Contact met Accountmanager verliep vlot en prettig, goede adviezen geen commercieel gepush. Team dat kwam installeren prettig in de omgang, vlot werkend en binnen een oogwenk geinstalleerd. Kundige en hardwerkende gasten.
Iets later dan gepland arriveerden drie personen bij mij thuis. Drie deskundige mannen die weten wat ze moeten doen. Eén persoon was de deskundige op het gebied van elektriciteit. De andere twee hebben in goed overleg met mij de zonnepanelen op mijn serre dak geplaatst. Fijn om te zien dat er voorzieningen waren om het dakleer niet te beschadigen. De 'elektricien' kroop het kruipgat in om de kabel door te trekken naar de meterkast. Het gaf een goed geval dat deze persoon duidelijk verstand van zaken had. De benodigde draden en de kastjes zijn vakkundig geplaatst Ook de twee anderen zijn goed bezig geweest. Na drie-en-een-half uur lagen de panelen op hun plaatst en....zodra de heren vertrokken lieten ze op de mobiel zien dat alles al direct werkte. Toppie toch?
Hallo Frits, Hartelijk dank voor de uitgebreide recensie! Het klinkt alsof er hard is gewerkt om u te voorzien van een vakkundige installatie, precies waar we naar streven. Veel plezier met uw zonnepanelen! Groet, Guido
Klantcontact was bij advies prettig. Ik heb een goed advies gekregen voor het neer te leggen PV-systeem op mijn garage dak, welke een deel van de dag schaduw kent. SAMSAM is denk ik niet de goedkoopste, maar heeft goeie spullen. Daarnaast spreekt het maatschappelijk verantwoord ondernemen mij aan. Van bestellen tot plaatsen zat enkele maanden, in deze tijd van schaarste is dit snel geleverd. Verbeterpunt zit in het callcentre van de aftersales. Het is niet duidelijk uit het keuze menu waar je terecht kunt als je PV-panelen hebt gekocht, nog een vraag hebt maar niet zozeer een nieuw abonnement wilt afsluiten. Daarnaast is een aantal keren niet terug gebeld, ondanks de belofte. Gelukkig heeft de adviseur (Ruben) van de intake mij verder geholpen. Ook mailen lijkt beter te werken dan bellen. Ervan uitgaande dat het technische issue waar ik contact over heb gezocht wordt opgelost 4 sterren.
Hallo Coen, Fijn u zich kan vinden in de waarden van ons bedrijf, daar zijn we trots op! De genoemde verbeterpunten zullen we zeker meenemen, dit soort feedback helpt ons enorm om steeds betere service te verlenen. Groet, Guido
Zowel het advies als de installatie waren super! Goed advies van Huib en een goed plan gemaakt. Relatief snelle levering ten opzichte van andere aanbieders! Afhandeling was goed en snel geregeld en de installatie voldeed aan de verwachtingen. Alles binnen 1 dag geïnstalleerd en draaiend! Kortom; een aanrader!
Hallo Kees, Het doet ons goed om te horen dat de aankoop van uw panelen zo soepel is verlopen! We hopen dat u veel plezier gaat hebben aan uw installatie. Groet, Guido
Uitgebreide voorlichting en advies van vriendelijke adviseur Ruben. Duidelijke offerte met uitgebreide toelichting op te gebruiken materialen. Procedure m.b.t. BTW teruggave en aanmelden als energieleverancier geheel verzorgd door SamSam. De montage binnen enkele uren door twee kundige en goedgemutste monteurs. Telefonische nazorg door Ruben. Kortom een tevreden klant
Hallo Ton, Wat fijn dat onze werkwijze u zo is bevallen! Het is onze intentie om klanten van begin tot eind te ontzorgen, dus het is super om te horen dat u dat ook zo heeft ervaren. We zullen de complimenten doorgeven aan Ruben, en de monteurs natuurlijk. Groet, Guido
Onze contactpersoon was Jan David van wie wij een goed advies hebben gekregen. Geen opdringerig advies, begripvol en goed bereikbaar (of snel teruggebeld). Montage was ook goed verlopen (door ingehuurde bedrijf). Aardige mensen met ervaring. Zeker aanrader voor andere.
