Dankzij het geduld, de ervaring en de tips van de rijinstructeurs heb ik vlot mijn rijbewijs kunnen halen.
Moeilijk voor het aanmeld punt te zien als je via de achter kant aankomt maar zeer goede lesgever met veel geduld
Kirsten heeft nog maar 1 les gehad !
Ik had toen ik mijn eerste les begon nog nooit gereden, doorheen alle lessen deden ze stap voor stap alles met jou samen, ze leggen alles zeer goed uit en hebben geen haast. Fouten maken mag hier zeker, dit leggen ze ook uit nadien. Ik zou de examen begeleiding ook zeker aanraden. Deze rijschool is helemaal top en ideaal om te leren rijden. Alles is hier mogelijk!
Het volgen van rijlessen en plannen ervan ging zeker vlot. De verschillende manieren waarop de lesgevers les geven zorgt ervoor dat je ze allemaal kan combineren tot het maken dat je uw eigen werkende manier kunt vinden.
Dankzij zijn eindeloos geduld, duidelijke uitleg en professionele aanpak voelde elk van onze kinderen zich veilig en zelfverzekerd achter het stuur. Hij heeft niet enkel rijlessen gegeven, maar hen een stap naar zelfstandigheid geholpen. We zijn Bruno ontzettend dankbaar. Dikke merci, Bruno!
De mensen waren altijd zeer vriendelijk. Je leert veel.
Dankzij Traffix slaagde ik in één keer voor mijn praktijkexamen! Een speciale dank aan mijn instructeur, Jurgen Van den Broeck, die met zijn geduld, expertise en persoonlijke aanpak van elke les een leerzame en motiverende ervaring maakte.
De instructeur was heel vriendelijk en legde alles op een leuke en luchtige manier uit. Ik heb belangrijke lessen op een toffe manier geleerd.
Ik wil graag mijn instructeur Rudy bedanken, die me vanaf het begin op mijn gemak stelde. Zijn geduld, aandacht en didactische vaardigheden maakten het verschil. Hij nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaf me veel advies van onschatbare waarde over hoe ik kon slagen voor de praktijkexamens. Dankzij hem kon ik rustig en vol vertrouwen verder. Ik zou deze rijschool ten zeerste aanbevelen aan iedereen die wil leren in een vriendelijke en professionele sfeer.
Alle lessen verliepen super vlot, ook stellen ze je echt gerust voor het examen.
Zeer goed eerst een duidelijke uitleg over alles wat ik zou moeten leren en kunnen. Een aantal tips gekregen van vooraf. En dan meteen begonnen met rijden.
Mijn eerste motorrijles met Frederik was een geweldige ervaring – hij is een zeer rustige en professionele instructeur die me meteen op mijn gemak stelde en alles duidelijk uitlegde, waardoor ik vol vertrouwen kon starten met motorrijden.
Heel fijn
De rijinstructeur was zeer vriendelijk en heeft alles goed uitgelegd. We waren met drie mensen die de rijlessen volgden en de rijinstructeur verdeelde zijn aandacht goed over ons alle drie. Ik was wel een beetje teleurgesteld dat je niet kon kiezen voor een brommer met koppeling. Het waren allemaal scooters, ook al zouden we alle drie met een brommer met koppeling gaan rijden nadat we door het rijexamen zouden zijn. Het is spijtig dat ik niet heb kunnen leren schakelen, maar al de rest was goed.
Door het geduld en de goede aanpak van moto lesgever Peter, kon ik na mijn 4 uur rijles met de moto rijden. In begin ging het zeer stroef maar door de goede menselijke aanpak van mijn lesgever is dit tot een goed einde gekomen. Hartelijk dank Peter !
Ik voelde me op mijn gemak tijdens de rijlessen en heb veel geleerd. De instructeur was geduldig en wist alles goed uit te leggen. Echt een fijne ervaring!
Ik heb 6u les gevolgd en dit met 3 verschillende begeleiders en heb ontzettend veel geleerd en ervaring opgedaan dankzij hun. 1 voor 1 heel aangename leraars waarbij je op je gemak bent. Mijn examen heb ik met nog een andere begeleider gedaan en ook dit was super …met nog tips ben ik trots geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Traffix !
Ik had een super goeie begeleider in heel mijn traject.
Ik kan hier niks verkeerd zeggen. Ik heb ook een zeer goeie en vriendelijke rijinstructeur gehad. Ik heb veel bijgeleerd. Ik raad deze rijschool aan iedereen aan.
Het was een aangename ervaring.
Positief
Super goeie ervaring, alles loopt vlot en prima.
Heel goed gevoel
De lessen waren uitgebreid en duidelijk
Kapellelaan 97
1860 Meise
Over Rijschool Traffix Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Traffix zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over 13 vestigingen leiden onze 80 medewerkers jaarlijks zo’n 5000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Dankzij de kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit van onze medewerkers en de grote klantentevredenheid groeide Rijschool Traffix uit tot marktleider in rijbewijsopleidingen in de regio.