrier . En met puberen was het een brokkenpiloot en een ongeluk bij de kapper en nu een bacterie uit de vijver want hij is gek op water. Maar het is een geruststellend idee dat je niet een dag langer wacht om naar de dierenarts te gaan en eigenlijk voor een redelijk bedrag hem kan verzekeren tegen ziekten ,ongelukjes etc . Pet -plan wij zijn zeer tevreden over de afhandeling en ook de telefonistes vriendelijk . Goeie keuze !
Beste Patrick, Bedankt voor je fijne beoordeling! Wat vervelend dat jullie viervoetige vriend zoveel pech heeft gehad, maar we hopen dat het nu weer wat beter gaat. Het doet ons goed te lezen dat jullie, met een Petplan verzekering, zo'n gerust gevoel hebben wanneer het gaat om dierenartskosten. Daar doen we het voor! Bedankt! Met (dier)vriendelijke groet, Raymond Petplan Nederland
Erg fijn de verzekering van Petplan, wij hebben het basis pakket maar dat is prima. We hopen geen gebruik meer te hoeven maken van een dierenarts oid maar, mocht het nodig zijn is het toch goed om verzekerd te zijn bij Petplan en Petplan betaald vlot uit. Wij zijn zeer tevreden! N, pootje van Jacky.
Beste, Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over Petplan! Bedankt dan ook voor de goede beoordeling, dat waarderen we ten zeerste. Ook wij hopen dat Jacky lang gezond mag blijven, maar mocht er toch eens iets zijn zien we de factuur graag tegemoet, zodat we dat voor je kunnen afhandelen. Met (dier)vriendelijke groet, Raymond Petplan Nederland
Snelle reactie op mijn declaratie en een snelle uitkering. Ik ben blij dat ik verzekerd ben. Wil toch het beste voor mijn kat.
Beste Yvonne, Het doet ons goed te lezen dat je zo tevreden bent op de verwerkingstermijn van jouw declaraties. Daar werken we dagelijks hard voor om die snelheid erin te houden. Het is fijn te zien dat daar waardering voor is. Bedankt dan ook voor de fijne beoordeling! Met (dier)vriendelijke groet, Raymond Petplan Nederland
Duidelijk en snelle afwikkeling van declaraties.
Beste Chris, Bedankt voor de fijne beoordeling. Het doet ons goed te lezen dat je zo tevreden bent de verwerking van de declaraties. Met (dier)vriendelijke groet, Raymond Petplan Nederland
Sjakie is gecastreerd. Declaratie snel en volgens verwachting uitgekeerd. Super!!
Beste Marie, Bedankt voor de fijne beoordeling! We hopen dat Sjakie geen last meer heeft van zijn ingreep, en zijn blij te lezen dat we de declaratie precies volgens jouw verwachting hebben uitgekeerd. Met (dier)vriendelijke groet, Raymond Petplan Nederland
Petplan is klantvriendelijk en communiceert goed.
Beste Annemieke, Wat fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over onze manier van communiceren en de klantvriendelijkheid. We doen er ook erg ons best voor om onze klanten zo goed mogelijk te woord te staan, het doet ons deugd te lezen dat daar waarderen voor is. Bedankt! Met (dier)vriendelijke groet, Raymond Petplan Nederland
Ik ben zo zeer tevreden Binnen een week is alles afgehandeld incl de declaratie op mijn rekening
Beste Louisa, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en dat je het bedrag snel hebt ontvangen. We waarderen het dan ook dat je daarover deze beoordeling schrijft. Bedankt! Met (dier)vriendelijke groet, Raymond Petplan Nederland
Ik baal enorm dat ik een verzekering hier heb afgesloten. Mijn hond heeft paar maanden geleden (voor de verzekering) giardia gehad en is daar mooi van genezen. Nu had ze weer last van haar darmen en is ze getest (geen giardia, dus iets anders) en wordt er niks uitgekeerd. Want ze mag zes maanden niks aan de darmen hebben. Darmen zijn zo lang, natuurlijk kan ze daar wat aan krijgen. Het is zo scheef. Ondertussen zit ik met alle kosten, en de kosten van die verzekering die ik dus ook voor niks heb afgesloten. Mijn aanbeveling krijgen ze niet, zolang clausules en procedures voor blijven gaan aan gezond verstand en een dier en menselijke behandeling.
Beste GV, Wat jammer dat je niet tevreden bent over de verzekering. Bij een huisdierenverzekering is het zo dat bestaande klachten voor ingang van de verzekering of in de wachttermijn niet vergoed worden. Je kunt hiervoor een tijdelijke clausule op de polis krijgen. Zodra deze termijn voorbij is en het dier zou weer klachten krijgen komt de declaratie natuurlijk wel voor vergoeding in aanmerking. En dan ook voor de rest van het leven. Een dier bestaat natuurlijk niet alleen uit een darm, heel veel valt gewoon onder de dekking. Denk hierbij aan botbreuken, jeuk, ontstekingen, orgaanfalen enzovoort. Hiervoor kun je de declaratie indienen bij ons. Heel veel beterschap voor het dier! Met vriendelijke groet, Petplan Nederland Marieke
Mijn ingediende declaratie werd netjes na een week aan me uitbetaald. Kreeg bijna alles uitgekeerd van de declaratie volgens mijn verzekering. Ik heb een verzekering voor mijn konijn afgesloten. Zeer tevreden mee.
Beste A.C. Vogel, Wij willen je hartelijk bedanken voor jouw beoordeling. Fijn om te lezen dat jouw declaratie snel en naar jouw tevredenheid is afgehandeld. Met (dier) vriendelijke groet, Sandra Petplan Nederland.
Gatwickstraat 9
1043 GL Amsterdam
Dé zorgverzekering voor je huisdier!