Beste Pavel, Hartelijk dank voor de positieve review. Ik ben blij dat het contact en de installatie naar tevredenheid is verlopen. Ook hartelijk dank voor het prettige contact en voor het aanbrengen van inmiddels twee (!) nieuwe klanten! Hier moeten wij het echt van hebben. Veel zonuren toegewenst! Groet, Jan David
Aantal jaren klant geweest, vriendelijke en persoonlijke mensen die er werken. Helaas weggegaan om gedoe met energiebelasting, waar de kennis hiervan toch ontbreekt bij dit bedrijf om deze terugvraag te regelen. Uiteindelijk is het wel gelukt, maar nu wacht ik al bijna een jaar op 2 eindafrekeningen. Prima bedrijf voor de consument maar voor zakelijk kan ik het helaas niet aanbevelen.
Beste heer Van de Brink, Fijn dat u, ondanks dat u nog steeds wacht op twee zakelijke eindafrekeningen, toch nog positief bent over onze klantvriendelijkheid en persoonlijke aanpak! Het verbaasd mij dat u hier al zo lang wacht, dit zou niet mogen gebeuren. Ik ga het persoonlijk voor u uitzoeken en kom er zo snel mogelijk bij u op terug. Hartelijke groet, Jan David, initiatiefnemer
Persoonlijk contact gehad. Omdat we binnenkort de woning van het gas willen halen was het vaststellen van de nieuwe voorschottermijn maatwerk. Medewerkster heeft ons hier goed mee geholpen.
Hallo Marcel, fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen met je vragen. Super dat je meewerkt met de energietransitie!
Wij hebben ons contract weer met 1 jaar mogen verlengen. Benanda heeft al mijn vragen vriendelijk en vakkundig beantwoord.
Hallo Adri, bedankt dat jullie ons het vertrouwen geven om jullie nog een jaar te voorzien van groene energie! Super dat Benanda jullie zo goed heeft geholpen, daar gaan we voor. Warme groeten, Guido
Prima club, prettig contact, iedereen is goed bereikbaar of belt snel terug. Heldere offerte, levering conform wat was afgesproken. Installateurs (die ook weer worden ingehuurd) waren bekwaam en behulpzaam in het zoeken naar goed werkende oplossingen (bijvoorbeeld voor het leggen van de kabels op een geschikte plek)
Hallo Elisabeth, super om te horen dat de service voor je zonnepanelen zo goed is bevallen! Ook zeker mooi dat je onze installateurs benoemt, geweldig dat ze zo goed hebben meegedacht en de klus hebben geklaard. Veel plezier met je nieuwe installatie!
Wij hebben recent zonnepanelen laten plaatsten door Sam Sam ! Prima voorgelicht en meegedacht door Ruben. Heel fijne ervaring.
Hallo Renske, Super om te horen dat jullie zo'n positieve ervaring hebben gehad met onze service! Bedankt voor het delen van je ervaring en veel zonuren toegewenst! Warme groet, Guido.
Jammer dat ze niet meedoen met de rest van de leveranciers waardoor ik nu elk jaar een verzoek om teruggave energiebelasting moet indienen. Verder wel een goed bedrijf met vriendelijke mensen.
Hallo, bedankt voor de feedback en heel fijn dat de service u goed is bevallen! we begrijpen dat het onhandig is dat u ieder jaar uw verzoek om teruggave energiebelasting in moet dienen. Bij iedere energieleverancier moet de postcoderoosregeling door worden gegeven door ofwel de consument, ofwel de coöperatie. Misschien kunt u het bij hen neerleggen? Warme groet, Guido
Wij hebben al 3 jaar zonnepanelen van Samsam. Wij waren destijds al meteen zeer tevreden. Adviseur Ruben heeft goed met ons mee gedacht. We hebben een dak met veel schaduw, geen makkelijk dak. Uiteindelijk zien we dat onze zonnepanelen, ondanks de schaduw veel opbrengt. Ook over de montage waren wij zeer tevreden. Zeer nette installateurs die echt mee dachten. Twee weken geleden ben ik gebeld door Samsam dat een paneel minder oplevert dan de rest. Blijkbaar houden ze dat in de gaten op afstand. Nu is er kosteloos een nieuw paneel geplaatst. Top service. Wij zijn na 3 jaar nog steeds zeer tevreden!
Hallo Ruben, dank je wel voor je positieve review! Erg leuk om te horen dat je na 3 jaar nog steeds tevreden bent. En dat we het zonnepaneel dat minder goed werkt snel hebben kunnen vervangen. Dank je dat je je ervaring met ons wilde delen. Veel zonuren toegewenst! Groeten, Ruben
SamSam valt mij tegen mbt klantvriendelijkheid. Panelen werken goed.
