Jaren geleden klant geweest en nu opnieuw klant geworden door de goede ervaring in het verleden, omdat petplan de declaratie uitkeerde binnen 5 werkdagen zoals ze beloven. Nu, dit jaar, declaraties gedaan en elke keer duurt het vele malen langer dan 5 werkdagen. De dekking blijft oke en hetzelfde tot nu toe, maar de service gaat achteruit. Ook geen reacties op de mail waarin ik vraag naar uitleg.
Declaraties worden niet binnen de genoemde termijn van 5 werkdagen afgehandeld. In totaal drie declaraties ingediend dit jaar, van geen enkele declaratie hebben we binnen de termijn het geld ontvangen. Soms zelfs pas na drie weken. Nu hebben we helaas flinke kosten moeten maken voor onze hond met een bedrag van dik € 400,00 en weer moeten we heel lang wachten voor de declaratie afgehandeld wordt. Uit contact met een medewerkster blijkt dat het nog wel een week kan duren voor het überhaupt in behandeling wordt genomen. Het kan best zijn dat er een achterstand is, je laat klanten niet drie weken op afhandeling van een declaratie wachten. Vooral niet als het om zulke bedragen gaat. Dergelijke bedragen hadden we bij een andere verzekeringsmaatschappij binnen drie dagen op onze rekening staan. We hebben ons nooit zorgen hoeven maken of wij onze honden de zorg konden geven die ze verdienen en waar ze recht op hebben, met deze langdurige afhandeling van declaraties doen we dat inmiddels wel.
Beste Martha, allereerst excuus dat de declaratie wat langer op zich laat wachten. Ik zal je niet vervelen waardoor dit komt. We doen ons best de declaraties weer zo snel mogelijk op de normale verwerkingstijd te krijgen. De declaratie is inmiddels afgehandeld. Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Goede zorgverzekeraar en zeer klantvriendelijk
Phili bedankt! Goed om te horen! Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Al jaren verzekerd via petplan en nog steeds erg tevreden. Jammer is dat bepaalde specialistische zorg niet in het basispakket valt, maar verder is het verzekeringspakket ok. Declareren is goed te doen. Niet te ingewikkeld
Fijn Linda, we hebben nu ook "mijnPetplan" om het declareren wat makkelijker te maken. Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Ik kan alleen maar positief zijn over Petplan. Onze hond had dure medicatie en er is nooit moeilijk gedaan. Vergoedingen altijd snel betaald. Eenvoudig declareren.
Ageeth, bedankt! We zijn heeeeel blij met een 10! Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Vanaf het begin van de verzekeringen van Petplan hebben I.Jansen en M.Martens niets aan te merken op u. Integendeel de voorlichting is goed beschreven. Goede vergelijking van de verzekeringen die u aanbiedt, de medewerkers aan de telefoon zijn deskundig en service- vriendelijk. De gang van zaken is helder. Vriendelijke groet, Marianne Martens Ien Jansen
Marianne, dank jullie wel voor deze mooie beoordeling! We zijn er blij mee. Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Petplan gooit het erop dat ik een aparte tandverzekering moest hebben. Maar dit ongeval heeft niks met mijn hond z'n gebit te maken. Ik kreeg het niet voor elkaar. De kleine lettertjes, maar een ongeval is een ongeval. En dan de 2e declaratie, na 2 weken nog niks, mailen? Contactformulier? Geen reactie. Als dit eerste jaar voorbij is, zoek ik echt een andere verzekeraar. Want ik moet wel aan de verplichtingen voldoen, betalen!
Beste Cindy, Binnen het Ongevallen pakket is gebitszorg inderdaad niet meeverzekerd. Het Ongevallen pakket heeft een beperktere dekking, waardoor de premie voor dit pakket ook zeer gunstig is. In de polisvoorwaarden kun je teruglezen welke kosten er allemaal gedekt zijn binnen het Ongevallen pakket. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Met (dier)vriendelijke groet, Femke Petplan Nederland
Gemakkelijk om te deklareren, snelle afhandeling.
Nvt
geweldig tot nu hoe jullie tot mij geholpen hebben.
Goede ervaring met petplan
Al 8 jaar bij Pet plan verzekerd en altijd alles goed afgehandeld
Ik had twee nota’s kort na elkaar ingediend. En beiden op een dag verwerkt. Goed bericht en duidelijk omschreven
Hannie, bedankt voor je reactie! Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Snelle betaling . Vriendelijke dames aan de telefoon
Bedankt voor deze mooie beoordeling Mieke! Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Als het niet druk is de declaratie altijd snel af Gewerkt dus top voor de afhandeling
Een 10! Daar zijn we heel blij mee AJ. Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Zijn zeker al mer dan 15 jr klant bij Petplan , altijd goed geholpen nu wordt onze oude Heer Sam , wat ziekerig en dus meer aan de medicatie alsmede onze Coco van 14 , doen eigenlijk niet moeilijk over de declaratie e.d. hopelijk wordt de humane medicatie ook vergoed, voor de oude Sam , ik twijfel daar niet over ! Al met al geen kwaad woord over Petpan , wij zijn tevreden en de beide oude Heren ( Sam en Coco ) ook ! Dankjewel !
