Het was top!

Het was een top feest! Ik krijg reacties van gasten dat ze genoten hebben en dat ze het erg leuk hadden. DJ Bas zorgde ervoor dat de dansvloer bezet bleef. De hele avond werd er gedanst. Complimenten!

• Selecteer jouw type feest: 50ste verjaardagsfeest

Topavond

Wat een topavond hebben wij gehad met Perry! Diverse muziekstijlen zijn gepasseerd, zoals wij het ook vooraf hadden besproken. Er is heerlijk gedanst van de jongste van 15 tot aan de oudste van over de 80. We kregen veel reacties terug over de goede dj! Kortom wij en onze gasten hebben ervan genoten en kijken er met veel plezier op terug!

50th birtday

Het was mede door jullie een super avond geworden, verschillende soorten muziek, bijna iedereen op de dansvloer, lichtset was prima. De gasten vonden het ook geweldig. Heb over het algemeen overal van genoten, was een avond om nooit te vergeten. William bedankt voor de muzikale avond die mij en mijn gasten hebt bezorgd.

• Selecteer jouw type feest: 50ste verjaardagsfeest

Genoten met een grote G .

Mijn 60 jarige verjaardag was top .Lekker gedanst ,gevarieerde muziek heerlijk genoten.

top avond

voor de dj was het wat anders dan normaal. we hadden namelijk een locatie waar de muziek niet te hard kon en publiek van jong tot oud waardoor het meer achtergrondmuziek was. En er was geen lichtshow nodig en speakers de speakers waten er al en de ruimte was te klein voor een lichtshow, Naar mate de avond later werd gingen we over op de happy hardcore enz en kwamen de mensen los zelf ook en oma gingen nog even los. Dit hadden we van te voren afgesproken en dit pakte goed uit. complimenten voor DJ Kevin

• Selecteer jouw type feest: 40ste verjaardagsfeest

Topsfeer, topmuziek, topDJ, gezellig, dansen

Vanwege de goede reviews online besloten we te kiezen voor DJ Company. Een uitstekende keuze! DJ Rinaldo heeft er een topfeest van gemaakt! Nederland moest voetballen voor het EK en daar heet Rinaldo super op ingespeeld.

• Selecteer jouw type feest: Verjaardagsfeest

Super geweldig top gezellig fantastisch

Ik kan een lang verhaal schrijven maar het was gewoon een super avond met een super dj. Ook van de gasten alleen maar super positieve reacties. Bedankt Benno en Claudia

helemaal super.

De DJ heeft er echt een feest van gemaakt! Ook Communicatie vooraf helemaal super.

Geweldig makkelijk vriendelijk sfeer

Via de zoekmachine terecht gekomen bij the DJ company. Ervaringen gelezen en daardoor vertrouwen gekregen. Online makkelijk alle wensen in te vullen en de week voor het feest prettig contact met DJ Paul.

Geweldig knalfeest genoten!

Geweldige avond gehad met Susanne achter de draaitafel. Heerlijke set, voor ieder wat wils, verzoeknummers mixte ze er lekker doorheen, geweldige lichtshow, alles helemaal perfect!!

• Selecteer jouw type feest: Verjaardagsfeest

Hij was super en ook goed muziek kon niet beter

Wij zullen ls weer een feestje heb meteen boeken

• Selecteer jouw type feest: Verjaardagsfeest

Fantastisch, gezellig en super aangevoeld!

Wat een fantastische avond hebben wij gehad met dj Etienne! Wij vinden muziek en sfeer erg belangrijk daarom hadden wij gekozen voor jullie. We konden onze wensen heel goed aangeven via het formulier, maar ook in het telefoon gesprek

Was super

Helemaal goed!

• Selecteer jouw type feest: Bruiloft

Het was geweldig. DJ Arnold is echt een aanrader.

Wij Michel en Samira konden geen DJ vinden en zijn zo bij jullie terecht gekomen. Om deze reden kwamen we bij dj company en werden we gekoppeld aan Arnold. De beste keuze ooit! Hij wist de goede muziek te kiezen en zorgde voor een perfecte feestsfeer!

super gezellig geweldig

Wij hadden al eerder van julliei gehoord. De communicatie verliep heel goed. Al onze wensen zijn ingewilligd. Dankzij DJ Elvio hadden het bruidspaar en alle gasten een geweldige avond. De hele avond stond de dansvloer vol.

• Selecteer jouw type feest: Bruiloft

Fantastisch knal feest geweldig genoten

Dj was fantastisch en uiterst goed voorbereid. Hij speelde ontzettend goed in op het publiek. Luisterde naar onze wensen en was er beleefd een woord top!

• Selecteer jouw type feest: Bruiloft

Top, flexibel, snel, goede aanbieding

Voor bruiloft, was goed muziek ook aangepast aan de sfeer en werd beter gedurende de avond. We hebben ontzettend genoten!

• Selecteer jouw type feest: Bruiloft

Speelt goed in op de sfeer

Elvio is een mooie vent. Hij kijkt er naar wat nodig is om de sfeer te maken. Ik zou hem zeker aanraden

Super feest en top DJ

De communicatie verliep soepel. Eenmaal in contact met DJ Cornelus-Jan werd alles duidelijk en hebben we een goede voorbereiding gehad. Tijdens het feest heeft iedereen volop genoten van de muziek en wist Cornelus Jan de hele avond de vloer aan het dansen.

• Selecteer jouw type feest: Bruiloft

Prima met een kanttekening inzake het volgen en kennen vh avond programma door de dj.

Een geweldig mooi feest met goede muziek en lichtshow, waarop volop gedanst werd en iedereen los ging. De DJ compagnie is met haar werkwijze heel compleet en elke stap daarin is duidelijk.

Lekker gedanst en goede sfeer

Lekker gedanst en goede sfeer

Hét was super!

Waarom wij voor DJ compagnie hebben gekozen was omdat, wij niet zeker wisten of een live band nog wel echt van deze tijd is. We vertrouwde erop dat deze dj met heel wat jaar ervaring zeker wel wist wat hij zou doen.

EEN GROOT GEWELDIG FEEST GEWEEST

Het was geweldig!! Joshua is een toffe vent, die aan 99% van de verzoekjes van ons en de gasten wist te voldoen! Alleen maar lof van onze gasten te horen gekregen achteraf!

• Selecteer jouw type feest: Bruiloft

Flexibel, empatisch, bevlogen, warm, voleindig

DJ Johan wist ondanks de last-minute invalbeurt ons feest met de juiste muziek keuze op te fleuren en later op te zwepen. Onze gasten vergaten het slechte weer en DJ Johan maakte er een gezellige boel van. Er werd erg veel gedanst.

• Selecteer jouw type feest: 25-jarig huwelijksfeest

Cooler DJ for perfect party

Fabian was great and made our party a never-forgetting evening and night for the rest of our life. Many thanks

Schweitzerlaan 2

9728NP Groningen