Positief na aanvankelijk een paar onduidelijkheden
Soms is er extra informatie nodig om een declaratie te kunnen afhandelen. Fijn dat het opgelost is Ger. Met (dier)vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Ik ben zeer tevreden over Petplan.
Dank je Hanneke! Met (dier)vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Petplan is een goede keuze als ik ze bel zijn ze altijd vriendelijk en behulpzaam en je hoeft nooit echt lang te wachten je declaratie is altijd binnen een week op mijn rekening bijgeschreven gr liesbeth spruijt
Liesbeth, fijn dat we je vlot hebben kunnen helpen. Bedankt voor de goede feedback! Met (dier)vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Snelle afhandeling, duidelijke nota over de kosten en de vergoeding.
Bedankt voor de goede review Ida. We hopen dat Jonas snel weer de oude is! Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
nog maar kort klant, toch al goede ervaring
Bedankt voor de review Ruud. Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
Alles is duidelijk, staat duidelijk beschreven, wordt duidelijk gecommuniceerd en ze doen wat ze beloven.
Bedankt voor het compliment Annemieke. We wensen je heel veel plezier en gezondheid toe met Teigje! Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
Toen wij ons hondje Ollie hadden gekocht wisten wij niet dat wij een jaar later de kosten van een operatie moesten op brengen. Als wij deze verzekering niet hadden afgesloten weet ik niet hoe wij de kosten moesten opbrengen. Nogmaals dank hier voor. Wij bevelen een ieder die een huisdier heeft deze verzekering af te sluiten.
Wat een heftig verhaal Will. Hopelijk hersteld Ollie snel zodat hij gauw weer vrolijk kan rondrennen. Uiteraard staan we voor jou en Ollie klaar als er iets is! Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
Vragen worden goed beantwoord. En bij kosten wordt de declaratie snel afgehandeld.
Bedankt voor de complimenten Sylvia. Hopelijk gaat het alweer beter met Miller. Weet dat we voor je klaarstaan als er iets is! Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
Correcte verwerking en snelle behandeling
Bedankt voor het mooie cijfer Willy. Goed om te lezen dat we je hebben kunnen helpen. Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
Bedrag snel op mijn rekening
Bedankt voor het mooie cijfer Thea. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
Je word gauw geholpen geen lange wachttijd is wel zo prettig toppy Heb al b lij andere aan bevolen
Bedankt voor de goeie review Wim. Hopelijk gaat het gauw beter met Faith! Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
Super snelle afhandeling, top!!!
Bedankt voor de complimenten Claudia! Weet dat we altijd klaarstaan voor jou en Nala! Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
Ik heb 2 katten. Beide verzekerd bij verschillende verzekeraars. Gelukkig maar , want op deze manier heb ik wel kunnen zien welke het beste dekt. En dat is helaas niet petplan. Beetje jammer want deze verzekeraar is wel een stuk duurder dan waar mijn andere kat verzekerd is. En die betalen ook nog eens uit binnen een week! En vergoeden gewoon alle vaccinaties. Dus helaas maar ik weet wel waar ik Nala ga verzekeren als ik weer mag veranderen. Voor mensen met geld is het wel handig te verzekeren bij petplan. Maar niet voor mij. Helaas.
Bedankt voor je feedback Cheyenne, dit kunnen we meenemen om onze service te verbeteren. Jammer om te lezen dat je niet geheel tevreden bent over ons. Mochten we je ergens mee helpen qua uitleg of heb je verdere feedback horen wij het graag! Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
Bedankt voor het mooie cijfer Pauline. We wensen je veel plezier en gezondheid toe met Ollie! Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
Altijd een goede en snelle afhandeling. Duidelijke communicatie en compleet overzicht van vergoedingen.
Bedankt voor je mooie woorden Ellen. Hopelijk voelt Jane zich alweer beter. Weet dat we altijd voor je klaar staan! Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
In overleg en adviezen.
