Ik vond het een diverse, prettige cursus. Het was fijn dat de groep niet groter was. Het was fijn dat je niet alleen theorie kreeg. Het was fijn dat je met de andere cursisten ook opdrachten kreeg om te oefenen. Dan maak je de lesstof je meer eigen.
Dank jullie wel voor de erg prettige en voor mij goed aansluitende cursus situationeel leidinggeven. Locatie was uitstekend, (geen afleiding), zo ook de verzorging van de maaltijden. Ik waardeer de persoonlijke aandacht enorm, juist daarom durf ik te zeggen dat dit mij heel veel heeft gebracht. De wijze van vragen stellen heeft veel duidelijkheid gebracht naar mijn leidinggevende maar ook heb ik deze gebruikt naar een sollicitant. Een waarde van 9 omdat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering... Vriendelijke groet, Eric Sleutel
Ik heb een top training gehad met veel persoonlijke aandacht. Ik heb er meer inzicht aan over gehouden. Absoluut een aanrader!
Ik ben erg blij dat ik deze cursus heb uitgekozen. De groep was klein en dus heel erg fijn en een goede sfeer. De handvaten die ik heb meegekregen maken mij nu al veel ontspannender en gelukkiger. Alsof er een waas weggevaagd is en ik veel meer helderheid heb in hoe ik dingen kan bekijken.
Leuk om te lezen en dankjewel, Lisette! En wat fijn dat je zo geniet van je resultaten. Het was ook fijn je in de groep te hebben en de ontwikkeling bij jou te zien.
Was een fijne training veel tips en tools gekregen en hoop bevestigingen. had alleen verwacht dat we toch dieper op ons levens patroon zouden gaan.
Veel geleerd, hele goede en persoonlijke begeleiding, ruimte voor ieder individu. Enige minpuntje is dat ik graag iets meer concrete tools had gekregen om persoonlijke kracht om te zetten naar praktische 'vaardigheden', uitoefening ervan.
Ik vind Marieke een hele prettige coach die de tijd en rust heeft om iedereen de juiste aandacht te geven. De kleine setting van de groep haalt het beste naar boven. De training heeft mij veel inzichten en handvatten gegeven, waar ik de komende tijd mee aan de slag kan!
Leuke en leerzame opdrachten om samen met de groep uit te voeren. Wel kon het zo nu en dan wat langdradig worden wat betreft de opdrachten. Echter, een dikke goed.
In januari heb ik de training Effectief Communiceren gevolgd. Deze drie dagen durende training heb ik als zeer leerzaam, effectief en leuk ervaren. Een echte aanrader!
Super leerzame training . Veel geleerd en vooral bewust geworden op het gebied van communiztie De groep was ook zeer prettig en dat maakte Dat het drie leuke dagen waren
Prettige omgeving. Prettige manier van training geven met rust en humor. Zeer prettige ervaring. Veel geleerd op een prettige manier. Dank daarvoor.
Bedankt voor de prettige training effectief communiceren. Ik heb hier veel van geleerd waardoor ik persoonlijk kan groeien. En wat een prachtige locatie, dat was de kers op de taart.
Een helder en prettig opgebouwde training. We hadden voldoende tijd voor persoonlijke doelen en kregen een gerichte training om met deze doelen te oefenen. Deze cursus maakt communiceren nog leuker en interessanter. Bij deze wil ik de groep en Bas bedanken voor deze waardevolle dagen.
Dankjewel Astrid voor je mooie review. De eerste review van 2018, een mooi begin! Fijn dat je het zo positief hebt ervaren. Hartelijke groet, Bas.
De training Effectief Communiceren werd bij ons als een inhouse training gegeven door Marieke Sanders. Dankzij de intake, was de training op maat van ons bedrijf en werden er tijdens de workshops real-work voorbeelden gebruikt. Marieke heeft een inspirerend enthousiasme en heeft ook persoonlijke aandacht gegeven aan de deelnemers. De training heeft een positieve invloed gehad op de werkvloer. De medewerkers zijn geïnspireerd en passen de aangeleerde technieken toe.
Dank je wel Liesbeth voor de mooie beoordeling. Het was fijn om met jullie te werken en te zien hoe jullie met het aangereikte aan de slag gingen en resultaat boekten. Ik wens jullie een mooi vervolg op deze resultaten met veel werkplezier! Warme groet, Marieke
Mijn ervaring met de training is zeker positief, de training is heel goed geweest voor mijn zelfvertrouwen. Ik ging er in het verleden altijd van uit als er iets mis ging in de communicatie dat de fout dan bij mij lag. Ik heb echter geleerd bij Anker & Kompas dat dit niet (altijd) zo is, door mezelf ook anders op te stellen gaat de algemene communicatie nu stukken beter. Dit merk ik heel erg op het werk, maar ook thuis. Ik kan nu met meer vertrouwen gesprekken voeren , dit geeft mij ook veel meer rust(wat ik als zeer prettig ervaar).
