zeer leuk en vlot
Het vastleggen van data voor lessen was een moeilijke opdracht. Na de eerste vastlegging van 12 uren, werd ik geïnformeerd dat ik maar 2 lessen van 3 uur nodig had. Ik ben dankbaar dat ik hiervan werd geïnformeerd. De lesdagen werden eenzijdig geannuleerd door traffix, waarom blijft me een raadsel : in mijn ogen konden gewoon de laatste lessen blijven staan; ik had m.n. mijn verlofdagen voor de 12 uren al vastgelegd. Telkens wanneer er andere data werden voorgesteld, en ik dit de dag zelf bevestigde, kreeg ik het antwoord dat 'de data al werden ingevuld door een andere student'. ENORM frustrerend. Bij een laatste telefonisch gesprek kreeg ik een jongeman aan de lijn (de naam ontgaat me - ik had daarvoor met 2 dames gesproken) die extreem onbeleefd en beledigend overkwam. Uiteindelijk werden de huidige dagen vastgelegd. De lessen verliepen goed, het examen ook. Totdat we erna te horen kregen dat een motor moest afgezet worden voor nazicht. Hiervoor moest ik achterop bij Ronald (?) (de docent) voor de terugweg, ondanks dat ik hem had duidelijk gemaakt dat ik dit helemaal niet zag zitten. Zijn reactie erop was ongepast, kinderachtig en ronduit gevaarlijk : het onnodig spelend slalommen, met mij als passagier, werd enkel gestopt door een stevige slag tegen de schouder (de andere studenten zijn hiervan getuige). Eenmaal aangekomen begon een hele litanie van dingen die IK verkeerd deed : hoe ik meer ontspannen moet zijn, hoe ik me als passagier moest positioneren in bochten (het had geholpen indien ik deze info kreeg vóór ik op de motor kroop maar ja)... Enkele jaren geleden ben ik gevallen met de motorfiets met een ribbreuk als gevolg. Niets ernstigs, maar dit gaf wel de doorslag om bij u lessen te volgen, o.a. om me af te helpen van de gespannenheid die volgde op het accident. Hoewel ik nu wel een rijbewijs heb, is door dit voorval met Ronald (?), de rijangst helemaal teruggekomen. Mijn huidige motor zal weer voor een lange tijd onaangeroerd blijven.
Dag Lorenzo Het is niet leuk om jouw omschrijving van de feiten te lezen. Toch even onze kant van het verhaal want we laten onze medewerkers die keihard hun best doen voor de klanten niet zomaar oneer aandoen. - We werden door jou nooit op de hoogte gebracht van het feit dat je rijangst zou hebben. Rijangst en motorrijden is ook een heel aparte combinatie. - Kijk even rond binnen onze klantenvertellen naar de evaluaties van Ronald en de andere lesgevers. - De terugrit als passagier was een rit van 5 minuten aan een heel trage snelheid omdat je inderdaad aangaf dat je dat niet echt zag zitten. De lesgever overtuigde jou omdat als passagier meerijden ook een goed leermoment is en omdat hij jou net een rijexamen zag afleggen zonder problemen. Moest hij het nodig gevonden hebben zou hij het kantoor gebeld hebben om te vragen om jou op te pikken. Bij de eerste bocht leunde je tegen wat gevaarlijk was. Daarom stopte de lesgever om jou uit te leggen wat beter was en deed hij aan lage snelheid enkele bewegingen om te oefenen met jou. Daarop klopte je hard op de schouder van de lesgever. - Je spreekt over een beledigende jongeman aan de telefoon. Er waren andere aanwezigen bij dat telefoongesprek: Hij gaf enkel aan dat hij in het systeem ging kijken of je lessen er nog in stonden waarop jij in een colère uitbrak. Hij heeft jou daarop gevraagd om rustig te blijven aangezien hij enkel even ging kijken wat de stand van zaken was. De lessen stonden trouwens nog geboekt. - je stelde eisen voor je lessen en examen die praktisch niet te regelen zijn voor een rijschool. Wij zijn ook afhankelijk van het examencentrum. Je kan niet aan cherrypicking doen. Hadden we niet zo eerlijk geweest om te zeggen dat niet alle lessen verplicht waren dan had die extra planning niet nodig geweest. - Moesten we het opnieuw doen zouden we jou weer verwittigen dat je voor meer lessen inschreef dan dat je verplicht bent om te volgen. - Moesten we het opnieuw doen zouden we jou niet meenemen op de motor maar zouden we jou laten oppikken. Het gebeurt maar zelden dat er iemand moet meegenomen worden voor die korte afstand. Dit was toevallig bij jou. Onze lesgevers doen hard hun best voor alle klanten. Niet alle klanten zijn dezelfde. Soms zorgen samenlopen van omstandigheden ervoor dat alles niet optimaal verloopt.
