Scooter
Goed uitgelegd Tijdig gecorrigeerd Ruimte voor fouten en er nadien uitleg wat beter kon Geweldige instructeur
Mijn eerste ervaringen met Traffix waren zeer goed verlopen, vriendelijk, duidelijk. Tot er 1 iets tussen kwam waar ik niet aan kon doen! Jammer dat ik daarvoor heb moeten betalen voor een panne waar ik niks aan heb kunnen doen terwijl het voor de jonge mensen als ons het al duur genoeg is.
Ik ben voor mijn A1, A2 en A rijbewijs naar hier gekomen en steeds super begeleiding gekregen. Lessen worden op jou afgestemd en lesgevers zijn heel vriendelijk.
Goeie rijschool met vriendelijk, goedgezind personeel. Professionele begeleiding op maat van de leerling(e). De begeleiders blijven ook altijd vriendelijk en leggen het zeer goed uit. Hierdoor begrijp je je fouten en leer je er snel uit. De lessen vlogen voorbij, omdat ik toffe begeleiders had.
Voor de eerste keer was het goed. Buiten het feit dat de les een kwartier later begon.
Ik schrijf om mijn dankbaarheid en lof te uiten voor de uitzonderlijke lessen die ik bij Traffix heb gekregen. Meer dan 10 jaar gesukkeld met andere rijscholen en twee eerdere niet geslaagde examens gehad, de moed was in mijn schoenen gezakt. Dat ik zo'n geduldige en prettige instructeur zou leren kennen, dat had ik me nooit kunnen wensen. De ter beschikking gestelde auto was uitstekend en de voorbereidingen voor het examen was uiterst informatief. Ik kan alleen maar zeggen dat het subliem was. Op 32-jarige leeftijd ben ik heel blij dat ik eindelijk mijn volledige rijbewijs heb behaald. Ik raad Traffix ten zeerste aan aan iedereen die zijn rijangst en demotivatie wil overwinnen! De instructeur Peter Van Langenhove heeft mij ook geholpen een hernieuwde waardering voor autorijden te ontwikkelen. Ps: de app was ook zeer gebruiksvriendelijk en leuk om op te volgen voor alle lessen.
Duidelijke en geduldige instructeur
Lang gezocht achter de juiste begeleiding en begeleidingsstijl. Deze heb ik jammer genoeg pas gevonden bij mijn laatste les.
perfect
Bij peter was het leuk maar ook leerrijk leren rijden veel geduld en goede uitleg top instructeur
Perfecte opleiding waardoor ik mijn rijbewijs heb gehaald!
Ik heb de praktijk light gevolgd (6u) met instructeur Benjamin Buelens en haalde hier een goede basis uit om thuis verder mee aan de slag gaan. Enkele dagen voor mijn examen heb ik nog eens 2u les gevolgd voor de mogelijke examenroutes al eens gereden te hebben en hier had ik heel veel baat bij, Benjamin legde hier ook duidelijk uit wat er exact van mij verwacht werd bij het examen en ik kon terecht met al mijn vragen. De dag van mijn examen hebben we alles nog eens bekeken onder de motorkap en alle lichten etc. en onderweg naar het examen legde Benjamin tot in detail uit hoe de komende uren gingen verlopen en wat de planning was, wat heel geruststellend was. Uiteindelijk was ik vanaf de eerste keer geslaagd, tegen mijn eigen (en die van mijn omgeving ;)) verwachten in! Hartelijk dank
Alles verliep vlot en duidelijk
Frank van Loo is heel aardig, open en sociaal, wat mij heel gerust stelde.
Altijd goede en duidelijke uitleg, geven je werkpunten aan op het einde van de les, heel vriendelijk.
Heel goed
We hebben goed kunnen oefenen op parkeren en ook met het rijden op de weg. Ik heb redelijk veel uitleg gekregen en de instructeur was heel vriendelijk.
Heel vlot en stipt. Fijne begeleider. Exact wat ik nodig had van lessen!
Ik ging altijd met plezier naar de rijles
Alles verliep vlot en vriendelijk, vanaf het 1 e contact om info te bekomen tem afleggen can het examen.
Ik had geen enkele ervaring met een ander voertuig dan een gewone wagen. In het (relatief) beperkte tijdsbestek werd ik "examenklaar" gemaakt. De voorbereiding hiertoe was via school zeer correct qua aanpak en inhoud. Door eigen manoever fout moest ik een 2e keer terugkomen. Was ik specifiek mis in het aanbod is een C1 opleiding gezien voor mij C een overshooting is voor mijn intentioneel gebruik van mobile home 4.5 ton. Door C cursus is mijn respect voor vrachtwagen verkeer zeker toegenomen ! Dank specifiek aan mijn lesgevers Ilias en Carine !
Zeer duidelijke gestructureerde uitleg
Kapellelaan 97