Wederom snel en vakkundig geholpen tegen een goede prijs. Aanrader!
Snelle en goede service. Transparant over kosten. Wel duur in vergelijking tot andere aanbieders
Je kan vrij snel terecht en word ook nog eens goed en snel gemaak
Snel en vakkundig en (voor zover ik kan beoordelen) betrouwbaar
Snelle goede analyse en reparatie! Klantvriendelijk en goed reserveringssysteem
heel goed
snel en vakkundig geholpen
Werd snel en goed geholpen!
Vriendelijk snel deskundig Aanrader
Snel en goed geholpen aan nieuw scherm
positief ondanks het niet kunnen herstellen van mij iPhone
Snelle, goede service.
Goede service! Echt een aanrader
Top service! Plotseling probleem met opladen van de Iphone. Binnen no time een afspraak bij de iPhone Dokter. Probleem meteen getackeld en met perfect werkende telefoon weer weggegaan. Echt een aanrader! Klantvriendelijk, oplossingsgericht en ook nog budgetvriendelijk.
Snelle correcte reparatie van mijn iPad, dit tegen een concurrerende prijs. Bedankt iPhone Dokter
Het was een prettige eerste kennismaking. Ik werd snel geholpen en de diagnose werd snel gesteld. Mijn telefoon was kapot, en er was niks meer aan te doen. Ik hoefde zelfs niks te betalen. Ik zou de iphone dokter aan iedereen aanbevelen. Kwaliteit/prijs verhouding is perfect.
Super snel en vriendelijke hulp. altijd zeer goed geholpen :)
Vriendelijk, snel en goeie service
Snelle en kwalitatieve afhandeling van de reparatie