Bedankt Cees! Een knuffel voor Heer Sam en Coco! Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Ik heb mijn hond Benji uit het asiel daar zat gratis petplan verzekering bij voor korte tijd. Ben na die tijd bij petplan gebleven, mijn hond is in die tijd ernstig ziek geweest moest elke dag 2 weken lang dagelijks langs de dierenarts. Dankzij de snelle uitbetaling ben ik financieel niet in de problemen gekomen. Ook is het telefonisch contact prettig vanwege de kennis van de medewerkers. Nu zo'n 10 jaar verder heb ik geen moment spijt gehad van de verzekering
Irma bedankt voor deze prachtige beoordeling. We zijn blij dat we Benji hebben kunnen helpen! Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Over het algemeen nog steeds tevreden over de verzekering voor mijn twee honden. Voor de twee heb ik een totaal pakket met alle beschikbare aanvullingen. Verwerken van declaraties duurt wel wat langer dan verwacht. Ik had op 19 augustus een declaratie ingediend voor een gebitsbehandeling. 2 september werd er gevraagd om alle patiëntenkaarten van de betreffende hond op te sturen. Vandaag (6 september) te horen gekregen dat ik de gepaste vergoeding zal ontvangen binnen 3 werkdagen. Ik weet dat het wat langer duurt met de declaraties, wat niet heel erg is, maar ik hoop wel dat dit snel opgelost is en dat jullie weer terug zijn op het niveau van 'binnen 5 werkdagen'. Dat was namelijk wel prettig. Verder hoop ik nog wat meer op uitbreidingen te zien in de verzekeringsproducten die jullie aanbieden. Voornamelijk 80% vergoed is mooi, maar ik zou graag een pakket willen zien waar 100% vergoed kan worden (hoeft niet bij alles, maar bijvoorbeeld een consult of bij specialistische zorg) waar ik het niet erg bij zou vinden om extra voor te betalen.
Beste Mourad, bedankt voor het mooie cijfer en de tips! Wij hopen ook zo snel mogelijk weer op de 5 werkdagen te zitten. Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
8.5 jaar verzekerd,nog nooit iets gehad waar ik.oriblemen mee had! Mijn hond bleek na jaar allergisch dus test op test geen probleem.( En niet goedkoop) keer goed ziek...net voor de vakantie ik was ruim 600 euro kwijt gebeld volgende dag stond op mijn rekening! Ik hoor heel veel mensen klagen die sluiten met iets goedkopere verzekering af...maar men zegt niet voor niet goedkoop is duurkoop...helaas elke mond wel declaring ( nietveell gelukkig) ik probeer het ook in de hand te houden des te beter gaat met petplan en prijzen niet omhoog, vind alleen jammer preventief eruit is!
Wat fijn dat we je al meerdere keren hebben kunnen helpen! Het klopt dat de preventieve zorg uit het Totaal pakket is gegaan, maar wij hebben de premies hierdoor wel kunnen verlagen. Heel erg bedankt voor de fijne beoordeling die je aan ons hebt gegeven. Met (dier)vriendelijke groet, Femke Petplan Nederland
Goede service en de klantenservice is ook heel goed. Declaraties worden snel afgehandeld en ook goed uitgelegd. Ik heb veel vertrouwen in deze verzekering.
Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling aan ons! Met (dier)vriendelijke groet, Femke Petplan Nederland
Goede verzekering. Snelle afhandeling. Gebruiksvriendelijk indienen van declaraties Regelmatige nuttige informatie in digitale nieuwsbrief
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Yvonne! Met (dier)vriendelijke groet, Femke Petplan Nederland
Petje af voor zo’n snelle afhandeling van de zorgkosten voor onze hond. Dank jullie wel medewerkers, dit is echt top!
Bedankt Simone! Heel veel beterschap voor de hond! Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Mijn katje Anna is al jaren bij Petplan verzekerd. Inmiddels is ze 17 jaar oud. Nog steeds is ze goed verzekerd en declaraties worden netjes afgehandeld.
Fijn om te horen Louise. En wat een mooie leeftijd! Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Mijn hond is nu 4,5 jaar verzekerd bij Petplan . Ik ben heel tevreden over de afhandeling van mijn declaraties .
Petra, bedankt voor dit prachtige cijfer! Fijn dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
In geen jaren wat geclaimd, nu een keer een (kleine) rekening ingediend via de app, op 11 augustus. Het is nu 25 augustus, en krijg nu net een mail dat de terugbetaling binnen 3 dg zal gebeuren. Dat je binnen 5 dg je geld terug krijgt klopt dus niet, we zijn nu al 14 dg verder. Net de app geopend, daar staat nog steeds dat de declaratie is ontvangen, verder niets. Kortom, beetje onlogisch allemaal. Je zou verwachten dat er in de app ook een status verandering te zien is.
Beste Marjolein, Excuus hiervoor Marjolein. De verwerkingstijd duurt wat langer dan normaal. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk weer op het normale niveau te komen. Met vriendelijke groet, Nienke Petplan Nederland
Gatwickstraat 9
1043 GL Amsterdam
Dé zorgverzekering voor je huisdier!