Vriendelijk te woord gestaan zonder verkoop praatjes
Graag een app en wat meer inzicht in het gebruik. Verder meer inzicht in de steun van de doelen.
Hallo, ben nu 4 maand ofzo klant. mijn ervaring is positief en niet duur.
Een goede manier om samen de winst aan een goed doel te geven. Wel zou er wat meer comunicatie over de doelen kunnen met betrekking tot de stand van zaken enz. Een soort nieuwsbrief of wat actueler op de site. Verder prima! Van mij hoeft er geen login te komen met allerlei snufjes voor je verbruik enz.
Beste heer Van den Brink, hartelijk bedankt voor het delen van uw compliment en uw tip. Ik heb uw tip besproken met ons team en ik kan u direct al melden dat wij hier in 2017 werk van gaan maken. Ik zal u persoonlijk op de hoogte houden van de vorderingen! Hartelijke groet, Esther
Goede service voor een betaalbare prijs
Het persoonlijke contact is bijzonder
Vriendelijke medewerker van SamSam heeft alles heel duidelijk uitgelegd, het overstappen ging heel makkelijk. We hoefden zelf niets te doen. De prijs is verrassend genoeg ook heel concurrerend. We zijn erg tevreden !!
Overstap ging automatisch. Je merkt dus weinig van SamSam. En als er stroom of gas wordt verbruikt, maakt het ook niet meer uit.
ik ben tevreden!
Vlotte overstap en uitstekende doelen!
een goede combinatie,groene stroom en goed doel steunen.
Prettige overstap, geen rompslomp, vriendelijke geholpen, nemen de tijd voor beantwoording vragen.
Samen maken wij er iets moois van!
Prima, reageren snel op een vraag.
het is goed
Heel goed!
Bij de overstap is eea minder goed gegaan. De starheid waarmee ik behandeld werd stel ik niet op prijs.
Beste heer/mevrouw, hartelijk bedankt voor uw review. Het spijt ons dat uw contact met SamSam niet geheel naar tevredenheid is verlopen! Helaas heb ik u vandaag niet kunnen bereiken, maar heel graag kom ik met u in contact om te bekijken hoe we u tegemoet kunnen komen. Hartelijke groet, Esther
We zijn nog niet zo lang bij sam sam. We vonden dat de overstap vlekkeloos verliep
Het betreft de overstap van mijn moeder. Dat ging op zich goed. Wat kan er beter? Na de aanmeldingsformaliteiten was er nog sprake van een overbruggingsperiode, die overigens keurig was vermeld. Het zou nog meer duidelijkheid geven als er melding gedaan wordt van de daadwerkelijke levering en de afsluiting van de vorige leverancier. Nu verkeerde ik maanden in onzekerheid of de overstap werkelijk was geslaagd.
Beste heer Sterk, hartelijk bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u, ondanks de periode van onzekerheid, toch nog tevreden bent! Over uw tip: hier hebben we direct werk van gemaakt! Voortaan ontvangen alle nieuwe deelnemers tijdig een melding van ons. We willen u dan ook hartelijk bedanken voor het delen van uw ervaring. Hartelijke groet, Esther
ik wacht al bijna 2 maanden op mijn bon voor het aanbrengen van een nieuwe klant! Mijn dochter Karing Lubbertsen!
100% Fan
prima tot nu toe een overzicht maandelijks zou ik waarderen .
Beste heer Petersen, hartelijk bedankt voor uw tip! Goed nieuws: het is inmiddels mogelijk om 6x per jaar een overzicht te ontvangen. Bovendien ontvangt u binnenkort een online omgeving waarin u op elk gewenst moment uw verbruik kunt inzien. Mocht u verder nog tips/ideeën hebben, dan horen wij het graag! Hartelijke groet, Daphne
meedoen met een collectief en tevens iets voor een instantie betekenen
Oudegracht 259
3511NM Utrecht
Hallo! Wij zijn SamSam. Het energiebedrijf dat samen met jou meehelpt om ook de volgende generatie een leefbaar klimaat te bieden. Wij leveren 100% groene energie. Energie die opgewekt is door schone bronnen, zoals zon, wind en biomassa. Daarnaast willen we door onze manier van ondernemen bijdragen aan een betere wereld voor iedereen. We kiezen bewust voor een duurzame lifestyle, investeren in verschillende ontwikkelingsprojecten in binnen- en buitenland, en zorgen dat elke beslissing die wij maken, voordelen oplevert voor alle betrokkenen; de klant, partners, maar ook het milieu en de wereld om ons heen.