Eerlijk gezegd vind ik het software pakket heel amateuristisch overkomen. De medewerkers daarentegen vind ik heel kundig en vriendelijk.
Beste Claske, Bedankt voor je beoordeling. Wat zou er beter kunnen aan het pakket? We horen graag hoe we ons kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Enige wat ik mis is als ik een mail krijg met wat ik terug krijg . Welke zaken ik terug krijg. Is misschien wel fijn dat je daar inzicht in hebt.
Beste Ivanka, Bedankt voor je recensie. Na het afhandelen van de declaratie ontvang je van ons inderdaad altijd een mail. In de bijlage staat een specificatie waarin staat wat je wel en niet vergoed hebt gekregen en het vergoedingspercentage. Mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen hebben horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Hannah
mijn Partner was niet zo van een honden verzekering, helaas is hij overleden dec.jl., de dag erna gelijk een verzekering afgesloten, niet wetende dat ik het 3 maanden later al nodig had voor een groot bedrag, een deel het wordt uitgekeerd, daarom verdienen jullie geen 10 maar Veel meer dan dat, mijn dank is GROOT en ook een dikke knuffel van m'n hondje die weer gelukkig en blij is na deze operatie. PETPLAN is echt een AANRADER.
Beste R. Poleij, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met onze verzekering. Bedankt! Met vriendelijke groet, Hannah
Voor onze Berner Sennenhond een huisdierenverzekering afgesloten. Onder het motte grote hond, grote kosten. Helaas meende ik ook gebruik te maken maken van de verzekering, (o.a.) aangezien de hond wat mank ging lopen (bleek groeipijn). Declaraties worden na ruim 14 dagen (!!) zonder uitleg afgewezen.
Beste A. Datthijn, Bedankt voor de recensie. Wat vervelend om te horen dat de verzekering niet naar wens is. Wij kijken uiteraard graag even met je mee om na te gaan waarom de declaratie niet vergoed is. Helaas kunnen wij aan de hand van de gegevens die wij hier zien geen polis vinden. Zou je telefonisch contact met ons op kunnen nemen? Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 op het telefoonnummer: 020 722 0230 Met (dier)vriendelijke groet, Hannah
Vriendelijke dames en wordt netjes op de hoogte gehouden via mail mijn declaratie
Beste Inge, Bedankt voor deze prachtige beoordeling! Met vriendelijke groet, Hannah
Ik heb een papegaai, verzekering afgesloten. Mijn vogel krijgt klachten , maar krijg helemaal niks vergoed!!!! Jammer dat ik de beoordelingen niet eerder heb gelezen, anders had ik nooit een verzekering bij ze afgesloten! Aangezien ik alles uit eigen zak moet gaan betalen, had ik beter helemaal niks af moeten sluiten. Helaas zit ik nog tot volgend jaar aan hun vast! Lekker makkelijk geld verdienen zo over de rug van de dieren en dierenliefhebbers!!! GA JE SCHAMEN!!!
Beste Wendy, Wat vervelend om te horen dat je niet zo tevreden bent met de verzekering. Wij hebben dit voor je nagekeken en zien dat er een declaratie is ingediend van een behandeling die buiten de dekkingsperiode valt. Hierbij geld er een wachttermijn van 30 dagen waarin er geen ziektekosten kunnen worden gedeclareerd, met uitzondering van een ongeval. Ongevallen zijn na 48 uur al meeverzekerd. Hierbij zien wij ook een clausule staan waardoor de gedeclareerde kosten niet in aanmerking komen voor vergoeding , hier hebben wij je middels het polisblad en de bijbehorende voorwaarden van op de hoogte gesteld. Indien er nog vragen zijn horen wij het graag. Met (dier)vriendelijke groet, Hans
We zijn prima tevreden met de verzekering, fijn dat het best snel gaat met het afhandelen van de declaratie.
Beste Adrie, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Met (dier)vriendelijke groet, Hannah
Hele fijne verzekering. Onze pup heeft al op jonge leeftijd heel veel pech gehad. Ontzettend goed geholpen door Petplan.
Beste Jolanda, Wat vervelend om te horen dat je pup al zoveel pech heeft gehad. Hopelijk voelt hij zich snel beter. Wij vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service, daar doen we het voor. Met (dier)vriendelijke groet, Hannah
Ik heb nu twee keer een declaratie Ingediend bij petplan en beide Zijn zeer snel uitbetaald geworden Dus beste mensen neem petplan Als je van dier houd je zult er geen spijt van krijgen
Prettig en adequaat
snelle afwikkeling van gemaakte kosten van ons huisdier, echt het aan te raden voor iedereen
Al jaren hierbij verzekerd, altijd goede service. Wel is het nu fijn dat de declaraties weer wat sneller uitbetaald worden, want soms zijn het best grote bedragen.
