Kittens werden geweigerd

Omdat de 2 kittens die ik uit het asiel had geadopteerd in het verleden, (nog voor zij in het asiel kwamen) via vlooien dragers zijn geworden van krattenkrabziekte, werd geweigerd de kittens te verzekeren. Dit terwijl de kittens zelf geheel klachtenvrij en niet ziek zijn. Ook kunnen zij de ziekte niet aan andere katten overdragen. Ik was hier erg teleurgesteld over en vind het jammer dat er niet naar een oplossing werd gezocht. De reden dat ik de kittens wil verzekeren is omdat zij straks buiten gelaten worden, en zij dan misschien meer risico lopen op ongelukjes en verwondingen na vechten met andere katten. En ik heb daarbij een laag inkomen, in het geval ik dierenarts bezoeken zou moeten gaan betalen.

• Afwikkeling van uw declaratie N.v.t.
  • Soort verzekering: Kattenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 5

Transparante en eerlijke verzekering

Prima verzekering, alles transparant en de declaraties worden snel uitbetaald. We hebben 3 x een melding gedaan van een onderzoek hoger dan € 750,00. Deze zijn alle drie zonder problemen gehonoreerd. Bij vragen helpen ze je graag.

• Soort verzekering: Hondenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 10

Prijs kwaliteit staat niet meer in verhouding

Ben reeds 11 jaar verzekerd bij Petplan. Echter de prijs wordt elk jaar duurder, de service neemt beduidend af. Betaal inmiddels 47 euro per maand en bij het declareren moet je 3 weken wachten op het geld. Vervolgens klopt het bedrag niet waar je volgens de polis voor verzekerd bent. Nu weer bellen om de juiste vergoeding te krijgen. Dat is niet de kwaliteit die ik gewend was. Naar mijn mening mening behoorlijke scheefgroei tussen prijs en kwaliteit.

• Soort verzekering: Hondenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 2

Ben zeer blij met verzekering voor Dobby

Mijn ervaring is top, duurt momenteel wat langer voor declaratie verwerkt word. Maar je word hiervan goed op de hoogte gehouden.

• Soort verzekering: Hondenverzekering

Consequente afhandeling van declaraties, kan sneller!

Declaraties worden de laatste tijd over het algemeen gevolgd met de tekst door drukte kan het afhandelen langer duren. Verdere afhandeling is goed verlopen!

• Soort verzekering: Hondenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 9

Minder

Mijn ervaring is niet zo goed meer.

• Soort verzekering: Kattenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 6

Probleemloos

Prima verzekering voor onze labrador en ten tijde van het afsluiten de enige verzekering die heup- en elleboogproblemen bij dit ras niet uitsloot. Declareren gaat eenvoudig en probleemloos. Wij zijn tevreden..

• Soort verzekering: Hondenverzekering

Petplan is een fijn bedrijf die ik andere aan zou bevelen.

Wordt prettig te woord gestaan als je een vraag heb. En de declaraties worden snel afgehandeld.

Heel goed

Onze lizzy jack russel heeft de pech alvleesklier ontsteking,gaat gelukkig redelijk goed door controle en medicatie gehad ook met de neus gesnuffeld aan gras helaas gehakselde berenklauw dus neus helemaal kapot medicijnen ,gelukkig met de verzekering ongeveer de helft van de nota dierenarts vergoed best blij mee

M'n basispakket hondenverzekering

Met m'n basispakket lijkt het erop, dat je voor alles niet verzekerd bent. Ik heroverweeg m'n verzekering. Afwikkeling declaraties verloopt stroperig.

• Soort verzekering: Hondenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 4

heeft wat lang geduurd, maar is uiteindelijk goed gekomen.

