Mijn zoon Luka Moreno is bij Benjamin in de leer gegaan voor 6u les & examenbegeleiding en heeft op die korte tijd enorm vooruitgang geboekt!
heel vlug aan rijopleiding kunnen starten
Ik heb 3 toffe en goede instructeurs gehad. Goede info gekregen en van de eerste keer geslaagd!
Heel lieve rij instructeur, die doet haar job uit liefde en geeft goede uitleg.
Tijdig antwoord en vlotte planning via mail
Rijschool Traffix is absoluut een aanrader voor iedereen die zijn motorrijbewijs (A) wil halen! Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom en kreeg ik professioneel en gestructureerd les. De instructeur zis een zeer ervaren motorrijders die niet alleen perfect kunnen uitleggen, maar ook de passie voor motorrijden overbrengen. Wat me vooral opviel, is de persoonlijke aanpak. De lessen zijn afgestemd op je niveau en tempo, waardoor je met vertrouwen en controle leert rijden. De focus op veiligheid en techniek is uitstekend, en ze geven bruikbare tips die je niet alleen helpen slagen voor het examen, maar ook in het dagelijks verkeer van pas komen. De oefenterreinen zijn ruim en perfect uitgerust om de manoeuvres onder de knie te krijgen. Bovendien zijn de motoren in topconditie, wat een enorm verschil maakt tijdens de lessen. Dankzij de begeleiding van Traffix rij ik met een motor op minder dan een week. Zoek je een rijschool waar kwaliteit, veiligheid en plezier samenkomen? Dan is Traffix de beste keuze! ⭐⭐⭐⭐⭐
Duidelijke uitleg, vriendelijk en geduldig. Goede lesauto. Gesloten oefenterrein om eerst eens rustig te oefenen. Aanrader tout court
Zeer bekwame lesgevers zowel theorie als praktijk, tot nu toe al veel geleerd en handige tips opgestoken die gedeeld wordt uit hun ervaringen
Stipt, professioneel en respectvolle begeleiding. Zowel mijn zoon die leerde rijden, als ik als begeleider, hebben veel gehad aan de tips en rijlessen.
It was really a good experience with you people. Guidance was natural and understandable
Het personeel van TRAFFIX is erg vriendelijk en ik heb veel praktisch advies gekregen. De planning is afgestemd op een goed begrip van elke oefening, wat het leerproces efficiënt en aangenaam maakt. Dankzij deze aanpak ben ik in één keer geslaagd voor mijn examen, zowel op het terrein als in het verkeer. Dank u !!!
Ze hielpen met alle kleine en belangrijke details om zeker door uw rijexamen te kunne geraken. Ik heb mijn 20uren ook gevolgd bij teaffix en ze leren je rijden gelijk hoe het moet,m. Ze hameren op de belangrijke punten en staan erop dat iedereen deftig moet kunnen rijden.
Heel goed
Een hele fijne ervaring gehad! Zou iedereen aanraden om rijlessen te volgen bij Traffix!
Duidelijke lessen met ideale tips.
Rijschool met stuk voor stuk professionele lesgevers! Goede kennis en tips over de wegcode. Special thanks to Céline en Els die me alle troeven van het examen in Asse lieten zien en me nuttige tips gaven. Céline stelde me het meest op mijn gemak. Els was wat strenger zodat ik de fouten niet meer kon maken. Beide toplesgevers! Wel enkele keren 5 minuten te laat gestart… Bedankt, Mario, om mijn begeleider te zijn tijdens het praktijkexamen! Geslaagd, dus tevreden.
Communicatie was altijd correct en zeer snel. Profesionele lesgever met gevoel voor zijn vak. Brommers waren goed en door dat alles een geslaagd examen.
Ik had een heel goede lesgever Stijn, hielp mij heel goed! Gaf me heel goede tips voor het slagen van mijn praktijkexamen.
Heel vlot
Goede eerste ervaring, ging niet te snel, er was niet te veel druk.
Na mijn eerste les was ik al zeer op men gemak. Een zeer goede en vriendelijke instructeur
Vervelend dat ik een dag verlof nam voor men rijles en men kon me niet bereiken via men telefoon nummer, met geluk keek ik naar men mailings en zag dat ze me via daar verwittigd. Had dit graag vroeger geweten.
Het was tijdens mijn 20 uren een moeilijke periode met mijn mama en vake. Maar de begeleider heeft mij geholpen en er over gepraat. Het was een fijne ervaring.
Veel praktische en bruikbare tips gekregen.
Ik kwam als onervaren rijder, werd direct op mijn gemak gesteld. De lesgever bleef in mij geloven en dat heeft mij echt zelfvertrouwen gegeven. Bedankt jullie zijn een topteam.
Kapellelaan 97
1860 Meise