Nette afwerking en gemakkelijk via online af te spreken.
Prima ervaring! Aanrader.
Prima zaak.
prima, erna was iets mis en dat werd kostenloos opgelost, top!
Helaas viel iphone niet te repareren, maar daardoor dus ook niets hoeven betalen terwijl er wel zeker een kwartier aan gewerkt was (geopend en alles nagelopen) Werd ook goed geïnformeerd over de aanschaf van een nieuwe telefoon voor mijn puber. Zeer tevreden
snel en deskundig . en hebben een gastheer op 4 poten rondlopen
Een echte aanrader!
Prima service fijn dat er zo iets is , en dat je je iphone kunt laten repareren. Providers proberen je direct een nieuwe Iphone aan te laten schaffen en nu heb je nog een alternatief
Altijd een correcte afhandeling. De service is perfect. Een heel vriendelijke iPhone dokter. Wat ik prettig vind is dat je toestel wordt gerepareerd terwijl je wacht.
Onmiddellijk en zeer vriendelijk heholpen
De iPhonedokter Maastricht is een zeer goede zaak waar uw iPhone gerepareerd wordt. Ze weten echt waar ze mee bezig zijn en doen hun vak goed.
Correct, vriendelijk, deskundig en betrouwbaar.
Correcte en goede afhandeling zonder bij komende verrassingen
Snelle diagnose gesteld, euvel snel verholpen en tijdens garantieperiode opnieuw snel en deskundig geholpen. Ben zeer tevreden.