Goede uitleg ,geduldig en vriendelijke lesgever
Goede ervaring. Vlotte en duidelijke communicatie. Goede begeleiding en uitleg tijdens het rijden.
Rijbewijs BE gaan doen. An sich gaat het eigenlijk wel goed, maar je merkt toch dat je na jarenlang te rijden in oude gewoontes vervalt. Het is goed om dat allemaal effe recht te zetten en toch weer wat bewuster op de weg te komen... Dank !
Zeer goede lesgever / rijinstructeur Het maakt wel degelijk een verschil wanneer men op de correcte manier leert rijden . De lesgever geeft tips en tricks en maakt hen voortdurend attent waar op te letten . 20 u rijles en ongeveer 1 jaar rijden met voorlopig rijbewijs en nog aansluitend een evaluatieles ( heel nuttig om sommige puntjes nog eens op te frissen ) resulteerde in een postitief resultaat , van de eerste keer geslaagd voor de praktische proef . Goedkoop is geen enkele rijschool , maar de opleiding bij Traffix was het zeker waard . Al 2demaal tevreden klant , rijbewijs AM en B
Enorm bedankt aan mijn lesgevers, heb een super ervaring gehad ook met de administratie. Voel wel dat het een beetje duur is maar moto blijft well een hobby.
Ik heb 20 uur les gevolgd bij Traffix in Dendermonde en vond dit een heel fijne ervaring. Ik had vrij snel onder de knie hoe je met een auto moet rijden en dit is zeker en vast te danken aan Traffix en ik wil ook speciaal Mario Redant bedanken voor de leerzame lessen en om mij van de eerste keer door mijn praktijkexamen te krijgen.
Vanaf nul volgde ik20 uur les bij Nicky. Bekwaamheidsattest gekregen; goed geoefend met de gekregen tips en exact 5 maand later ging ik op examen en was meteen geslaagd! Alles tip-top in orde!
De begeleider gaf super goede tips en hielp mij op de plaatsen waar nodig.
Je komt aan en alles is geregeld Er wordt rekening gehouden met de tijden Ik heb nooit moeten wachten en werd altijd met een lach ontvangen Dikke 10/10 voor Traffix lokeren
Een goede uitleg van het materiaal en Een Professionele vak
Ik ben heel blij met de lessen die ik gehad heb bij trafix. Ik heb heel veel bijgeleerd in deze lessen bij Gert en heel veel tips gekregen voor bijvoorbeeld de manoeuvres. Ook bij mijn examen een heel goede begeleiding gehad waardoor mijn stress ook beter was. Heel blij met hoe het allemaal gegaan is!!
Mark Bertens is een heel goede leeraar. Ik gaf aan bang te hebben op de baan maar hij heeft mij zo goed en rustig begeleid dat ik na 1 uur al geen angst meer had. Ik ben een zeer tevreden klant en ben dan ook blij dat ik al de 20 lessen met dezelfde instructeur mag doen.
ik had een eerste rijles voor de camion, was een zeer aangename lesgever en heeft alles goed uitgelegd. voelde mij direct op mijn gemak. ik kijk al uit naar de volgende les en hoop dat deze even vlot verloopt want krijg dan een nieuwe lesgever de eerste les heb ik gekregen van dhr. Illias, de andere lessen van Dhr. Eric servaese. Dit vind ik wel jammer dat het veranderd.
Ik heb een zeer leerrlijke en fijne praktijkles gehad met Benny voor mijn rijbewijs A1. Ik raad het zeker aan!
Heel vriendelijk. Met de juiste informatie en voorbeelden. Was het een leuke ervaring om zo het extra rijbewijs te halen.
Zowel de rij instructeur als de administratieve verantwoordelijke gingen zeer professioneel te werk en waren bereid om alle vragen te beantwoorden.
Altijd een super ervaring gehad bij jullie.
Dankzij mark en ronald hun zeer plezante lessen ben ik vlot geslaagd voor mijn C rijbewijs. Hopelijk tot in de toekomst voor het rijbewijs CE. Zeer goede uitleg hoe en wat.
Super goede ervaring.
Ik heb nog maar een les gevolgd, maar het heeft al enorm geholpen met mijn gemak op de baan. Alles wordt duidelijk uitgelegd.
Traffix heeft de uren van mijn afspraken goed aangepast aan mijn werksituatie. Alles is vlot verlopen met instructeur Dany!
De lessen waren duidelijk de rijinstructeurs zijn vriendelijk en behulpzaam alles is duidelijk wat ze u leren en ze helpen je goed naar het traject voor je examen geven ook goeie tips om u examen beter te laten verlopen een leuke ervaring en een rijschool om aan te raden
Zeer goede instructeur zegt alles waar je moet opletten dus zeker een aanrader
Ik heb hier praktijklessen gevolgd voor mijn A2 rijbewijs. Hiervoor heb ik de 9uur lessen genomen om verder te gaan met een tijdelijk rijbewijs. Ik heb zelf hiervoor geen enkel ervaring met gemotoriseerde tweewielers en dit werd door de lesgevers zeer goed aangepakt. De lesgevers zijn zeer bekwaam en heel vriendelijk. Ze weten waar ze met bezig zijn en zijn goed in het zien van je zwaktes en om je daarna daar goed mee bij te sturen en te helpen. Zeker een aanrader voor A rijbewijzen. Wel spijtig van de beperkte beschikbaarheid van A2 lesvoertuigen.
Heel fijne ervaring, maar ik ben er van overtuigd dat de match tussen lesgever en leerling alles bepaalt! Daar heb ik uiteindelijk alles aan te danken, iemand waarmee je kan zeveren en ook streng en eerlijk kan zijn over jouw capaciteiten als chauffeur wanneer dat nodig is. Als de klik er niet is, zit je als leerling niet op je gemak tijdens de lessen en al zeker niet tijdens het examen. Genoeg horrorverhalen gehoord voordien van anderen, maar daar kan ik gelukkig niet over meespreken.
Kapellelaan 97
1860 Meise
Over Rijschool Traffix Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Traffix zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over 13 vestigingen leiden onze 80 medewerkers jaarlijks zo’n 5000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Dankzij de kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit van onze medewerkers en de grote klantentevredenheid groeide Rijschool Traffix uit tot marktleider in rijbewijsopleidingen in de regio.