Fijne ervaring met de training. Jammer voor de groep dat niet iedereen even gemotiveerd is en meewerkt aan het proces.
Dank je Ella, ik snap je opmerking over de motivatie. Altijd jammer als mensen gedwongen worden een communicatietraining te doen, terwijl ze er zelf geen behoefte aan hebben. Hartelijke groet, Bas.
Over het geheel vond ik het een goede en fijne training, met een duidelijke lijn. Het werkt in behapbare stukjes toe naar het uiteindelijke doel, waardoor je het zelf ook kan volgen. Wij hadden denk ik ook mazzel met de kleine cursus groep, waardoor er veel ruimte was per persoon. Het enige minpuntje voor mij, achteraf terugkijkend, is dat de laatste delen van de training, waar je daadwerkelijke oude overtuigingen weg zet en nieuwe 'installeert' en gaat 'ankeren', dat die voor mij wat te kort waren / we er te snel doorheen gingen om echt het gevoel te hebben dat het geankerd is geraakt. Daar moet ik zelf nog, met de geleerde tools, denk ik goed mee aan de slag. Maar dat moest sowieso ;-)
Ik heb met plezier de training Leiderschap met Open Vizier gevolgd. Ik vond de samenstelling van de groep prima; divers en er was een veilige sfeer. De thema's die aan bod kwamen waren voor mij deels bekend en hebben mij ook weer verdieping opgeleverd en nieuwe iedeeën. Ik heb het terugkijken naar de invloed van overtuigingen vanuit je stamgezin heel nuttig; echter de koppeling aan tekorten/angsten vanuit de vroege jeugd vind ik te eenzijdig (en niet voldoende onderbouwd); er zou wat mij betreft veel meer nadruk mogen liggen op de "overlevingsstrategie" die zijn nut heeft gehad en nu niet meer nodig is, vanuit een positievere duiding, waarbij ook het voorbeeldgedrag vanuit je stamgezin als een kracht gezien kan worden. Dit sluit voor mij beter aan bij de oplossingsgerichte aanpak. Dit heb ik tijdens de training ook aangegeven en ik vind wel dat hiermee goed is omgegaan, o.a. door te zoeken naar meer positieve termen. Groeten en succes verder! Jeannette
De cursus geeft een goed inzicht in jezelf, waarom je de dingen doet zoals je ze doet. De cursus heeft een goede mix van theorie en oefeningen/opstellingen, komt af en toe heel dichtbij en confronteert je met jezelf. De warme persoonlijke begeleiding van Bas en Marieke maakte het tot 6 hele waardevolle dagen waar ik met veel plezier op terug kijk.
Geheel boven verwachting! Het sterke aan de training is na dat er nieuwe inzichten gedeeld worden er oefeningen zijn om deze stof echt te ervaren en doorleven. Je wordt je veel bewuster van jezelf en van de ander. Ja gaat in de training zelf al een transformatie door als persoon en als leider. Na de training heb je een berg inspiratie, inzicht, nieuwe energie en vertrouwen om de uitdagingen aan te gaan.
Zozo Onno, een echte 10, daar word ik een beetje stil van :-) Dankjewel en fijn dat je Leiderschap met Open Vizier zo positief beoordeelt. Alle goeds!
Een training die zeker waarmaakt, hoe ik in eerste instantie geïnformeerd werd. Een echte Eye-opener en ik heb nu veel tools om mijn struikelblokken en onzekerheden te overwinnen. En heb daarbij andere inzichten en wensen voor mezelf duidelijk gekregen waar ik weer veel energie van krijg. Bedankt!
Ik vond de training zeer leerzaam, veel goede tools meegekregen om mee vooruit te kunnen. Bas is erg bekwaam. Hij wist de groep goed te raken met goede voorbeelden, adviezen en metaforen. Ook anticipeerde hij heel snel op lastige onderwerpen. Aanrader!
Dankjewel Marco voor je mooie beoordeling, fijn dat je het zo goed hebt ervaren.
Ik vond het een leerzaam traject voor mij zelf. Heb ook van de andere cursisten kunnen leren. Het was voor mij een hele positieve ervaring . Ik ben nogal een nuchter persoon en vond het dan ook wel in het begin moeilijk om mij open op te stellen . Maar echt ik heb veel van opgestoken. En zoals Marieke altijd zei"Dank je wel"
Ik heb het gevoel gehad dat ik er bijhoorde. Niks is gek was wel een huisregel, maar zo voelde het ook echt. Juist om te proberen alles boven water te krijgen en duidelijk te maken hoe dingen lopen/voelen/zijn, werd er extra persoonlijke aandacht aan besteed. Niks werd afgeraffeld, maar op de juiste en duidelijke manier gedaan zodat je je er goed bij voelde.
...
PC Staalweg 10
3721 TJ Bilthoven
Anker & Kompas verzorgt trainingen en begeleiding op het vlak van leiderschap, communicatie en persoonlijke effectiviteit.