Kijk, het is een algemeen feit dat bedrijven personeel zoeken/inwerken. Zou graag als verbeterpuntje aangeven beter te communiceren. Heb 2 keer gebeld en kreeg te horen dat ze iemand aan het inwerken waren. Prima, maar zet dat dan even op de mail. Ook vind ik het raar dat ze aan de eigenaar vragen gegeven op te vragen van de hond en deze naar Petplan te sturen. Na een telefoontje gevraagd of zij dat zelf niet kunnen doen. Als iemand van Petplan belt is de verstrekking van gegevens sneller gerealiseerd dan dat ik ze krijg. Uiteindelijk hadden ze zelf gebeld naar de dierenartsenpraktijk. Kleine zaken maar geeft wel aan dat bepaalde zaken effectiever kunnen. Is mijn eerste declaratie en heeft totaal 3 weken geduurd. Hoop in de toekomst een verbetering.

• Soort verzekering: Hondenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 7

Nutteloos

Vergoed niks. Ik wou het opzeggen op 27 oktober, verzekering op 6 oktober afgesloten maar dit kon niet meer. Pas na een jaar. Echt weggegooid geld.

• Soort verzekering: Hondenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 0

Zeer slechte service

Ik word door Petplan gemaild en betaal al 5 jaar mijn premie voor de verzekering. Als ik wil declareren kan dit niet omdat mijn mailadres en mijn bankrekeningnummer niet in het systeem staan. Hoe kun je het de klank zo lastig mogelijk maken. Ondertussen ben ik al een uur bezig met een declaratie! Als je een verzekering zoekt ga niet naar Petplan!!

• Soort verzekering: Hondenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? N.v.t.

Keurig geholpen

Factuur keurig netjes terug gedeclareerd, ondanks dat u het druk hebt

• Soort verzekering: Kattenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 8

goede verzekering, trage afhandeling

Ik ben best tevreden met de verzekering maar de afhandeling word steeds trager en in plaats van een aantal werkdagen word er nu pas na een aantal weken geld terug gestort.

• Afwikkeling van uw declaratie
  • Soort verzekering: N.v.t.

Alles voor 80% vergoed en snel afgehandeld!

Half oktober een declaratie ingediend voor Miep's bezoek aan de dierenarts. Hiervan recent een afhandelingsbericht ontvangen met een duidelijke specificatie. Alles voor 80% vergoed. Super fijn, ga zo door Petplan!

• Soort verzekering: Hondenverzekering

Duidelijke verzekering voor je huisdier

Prima verzekering zonder veel poespas

Uitbetalingen

Duurt veel te lang voordat je te horen krijgt of en wat je terug krijgt. Heeft nu 3 weken geduurd

• Soort verzekering: Hondenverzekering

Duurt heel erg lang voor de declaratie wordt afgehandeld.

De laatste jaren duurt declareren steeds langer. Nu al bijna 13 werkdagen terwijl er geroepen wordt binnen 5 werkdagen. En elke keer wordt er nu geschermd met weinig personeel en ziekte. Dit kan echt niet.

• Soort verzekering: Hondenverzekering

Duurt heel erg lang voor de declaratie wordt afgehandeld.

Makkelijk declareren

Declareren gaat heel makkelijk en er volgt altijd een duidelijke terugkoppeling over de vergoeding ervan.

• Soort verzekering: Kattenverzekering

Verwerking declaratie duurt veel te lang!

Dat een huisdierverzekeraar er 4 weken over doet om een declaratie te verwerken vind ik veel te lang. Mijn andere hond is bij OHrA verzekerd en daar krijg verwerken ze de declaratie binnen 2 dagen! Het kan dus wel!

Petplan geeft snelle service

Makkelijk je declaratie indien en wordt snel afgehandeld

een duidelijke vergoeding

makelijk declareren online via mijn petplan duidelijkheid bij uit kering van het bedrag bij vragen altijd snel antwoord van petplan inmiddels al 12 jaar lid

Oplichter?

Ik voel me een oplichter, ik heb 2 keer een rekening ingediend en 2 keer vragen ze om een patientenkaart, de dierenarts heeft dit ook nog nooit meegemaakt, blijkbaar ben ik niet te vertrouwen

Gatwickstraat 9

1043 GL Amsterdam

020-72 20 23

Over Petplan

Dé zorgverzekering voor je huisdier!