De praktijkles verliep vlot en respectvol. Voor het eerste deel bestuurde de lesgever de pedalen en moest ik voornamelijk focussen op het sturen. Na het oefenen van de basistechnieken gingen we de openbare weg op waar alles nogmaals vlot en respectvol verliep. Onderweg kreeg ik handige tips en (terechte) opbouwende kritiek over wat beter kon. Kortom een verrijkende ervaring die mijn enthousiasme voor het autorijden in de toekomst alleen maar versterkt. Bedankt.
Ik heb mijn rijbewijs C behaald met behulp van rijschool Traffix op relatief korte termijn, dankzij de snelle planningen en de professionele lesgevers. Hierbij wil ik graag vooral Ilias bedanken voor zijn deskundigheid en aangename manier van lesgeven.
In het begin was het zoeken maar ik heb wel mijn draai gevonden
Desondanks ik gebuisd ben door mijn eigen domme fout toch super blij via Traffix te gaan. Super vriendelijke mensen die je echt heel goed uitleg geven en begeleiden. Examenstress hoort er nu eenmaal bij en daar kan het dus fout lopen maar dat ligt dus aan mij persoonlijk.
Ik ben zeer tevreden met mijn lesgever.
Goede lesgever!
Onze dochter was erg onzeker over het behalen van haar rijbewijs. Dank zij de rustige en bekwame lesgevers is ze er in geslaagd om haar rijbewijs te behalen.
De rijlessen hebben voor meer zelfvertrouwen op de baan gezorgd.
Zeer goede en rustige uitleg Instructeur geeft duidelijk uitleg en op een leuke manier ben zeer tevreden
Vriendelijke en rustige begeleiding van Kurt!
K
Momenteel ben ik nog bezig met de lessen. Het gaat heel goed en vlot. Ik ben heel aangenaam ontvangen. De lesgevers zijn heel vriendelijk.
Zeer tevreden hier! De rijschool was zeer dicht, maar tevens ook veel vrienden die goede ervaringen hadden, waardoor de keuze snel gemaakt was. Stijn is een topinstructeur! Rustig, bekwaam en legt alles zeer duidelijk en geduldig uit. De stress voor de eerste rijlessen neemt hij zo weg. Net zoals de stress voor je rijexamen, brengt hij je zo goed mogelijk weer tot rust. Zeker aan te bevelen! Goed werk allen! Yuna
Ik heb wel veel geleerd. Er wordt wel heel veel informatie gegeven op een korte tijd. Soms wat moeilijk om alles te verwerken als je ook moet rijden. Voor de rest fijne meneer, die alles rustig uitlegt.
Mijn huidig rijbewijs liet het niet toe om met een 125cc te rijden. Deze lessen hebben mij geholpen om alles aan te leren en waarop te letten in het verkeer. Dankzij de expertise van de lesgever was ik niet zenuwachtig en liep alles vrij vlot. Oefenen blijft uiteraard aan de orde, maar ik ben niet onzeker wanneer ik de baan op ga. Dit is dankzij jullie, bedankt hiervoor!
Aangename 4 uren les voor A1 duidelijke tips en uitleg. En mooi ritje op openbare weg.
Super rustig, vriendelijk en goed uitgelegd. Een aanrader zeker en vast.
Ik volgde elders les voor rijbewijs BE maar was tijdens mijn examen niet geslaagd op de openbare weg en kon mijn examen pas 6 weken later opnieuw proberen. Via mijn vriendin bij deze rijschool terecht gekomen en ik kon op een week tijd les nemen en het examen herkansen. Na 2u coaching op de weg voelde ik mij veel beter voorbereid voor het examen en slaagde (met glans). Als ik toen had geweten wat ik nu wist had ik direct voor deze rijschool gekozen. Aanrader dus!
J'ai été accompagné de la plus belle des manières. Franck a été un trés bon moniteur et toujours à l'écoute. Il m'a aidé à surmonter mes peurs sur la route et adapter ma conduite. ce fut une trés belle expérience avec Traffix Asse. Merci pour tout.
Heel goede instructeur geeft goede tips heel behulpzaam. Super gewoon nog bedankt !!
De opleiding om mij klaar te stomen voor het rijbewijs categorie D is bijzonder snel verlopen. Hierbij heb ik mezelf een paar keer verloren onder de stress van het gebeuren maar de lesgevers hebben dit begripvol kunnen afhandelen. Bedankt aan allen!
Kapellelaan 97
1860 Meise