4 sterren: goede service, goed behandeld

prima contact verliep soepel en vlot geregeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Toen ik de informatie avond had bijgewoond was ik al enthousiast over dit fantastische initiatief! Mijn vrienden in Afrika kunnen elke ondersteuning heel goed gebruiken. Geweldig dat iemand zich zakelijk op deze manier inzet zonder eigen gewin, maar bij alles de hulp voor de ander op het oog heeft. Overstappen is dus zeker de moeite waard!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vind het vooral mooi dat je d.m.v. energie, wat je nodig hebt, direct ook anderen kunt helpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De overstap is nog niet rond, ik vind de info van huismerk energie niet helemaal duidelijk. Een "afkoelperiode" van 14 dagen... wat wordt er van mij verwacht gedurende die dagen? Meterstanden al wel of niet doorgeven? wachten op tel over voorschot of zelf bellen? slimme meter aanvragen? Het was ook niet goed gegaan met inschrijven want ik kreeg wel een mail van huismerk met welkom en een bijlage met stappenplan, maar vervolgens geen contract. Dus zelf gebeld. Ze hadden geen gegevens van mij! Geen emailadres terwijl ze al wel een welkom hadden gestuurd, geen adres terwijl alle gegevens keurig kloppend in de mail stonden. Na twee weken heb ik zelf maar gebeld. Wel excuus gekregen, verder netjes afgehandeld. Verder vind ik Samsam prima service verlenen.

• Sociaal
  • Eenvoudig overstappen N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies, en goed bereikbaar. en een super initiatief !

• Sociaal
  • Eenvoudig overstappen N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemakkelijk om over te stappen, lagere maandlasten en het steunen van een goed doel. Wat wil je nog meer?

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Jullie zijn top! Ik ben heel verrast over de lage energieprijzen. Dat ik gratis mijn goede doel POJ (Project Opvang Jongeren) kan steunen daar ben ik superblij mee! Hartelijk dank! Van mij zijn jullie het energiebedrijf van de eeuw! Ellen Barton

4 sterren: goede service, goed behandeld

De overstap heeft nog niet daadwerkelijk plaatsgevonden, maar het telefonisch gesprek was zeer aangenaam. Er werd goed meegedacht en al mijn vragen werden keurig beantwoord. Veel kennis aanwezig bij medewerkers. Het enige dat misging, was dat mijn adresgegevens verkeerd waren doorgegeven, dus dat moest ik later zelf nog corrigeren bij Huismerk Energie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

dag, Ik heb uiteindelijk besloten om toch niet mee te doen, niet omdat ik het geen goed concept vindt maar het voordeel t.o.v. mijn huidige leverancier is verwaarloosbaar is en ik had gedahct dat er wat meer voordeel zou zijn. Omdat ik de afgelopen jaren dat ik bij mijn huidige leverancier geen klachten heb blijf ik voorlopig nog bij ze. Veel succes met jullie onderneming, qua concept met goede doelen wel aansprekend. Ik was wel een beetje verrast van het kaartje met bloemenzaadjes. Was wel een leuk kadootje, maar bij mij thuis dachten ze wel (terecht) wie is S..? had wat mij betreft een enigszins suggestief karakter, een onbekend handschrift met een een enigszins spannend einde. kan onnodig vragen of vervelende gesprekken opleveren en dat is vast niet jullie bedoeling. Ik moest eerst ook wel even nadenken wie kan dat toch zijn? Zou ik iets direkter doen zonder open suggestie en gewoon schrijven wie je bent. Nogmaals veel succes! Met vriendelijke groet, Gert van Timmeren

4 sterren: goede service, goed behandeld

prettige ervaring, goed geregeld allemaal, duidelijk antwoord gekregen op enkele vragen mijnerzijds

• Eenvoudig overstappen
  • Hoe leuk vindt u SamSam? N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

ik vind het nog wat vroeg om voor sommige punten een cijfer te geven aangezien we nog in een overstapfase zitten. De tijd zal het dan leren....

ok

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede service en ik ben heel goed geholpen toen ik vragen had. Ik vind het fantastisch dat er een bedrijf is dat zich inzet voor mensen die het nodig hebben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ka niet echt iets hierover zeggen maar zo voelt het

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het overstappen was zo geregeld, en de uitleg is zeer goed! Een fantastisch en oprecht collectief!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben erg enthousiast over dit concept waarmee een deel van het geld naar een goed doel gaat.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een persoonlijke benadering en wat een inspirerende gesprekken! Fijne benadering en begeleiding. Leuk om te weten dat wij stroom afnemen van door Nederlandse boeren opgewekte stroom! En dan nog een goed doel steunen. Wij zijn verrast door de frisse kijk op manieren om het noodzakelijke met het aangename te verenigen zodat zoveel mogelijk mensen hier plezier van hebben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

hoe het bevalt moet ik nog ervaren, is nauwelijks ingegaan. sympathiek persoonlijk contact

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service. Het overstappen ging niet helemaal goed, dit kwam voornamelijk door Huismerk Energie. Uiteindelijk heeft SamSam goed geholpen dit goed voor elkaar te krijgen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

bijzonder duidelijk ven eerlijk behulpzaam

4 sterren: goede service, goed behandeld

Positief. Goede en duidelijke service.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De overstap service was uitstekend, de telefonische benadering correct en heel vriendelijk. Mijn toch al zeer groene en voordelige contract werd door de partner van SamSam collectief nog overtroffen. Daarnaast kon ik met een kleine moeite een mooie gift naar het goede doel laten overmaken. Dat zie je nergens anders!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Overstappen gaat wat rommelig bij mij, maar komt ook door andere leverancier.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vind SamSam een geweldig initiatief. SamSam is voordelig en je mag zelf bepalen waar de helft van de vergoeding die SamSam ontvangt naar toe gaat. Dat is pas samen delen! Ik bevel Samsam van harte aan!

Oudegracht 259

3511NM Utrecht

(085) 760 88 33

Over SamSam Energie

Hallo! Wij zijn SamSam. Het energiebedrijf dat samen met jou meehelpt om ook de volgende generatie een leefbaar klimaat te bieden. Wij leveren 100% groene energie. Energie die opgewekt is door schone bronnen, zoals zon, wind en biomassa. Daarnaast willen we door onze manier van ondernemen bijdragen aan een betere wereld voor iedereen. We kiezen bewust voor een duurzame lifestyle, investeren in verschillende ontwikkelingsprojecten in binnen- en buitenland, en zorgen dat elke beslissing die wij maken, voordelen oplevert voor alle betrokkenen; de klant, partners, maar ook het milieu en de wereld om ons heen.