Vlotte vriendelijke bediening.
Digitaal een afspraak gemaakt en kon diezelfde middag nog terecht. Ik dacht dat de Lightingbus van mijn IPhone stuk was omdat hij niet meer kon opladen. Bleek er bij controle alleen wat stofdeeltjes in de bus te zitten. Deze reparatie was helemaal gratis, TOP afgehandeld!!!
Goede service, en heel vakkundig. Nadat het vervangen scherm niet goed bleek te zijn, meteen een nieuwe geïnstalleerd zonder problemen.
perfect, alles op de juiste afspraak tegen afgesproken prijs en kwaliteit top
Doet wat hij beloofd, niks minder dan dat!
Snel, effectief, eerlijk en goed✅
Ga zo door!
Snel, goed en aan een correcte prijs geholpen!
Prima afsprakensysteem, snelle reparatie, vriendelijke monteur.
Vervanging batterij. Na een aantal maanden opnieuw uitvallen telefoon waarna als service kosteloos batterij vervangen. Makkelijk om afspraak in te plannen, reparatie zeer snel, goede vakkennis, veel ervaring, aanrader.
Zeer klantgericht. In alles, concurrerende prijzen en supersnelle reparatie mogelijk. Kan niet beter
Super snel geholpen was klaar terwijl ik wachten. Meteen aanbevolen bij familie die er toen ook meteen gebruik van hebben gemaakt
Al met heel wat toestellen langs geweest en ieder keer weer perfect geholpen. Een aanrader !
goeie afspraak kunnen maken. monteur was kundig en correct. goed dat erop geattendeerd word dat er betaald parkeren is
Snelle service terwijl u kan wachten en u kunt alles zien hoe het gedaan word. Top service dus
Erg fijn hoe er snel en efficient gewerkt wordt; snelle afspraakmogelijkheden, reparatie terwijl je wacht en ik waardeerde het erg dat er beloofd werd contact met me op te nemen en dat dat ook gebeurde. Komt vaak genoeg voor dat er dan niets meer vernomen wordt.
Prima service, overzichtelijke website, snel geholpen op een vakkundige manier. Zeer tevreden en al verschillende kennissen aangeraden.
Snel en duidelijke uitleg! Top!