Ontzettend tevreden.

Prima vergoeding, ook vanuit het basispakket en al het fontact is bijzonder kundig en klantvriendelijk. Ik raad iedereen een verzekering van Petplan aan!

• Soort verzekering: Kattenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 9

Eenvoudige declaratie leidt tot vlotte vergoeding.

De declaratie is slechts 9 dagen geleden gedaan en nu al komt de vergoeding naar mijn bankrekening. Heel fijn!

Super verzejkeraar

Vanaf het begin ervaar ik Petplan als een zeer betropuwbare verzekeraar. De vergoedingen zijn duidelijk en goed te lezen. Een verzekeraar zonder poeha

• Soort verzekering: Hondenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 10

Goede service en snelle feedback

Prima schadeafwikkeling

Voor de eerste keer een declaratie ingediend, dus ik was wel een beetje sceptisch... Maar tot mijn verrassing was e.e.a. binnen 2 weken al naar volle tevredenheid afgewikkeld! Prima!

• Soort verzekering: Hondenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 8

Is zeer goed.

Ik zou het iedereen aanraden als ze het kunnen betalen het aanbevelen.

Prima verzekering.

Snelle afhandeling van declaraties

• Soort verzekering: Hondenverzekering

Mijn declaraties worden altijd snel en correct behandeld

• Soort verzekering: Hondenverzekering

een bedrijf die meedenkt met de klant

Petplan, heeft wederom bewezen een bedrijf te zijn die klant en dier voorop stelt boven hun eigen normen en waarde. dat resulteerde erin dat we Petplan beoordeelde met een 10.

• Soort verzekering: Kattenverzekering

Makkelijk indienen van facturen dmv app. Snelle afhandeling. Tevreden over de dekking.

Ben zeer tevreden.

Ben echt blij met deze verzekering voir mijn hondje Luna.

uitstekend

snelle afhandeling, alles correct geregeld

• Soort verzekering: Hondenverzekering

Duidelijk in de vergoedingen en relatief snelle afhandeling

Duidelijke voorwaarden en snelle afhandeling van declaraties

Waardeloos

Vergoedingen zijn ronduit schandalig slecht. Wanneer je het huisdier goed verzorgd, en dus preventief laat inenten wordt dit consult niet vergoed. Een gebroken tand door een ongeluk wordt niet vergoed, want tandzorg. Mijn hond heeft een uitstekend gebit door dagelijks poetsen, maar totaal geen begrip of coulance.

Uitstekend!

Declaratie afhandeling keurig en spoedig geregeld. Een zeer tevreden klant.

Afhandeling declaratie

Het verzenden gaat goed, helaas vind ik bij hogere rekeningen van de dieren arts de afhandeling erg lang duren. Het terug betalen duurt vaak 10 tot 12 werkdagen, wat in deze tijd erg lang is.

• Soort verzekering: Hondenverzekering
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 0

Prijzig maar uitstekende service en hoge klantvriendelijkheid.

Al meer dan 10 jaar klant bij petplan voor onze honden. Een ongeluk zit in een klein hoekje en je zult altijd zien dat deze gebeuren op de momenten dat het financieel net niet goed uitkomt. Dan ben je wel blij met een verzekering. Kosten bij een dierenarts lopen vlot omhoog bij een bezoek. Dankzij petplan hoefde wij ons daar geen zorgen om te maken. Onze twee Mechelse herders hebben meerdere keren een dierenarts moeten bezoeken en dit werd ontzettend netjes en vlot geregeld door Petplan. 16 december hebben wij 1 van onze honden moeten laten inslapen en deze week moest onze andere hond een zware operatie ondergaan voor het verwijderen van een tumor. We kregen ontzettend lieve persoonlijke mails van Petplan met veel sterkte. Gericht naar ons en onze andere hond. Bij de aanvraag voor de operatie kregen wij wederom een mooie mail dat deze grotendeels goedgekeurd zou worden en wensten ze ons veel sterkte. Ook een handgeschreven kaart deed ons verbazingwekkend veel goeds. Je weet dat het een verzekeringsmaatschappij is, maar zo betrokken en meelevend heb ik ze nog niet eerder gehad. Eergisteren de declaratie ingediend en vandaag al bericht met wat wij terugkrijgen. Petplan. Complimenten. Ga zo door! Een aanrader voor alle mensen die om hun dieren geven.

Prima verzekering

Snelle afwikkeling van de declaratie

• Soort verzekering: Hondenverzekering

Duur ,en niet alle medicijnen worden vergoed,vaccinatie eraf

Na vanaf het begin met mijn hondje bij jullie verzekerd te zijn ,wilde ik naar een wat goedkopere verzekering overgaan bij jullie maar omdat mijn hondje al over de 7 jaar is kan ik niks meer,terwijl jullie al zijn gegevens hebben Kreeg een keer medicijnen en die werden niet vergoed ,te gek gewoon En toen ik net lid was werd vaccinatie en vlooienspel vergoed is er ook al af en het word maar duurder en duurder voor steeds minder zorg

• Afwikkeling van uw declaratie N.v.t.

vlotte afhandeling

Paar keer telefonisch contact gehad ,vriendelijk en geduldig geholpen. Declaratie worden snel af gehandeld, alles bij elkaar zeer tevreden

Een prima verzekering

Correct, en rekening wordt snel afgehandeld.

Gratis maand ontvangen

Bij een puppy pakket een gratis maand verzekering voor onze pup ontvangen. Toevallig werd deze ziek van de vaccinatie en daarom bezoek DA kunnen declareren. Dit wordt netjes afgehandeld en netjes uitbetaald. Jammer dat de maandpremie zo hoog is, anders had ik overwogen om een verzekering te nemen. Je moet al elke maand naar de dierenarts moeten wil verzekeren een betere keuze zijn, dan zelf elke maand 18 euro aan de kant leggen! (Premie kan zelfs tot 40 euro per maand zijn: dan kan ik al helemaal niet volgen waarom je niet zelf dit geld aan de kant zou leggen! Dit gooi je het echt elke maand weg).

Toereikend

In geval van (ziekte)kosten vaak door onverwachte gebeurtenissen wordt een belangrijk deel van de kosten vergoed

Super !!!

Onze lieve hond Billy, nu een jaar oud, Vanaf dat we hem kregen als puppy veel problemen met zijn darmen en later veel problemen met zijn oren , nu nog steeds. Veel dierenarts kosten. Gelukkig hadden we Petplan. Alle kosten werden vlug en correct afgehandeld. Super.

Goede afhandeling

Gatwickstraat 9

1043 GL Amsterdam

020-72 20 23

Over Petplan

Dé zorgverzekering voor je huisdier!