Mooi systeem, snel geleverd, aftersales kan beter

Klantcontact was bij advies prettig. Ik heb een goed advies gekregen voor het neer te leggen PV-systeem op mijn garage dak, welke een deel van de dag schaduw kent. SAMSAM is denk ik niet de goedkoopste, maar heeft goeie spullen. Daarnaast spreekt het maatschappelijk verantwoord ondernemen mij aan. Van bestellen tot plaatsen zat enkele maanden, in deze tijd van schaarste is dit snel geleverd. Verbeterpunt zit in het callcentre van de aftersales. Het is niet duidelijk uit het keuze menu waar je terecht kunt als je PV-panelen hebt gekocht, nog een vraag hebt maar niet zozeer een nieuw abonnement wilt afsluiten. Daarnaast is een aantal keren niet terug gebeld, ondanks de belofte. Gelukkig heeft de adviseur (Ruben) van de intake mij verder geholpen. Ook mailen lijkt beter te werken dan bellen. Ervan uitgaande dat het technische issue waar ik contact over heb gezocht wordt opgelost 4 sterren.

Top geregeld van A tot Z!

Zowel het advies als de installatie waren super! Goed advies van Huib en een goed plan gemaakt. Relatief snelle levering ten opzichte van andere aanbieders! Afhandeling was goed en snel geregeld en de installatie voldeed aan de verwachtingen. Alles binnen 1 dag geïnstalleerd en draaiend! Kortom; een aanrader!

Vriendelijke contactpersoon en deskundige plaatsing

Uitgebreide voorlichting en advies van vriendelijke adviseur Ruben. Duidelijke offerte met uitgebreide toelichting op te gebruiken materialen. Procedure m.b.t. BTW teruggave en aanmelden als energieleverancier geheel verzorgd door SamSam. De montage binnen enkele uren door twee kundige en goedgemutste monteurs. Telefonische nazorg door Ruben. Kortom een tevreden klant

Prettige mensen, goede service

Onze contactpersoon was Jan David van wie wij een goed advies hebben gekregen. Geen opdringerig advies, begripvol en goed bereikbaar (of snel teruggebeld). Montage was ook goed verlopen (door ingehuurde bedrijf). Aardige mensen met ervaring. Zeker aanrader voor andere.

Goede service en vriendelijke mensen

Aantal jaren klant geweest, vriendelijke en persoonlijke mensen die er werken. Helaas weggegaan om gedoe met energiebelasting, waar de kennis hiervan toch ontbreekt bij dit bedrijf om deze terugvraag te regelen. Uiteindelijk is het wel gelukt, maar nu wacht ik al bijna een jaar op 2 eindafrekeningen. Prima bedrijf voor de consument maar voor zakelijk kan ik het helaas niet aanbevelen.

goed geholpen

Persoonlijk contact gehad. Omdat we binnenkort de woning van het gas willen halen was het vaststellen van de nieuwe voorschottermijn maatwerk. Medewerkster heeft ons hier goed mee geholpen.

Vriendelijk en vakkundig advies

Wij hebben ons contract weer met 1 jaar mogen verlengen. Benanda heeft al mijn vragen vriendelijk en vakkundig beantwoord.

Prettig contact, correcte levering conform afspraken

Prima club, prettig contact, iedereen is goed bereikbaar of belt snel terug. Heldere offerte, levering conform wat was afgesproken. Installateurs (die ook weer worden ingehuurd) waren bekwaam en behulpzaam in het zoeken naar goed werkende oplossingen (bijvoorbeeld voor het leggen van de kabels op een geschikte plek)

Heel goede ervaring!!

Wij hebben recent zonnepanelen laten plaatsten door Sam Sam ! Prima voorgelicht en meegedacht door Ruben. Heel fijne ervaring.

Een heel vriendelijke organisatie.

Jammer dat ze niet meedoen met de rest van de leveranciers waardoor ik nu elk jaar een verzoek om teruggave energiebelasting moet indienen. Verder wel een goed bedrijf met vriendelijke mensen.

Top service

Wij hebben al 3 jaar zonnepanelen van Samsam. Wij waren destijds al meteen zeer tevreden. Adviseur Ruben heeft goed met ons mee gedacht. We hebben een dak met veel schaduw, geen makkelijk dak. Uiteindelijk zien we dat onze zonnepanelen, ondanks de schaduw veel opbrengt. Ook over de montage waren wij zeer tevreden. Zeer nette installateurs die echt mee dachten. Twee weken geleden ben ik gebeld door Samsam dat een paneel minder oplevert dan de rest. Blijkbaar houden ze dat in de gaten op afstand. Nu is er kosteloos een nieuw paneel geplaatst. Top service. Wij zijn na 3 jaar nog steeds zeer tevreden!

Latere levering dan besproken, NOG STEEDS GEEN BTW verrekening

SamSam valt mij tegen mbt klantvriendelijkheid. Panelen werken goed.

Een bedrijf met de menselijke maat

Met dringende vragen wordt je goed geholpen. Begeleiding aanschaf en installeren zonnepanelen gaat op een goede manier. Een organisatie die je ziet en je vertrouwen waard is.

Fijne partij

Al jaren trouw klant en vind het persoonlijk contact heel fijn

Vanaf het eerste gesprek werden wij goed meegenomen in het advies. Men komt de afspraken na en de installateurs leveren goed en netjes werk. Dat we daarbij op deze manier ook nog een bijdrage kunnen leveren aan duurzame projecten van goede doelen voegt voor ons iets extra's toe.

Samsam is contact arm en telefonisch zeer slecht bereikbaar

Ik probeer al 3 weken een probleem op te lossen van een contract dat verlopen is om dat te vernieuwen. Heb inmiddels met 3 contactpersonen gesproken die beloven om terug te bellen of te mailen. Helaas het blijft bij 1 richting verkeer. Gemaakte afspraken komen ze niet na. Wel jammer als je 2 levering contracten denkt te hebben

Positief

Bedrijf denkt met je mee. Ook in tijden van hoge energieprijzen.

Mooi bedrijf met nette mensen

Ik ben altijd goed te woord gestaan en netjes geholpen bij mijn vragen. Ik beveel samsam van harte aan.

Telefonisch goed bereikbaar

Vriendelijk en deskundig advies, wil ook het beste voor de klant. Groene energie en investeren in ontwikkelingsprojecten.

Prettig

Duidelijke informatie en wordt snel teruggebeld

ik ben tevreden

goede informatie

Vlot en makkelijk

Heel prettig energiebedrijf met een goed doel.

Altijd heel fijn de contacten, service en meerwaarde door de goede doelen die ze steunen.

De energie is exorbitant gestegen.

Sam sam doet z'n best maar tel contact is helaas onvoldoende. Terugbellen heb je tijd voor nodig.

Vriendelijk en gestoeld op een goede basis.

Vriendelijke klantenservice. Meedenkende medewerkers.

Oudegracht 259

3511NM Utrecht

(085) 760 88 33

Over SamSam Energie

Hallo! Wij zijn SamSam. Het energiebedrijf dat samen met jou meehelpt om ook de volgende generatie een leefbaar klimaat te bieden. Wij leveren 100% groene energie. Energie die opgewekt is door schone bronnen, zoals zon, wind en biomassa. Daarnaast willen we door onze manier van ondernemen bijdragen aan een betere wereld voor iedereen. We kiezen bewust voor een duurzame lifestyle, investeren in verschillende ontwikkelingsprojecten in binnen- en buitenland, en zorgen dat elke beslissing die wij maken, voordelen oplevert voor alle betrokkenen; de klant, partners, maar ook het milieu en de wereld om ons heen.