Goed om te lezen dat je tevreden bent Jan. Hopelijk voelt Hummer zich inmiddels weer wat beter! Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
Blij dat ik toch besloten heb om shiba te verzekeren.
Bedankt voor de mooie review Petra. Fijn om te lezen dat we je kunnen helpen met de zorg voor Shiba. Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
Na aanleiding van een goed gesprek vandaag met petplan over een geschil wil ik hierbij de verzekering als positief beoordelen het misverstand is keurig op gelost door petplan waardoor ik weer veel vertrouwen heb in deze verzekering
Originele beoordeling
Gewoon een waardeloze verzekering die zelf bepaalt wat er met een hond aan de hand is. En dus consulent niet vergoed.
Ik ben ruim 10 jaar klant bij petplan, en ik ben nog nooit teleurgesteld. Zelfs niet toen mijn hond als pup flink geplakt was door een vechthond, ze heeft op de ic gelegen. We hebben per dat moment de keus moeten maken voor behandeling en konden daarna pa de info aan petplan doorgeven. Ze hebben ons bijgestaan en had het gevoel, hond eerst. Inmiddels heb ik nog een hond erbij verzekerd en dat geeft me zekerheid, ik kan altijd naar de dierenarts! We zijn zelf immers ook verzekerd!
Wat een heftig verhaal Margrit. Wat fijn om te lezen dat we je in die moeilijke tijd konden helpen! Hopelijk gaat nu alles goed met beide honden. Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
Mijn hond is vele malen geopereerd. Altijd vrij snel werd de vergoeding overgemaakt en ook nu met de vervolg medicatie
Bedankt voor het mooie cijfer Geert. Hopelijk gaat het inmiddels weer wat beter met jouw hond. Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
Als ik telefonisch contact heb, word ik altijd goed en netjes te woord gestaan. Nemen de tijd om uitleg te geven. Declaraties worden snel behandeld. Maandelijkse afschrijving ook netjes op tijd afgeschreven. Kortom zeer tevreden
Bedankt voor de mooie review Marga. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service. Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
Nu dat ons kater ouder is zijn we erg blij met zijn ziektekosten verzekering van Petplan en de vergoedingen. Het geld wordt ook snel uitgekeerd.
Bedankt voor het mooie cijfer Marija. Hopelijk gaat het inmiddels beter met jouw kater. Bedankt voor het jaren lange vertrouwen in ons om jouw huisdier te verzekeren. Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
Ik betaal nu bijna 800 Euro per jaar aan premie, ik vind dit echt belachelijk veel. Ieder jaar komt er 100 Euro bij.. De afhandeling van declaraties is wel Oke
Bedankt voor de review Jack. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de uitkering van de declaraties. Verder begrijpen we je opmerking over de premie. De afgelopen jaren maakt de diergeneeskundige zorg een grote groei door. Dat is ontzettend fijn, want zo hebben onze geliefde huisdieren altijd toegang tot de beste zorg. Het nadeel hiervan is dat de facturen hoger worden. Kortom: de gemiddelde schadelasten bij huisdierverzekeringen stijgen enorm. Om dezelfde verzekeringspakketten én service te kunnen blijven bieden, is het daardoor helaas noodzakelijk geweest om de premie te verhogen Mocht je meer uitleg willen over de premie of vragen hebben kan je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag! Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
Alles duidelijk en goed geregeld. Zeer vriendelijke communicatie.
Bedankt voor de mooie review Heidi. Fijn om te lezen dat je blij bent met onze service. Met (dier)vriendelijke groet, Mandy Petplan Nederland
6 jaar lang klant, en 1 x eerder een medicijn moeten declareren. Helaas werd onze hond enkele weken geleden ziek. Geen gedoe of gezeur over de facturen, deze worden snel gecompenseerd. Medewerkers aan de telefoon zijjn erg lief en behulpzaam
Linda dank je voor deze mooie woorden. Heel veel beterschap voor je hond! Vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Gatwickstraat 9
1043 GL Amsterdam
Dé zorgverzekering voor je huisdier!