Beste Els, Bedankt voor de fijne beoordeling! We zijn er zelf ook blij mee dat we de achterstand hebben weg gewerkt. We gaan er dan ook voor om alle declaraties weer zo snel als mogelijk te blijven verwerken. Nogmaals dank, we waarderen dit zeer. Met (dier)vriendelijke groet, Raymond Petplan Nederland
Geen idee wat te vertellen. Gewoon goed.
Beste Bert, Soms zijn weinig woorden ook voldoende. Bedankt voor de score! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Met (dier)vriendelijke groet, Sabine Petplan Nederland
Wij hebben een pup met problemen aan zijn heup. Zijn totaal verzekerd bij petplan, maar tot nu toe wordt alles super snel afgehandeld en dat is erg fijn, vooral als het om grote bedragen gaat. Wij zijn dan ook erg blij met deze verzekering.
Beste Astrid, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Bedankt voor je beoordeling! Veel beterschap voor je pup gewenst. Hopelijk vallen de klachten aan zijn heup mee. Met (dier)vriendelijke groet, Sabine Petplan Nederland
Accuraat en betrouwbaar. Redelijke premie. Periodiek leuke en handige 'weetjes' over het huisdier. Gemakkelijk toegankelijk voor het stellen van vragen over verzekeringsgerelateerde zaken; voor overleg over het huisdier zijn deskundigen beschikbaar. Kortom: een verzekering met een hart.
Beste, Bedankt voor deze mooie beoordeling. We zijn er erg blij mee! Met (dier)vriendelijke groet, Sabine Petplan Nederland
Ik dien een declaratie in van het jaarlijkse consult. Vorige keer werd de vaccinatie vergoed. En deze keer niet meer. Ik betaal 84 euro per maand. Dat is 12x84 per jaar dus 1008 euro per jaar. Dan mag de vergoeding wel wat hoger zijn
Beste Jean, Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de vergoeding. Het klopt inderdaad dat de vergoeding voor preventieve zorg (iets dat voor maximaal €60,- per jaar vergoed kon worden, als kleine toevoeging aan het pakket) uit de dekking is gehaald. Zo kunnen we ons richten op waar een huisdierenverzekering voor bedoelt is: onvoorziene kosten bij een dierenarts. Dit is echter ruimschoots in de premie gecompenseerd, zodat de klant er meer korting in de premie van heeft gekregen dan de €60,- vergoeding per jaar. Zo zorgen we ervoor dat dit enkel een positieve stap is geweest voor onze klanten. Mocht je hier nog vragen over hebben of mochten er onduidelijkheden zijn, neem dan vooral even contact met ons op. We leggen het dan graag uit. Met (dier)vriendelijke groet, Raymond Petplan Nederland
Ik zit met al mijn dieren bij petplan en ben zeer tevreden over de service die ze verlenen. En qua vergoedingen heb ik ook weinig te klagen. Preventieve zorg word niet vergoed maar veel andere dingen wel.
Na verschillende pogingen om de factuur door te sturen is het met de hulp van de medewerkers van Petplan gelukt. Blij met zulke service.
Echt waardeloze je betaalt erg veel en niets krijg je vergoed
Gewoon geweldig super geregeld
Declaraties worden snel afgehandeld. Per telefoon altijd even vriendelijk. Geweldige verzekerings maatschappij.
Helaas hebben we onze Ginger (Podenco) op 12 jarige leeftijd bij dierenarts in de nachtelijke uren naar de regenboog brug moeten laten gaan. We hadden gehoopt dat ze dit jaar nog mee kon op vakantie, maar het lijfje wilde niet meer. Na telefonisch contact met een medewerkster van Petplan meldde zij dat de verzekering werd stopgezet en dat eventuele declaraties snel zouden verwerkt. In ons geval binnen een dag! Ook kregen we een lieve mail met het verlies. Wij hebben nu nog 1 hond en 3 katten Petplan verzekerd. Pluim voor Petplan.
Prima verzekeraar
Beste Arno, Wat een prachtig cijfer! Bedankt! Met (dier)vriendelijke groet, Sabine Petplan Nederland
Reageert meteen op indienen declaratie. Declaratie kosten tussen 1 week of 5 weken vergoed
Beste, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent. Met (dier)vriendelijke groet, Sabine Petplan Nederland
Sinds begin van de verzekering duren de verwerking van declaraties steeds langer
Beste, Het klopt inderdaad dat we het afgelopen jaar een achterstand hebben opgelopen op de afhandeling van declaraties. Dit komt met name omdat we een flinke groei hebben doorgemaakt na de stop van andere verzekeringsmaatschappijen en natuurlijk de stijging in het aantal huisdieren in Nederland. Hierbij speelde Corona ook een grote rol. Onze excuses voor het ongemak. Er wordt hard gewerkt om dit weer op het gewenste niveau te krijgen. Het goede nieuws is dat we inmiddels langzaam maar zeker dichterbij het verwerkingstermijn van 5 werkdagen raken. Met (dier)vriendelijke groet, Sabine Petplan Nederland
Gatwickstraat 9
1043 GL Amsterdam
Dé zorgverzekering voor je huisdier!