Een goede communicatie vanaf het begin. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden. Bij het inplannen van de theorielessen, na twee keer niet geslaagd werd echt gezocht naar een oplossing om deze zo vlot mogelijk te laten ingaan. Op de praktijklessen hebben we geen enkele opmerking. Er werd geoefend op de minder goede punten. Ook was de lesgever beschikbaar voor extra uitleg. Het feit dat je in een keer geslaagd bent zegt genoeg.
Begeleider was top en vriendelijk! Zeer veel tips gekregen.
Goed oefenterrein en top lesgevers voor de moto te Kontich!
Rustige begeleider die alles goed en duidelijk uitlegt.
de lesgever was heel vriendelijk alles is duidelijk uitgelegd en hielp je direct als iets niet lukte
Ik was eerst een beetje nerveus maar de rij-instructeur was geweldig en heeft mij op mijn gemak laten voelen en het rijden en de auto waren zeer goed.
Ik had veel eerder moeten komen, jaren gesukkeld voor niks, maar goed ,beter te laat een goede rijschool vinden dan nooit.
Het was een zeer goede ervaring om mijn rijbewijs AM bij jullie te volgen. Ik heb het er snel en goed geleerd.
Goede ervaring, goede info, goede begeleiding
Ik heb veel gehad aan de rijlessen: de trucjes, de routes die worden gedaan, waar ik op moet letten... Dit heeft mij enorm geholpen op het examen zelf. De rij-instructeur Frank stelde mij altijd op mijn gemak en gaf, naast de tips, voldoende zelfvertrouwen. Heel goede begeleiding!
Heel goede begeleiding en echt heel professioneel. Heel tof om zo les te krijgen
Perfecte opleiding gekregen van Veerle Mertens
De lessen hebben me veel bijgeleerd, en vooral me meer bewust gemaakt van mijn plaats in het verkeer en hoe ik hiermee omga. Bvb. op het vlak van voorrang, of bewust zijn voor voetgangers/fietsers, etc. Ook zou ik waarschijnlijk zonder deze lessen het veel moeilijker hebben gehad met de parkeermaneuvres. Als laatste was er ook altijd meer dan genoeg tijd en vrijheid om vragen te stellen, waar ik graag gebruik van maakte. Mijn instructeur was ook altijd heel gezellig om mee te rijden, en hij gaf altijd goede tips bij waar ik het slechter deed, maar ook zeker waar ik het goed deed.
De rij instructeur is zeer vriendelijk en neemt zeker de tijd om alles goed uit te leggen.
Ik heb veel geleerd op die 2 uur, op een aangename manier waardoor ik nog veel heb onthouden van de les.
Ik vond de les zeer aangenaam maar de pauzes waren best lang.
Heel goed was super leuk en goede instructeur
In 2u heb ik al heel veel bijgeleerd.
Frank is er echt om je te helpen slagen voor je examen met persoonlijke begeleiding en veel motivatie.
En goede en toffe ervandoor
Kurt lette goed op details en deed heel hard zijn best om alles goed aan te leren.
Thx voor de feedback Jules. Jouw lesgever is altijd een half uur voor de start van de eerste les aanwezig. Als je als leerling vroeger arriveert, dan begint de les ook vroeger en kan het zijn dat die ook vroeger stopt. Het is belangrijk dat je altijd de 2 uren les krijgt, voor- en nabespreking zijn daarbij inbegrepen.
Goeie en vriendelijke lesgever
Mijn lesgever Benny Sophie wist op een geduldige manier met mij om te gaan en moedigde me aan, waardoor dit een zeer aangename ervaring was. Ik leerde hierdoor ook veel praktijkervaringen bij en ging met een tevreden gevoel naar huis.
Zeer tevreden,
Kapellelaan 97