Hartelijk bedankt voor uw eerlijke reactie, fijn dat ik u inmiddels gesproken heb. We hebben u btw-aanvraag direct in werking gezet en hopen dat het bedrag spoedig u kant op komt, u gaf aan dat u het bedrag aan de zending wil schenken, en dat vond ik heel mooi om te horen. We zullen onze uiterste best doen om u alsnog 100% tevreden te stellen met de aanschaf van onze zonnepanelen! Warme groet Hermien
Met dringende vragen wordt je goed geholpen. Begeleiding aanschaf en installeren zonnepanelen gaat op een goede manier. Een organisatie die je ziet en je vertrouwen waard is.
Hartelijk bedankt voor u positieve reactie, wij doen ons best om de klant 100% tevredenheid te bieden. Het is fijn om dan zo leuke en enthousiaste review te lezen. Bedankt voor u vertrouwen en veel plezier van uw zonnepanelen! Warme groet Hermien
Al jaren trouw klant en vind het persoonlijk contact heel fijn
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Hartelijk dank voor de moeite die u heeft genomen om een review te schrijven.
Vanaf het eerste gesprek werden wij goed meegenomen in het advies. Men komt de afspraken na en de installateurs leveren goed en netjes werk. Dat we daarbij op deze manier ook nog een bijdrage kunnen leveren aan duurzame projecten van goede doelen voegt voor ons iets extra's toe.
Heel hartelijk dank voor uw positieve review. Hier krijgen wij weer energie van om door te gaan met onze duurzame missie:-) Wij zijn ook blij dat we een prachtig systeem bij u mochten opleveren!
Ik probeer al 3 weken een probleem op te lossen van een contract dat verlopen is om dat te vernieuwen. Heb inmiddels met 3 contactpersonen gesproken die beloven om terug te bellen of te mailen. Helaas het blijft bij 1 richting verkeer. Gemaakte afspraken komen ze niet na. Wel jammer als je 2 levering contracten denkt te hebben
Fijn dat we elkaar ondertussen gesproken hebben. Nogmaals onze excuses voor onze communicatie die zeker beter kon, en hartelijk bedankt voor uw begrip. Fijn dat alles nu opgelost is en dat u nog steeds trouwe klant bent. Warme groet, Benanda.
Bedrijf denkt met je mee. Ook in tijden van hoge energieprijzen.
Dag Gerard, hartelijk dank voor je mooie woorden. Hier krijgen we energie van! Voor nu alvast een goede jaarwisseling.
Ik ben altijd goed te woord gestaan en netjes geholpen bij mijn vragen. Ik beveel samsam van harte aan.
Beste Maarten, heel hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn dat u tevreden bent over onze communicatie!
Vriendelijk en deskundig advies, wil ook het beste voor de klant. Groene energie en investeren in ontwikkelingsprojecten.
Leuk om te horen Aryanne. En jij bedankt dat je al zo lang trouwe deelnemer van ons bent. Warme groet, Benanda.
Duidelijke informatie en wordt snel teruggebeld
Hartelijk dank voor uw mooie recensie! We willen heel graag goed bereikbaar zijn voor onze deelnemers. Fijn dat u dit zo ervaren heeft!
goede informatie
Fijn om te horen dat u de informatie goed vindt en dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Als u dat bent, dan zijn wij dat ook:-)
Vlot en makkelijk
Fijn dat u de overstap vlot en makkelijk vond gaan. We proberen inderdaad zoveel mogelijk voor onze klanten uit handen te nemen. Dank u wel voor deze mooie recensie! Hier krijgen we energie van!
Altijd heel fijn de contacten, service en meerwaarde door de goede doelen die ze steunen.
Dag Willem, hartelijk dank voor de hartverwarmende woorden. Hier krijgen we energie van!
Oudegracht 259
3511NM Utrecht
Hallo! Wij zijn SamSam. Het energiebedrijf dat samen met jou meehelpt om ook de volgende generatie een leefbaar klimaat te bieden. Wij leveren 100% groene energie. Energie die opgewekt is door schone bronnen, zoals zon, wind en biomassa. Daarnaast willen we door onze manier van ondernemen bijdragen aan een betere wereld voor iedereen. We kiezen bewust voor een duurzame lifestyle, investeren in verschillende ontwikkelingsprojecten in binnen- en buitenland, en zorgen dat elke beslissing die wij maken, voordelen oplevert voor alle betrokkenen; de klant, partners, maar ook het milieu en de wereld om ons heen.