Leuke cursus met veel oefenvoorbeelden. Enthousiaste docente die je wat handvatten geeft waar je mee verder kan.
Mooie vier dagen. Er is aandacht, openheid en ruimte voor ieders verhaal. Je leert waarom je dingen doet zoals je ze doet en hoe je die eventueel anders kunt doen. Eventueel is op het moment dat het je hindert/beperkt. Al met al voor één ieder aan te bevelen.
Leuke cursus die lekker interactief is. Zeker de moeite waard om te volgen.
Goeie cursus.
Dank voor je review Maikel. Je verrast ons met de score op Persoonlijke aandacht en Organisatie, want we hebben tijdens de training niet gemerkt dat je daar ontevreden over was. In onze beleving doen we daar al heel veel in, dus graag horen we hoe het nog beter kan.
Ik vond het een zeer bijzondere ervaring. Je deelt super veel met iedereen op een ontzettend prettige manier. De opdrachten zijn erg leerzaam, ik ben blij dat ik hieraan heb mogen deelnemen.
Hele prettige ervaring en goede training. Op de laatste twee dagen kwam het echt samen. Voor mijn gevoel heeft het echt geholpen!
Verbazend hoe training vanaf dag één iets in beweging heeft gebracht bij mij.
Ik vond het een hele goede en effectieve cursus. Door deze cursus sta ik sterker in mijn schoenen en heb ik handvatten gekregen om mijzelf te verbeteren.
Intensieve en goed begeleide (Marieke) training. Door kleine groep veel oefeningen kunnen doen.
Dit was mijn eerste communicatietraining. Ben voor het eerst bewust gemaakt hoeveel communicatiemodellen er zijn om bewust en rustig te communiceren om je doel te bereiken. Heel verrijkend.
Een eerlijke en hele fijne cursus. Lunch is prima verzorgd. Fijne rustige cursusleidster. Marieke ontzettend bedankt voor de drie prima verlopen cursusdagen
Sfeer in de groep zeer positief. Voor wat betreft de inhoud van de training: mijn verwachting was dat nog dieper op veranderingen/kracht zou worden ingegaan, wellicht is dit ook een gevolg van eerdere trajecten die ik heb gevolgd
Ik vond de grote van de groep, de persoonlijke aandacht en leerstof erg fijn en duidelijk!
Ik vond de training erg leuk en leerzaam. De groep had op zich wel iets groter gemogen. We waren maar met 5 cursisten. Op zich heeft dit ook wel weer voordelen (meer tijd voor persoonlijke zaken), maar ik had het ook wel leuker gevonden als de groep ietsje groter was geweest. Marieke heeft het prima gedaan en ik vind haar een leuke en goede trainster. Verder vind ik de locatie perfect, als het mooi weer is kan je ook lekker buiten zitten.
Prettige sfeer, goede afwisseling van theorie en praktijk. Ik heb nog wat moeite om het geleerde toe te passen, maar hopelijk wordt dat beter
Zeker de moeite waard! De training heeft mij handvaten en inzichten gegeven, om te leven vanuit mijn kracht.
Ik heb het als een leerzame en goed toepasbare training gevonden. Als team zijn we aan het groeien en deze training is op een goed moment gekomen.
Degene die de training gaf was heel prettig in de omgang. Ze deed het ook heel leuk.
Waardevolle training.
Ik heb met plezier deelgenomen aan de training en ik heb er zeker veel van geleerd. Bedankt.
De ervaring is goed
goede en leuke cursus, bas doet het erg leuk, wij hadden een wat moeilijkere groep waardoor het werken in tweetallen niet altijd veel resultaat met zich meebracht. had liever iets meer persoonlijke tips willen hebben...
Een hele boel theorie was in principe wel bekend. Maar door er zo met een groep 3 dagen aan te werken en het er over te hebben, heeft het veel meer effect.
Het was een hele fijne toepasbare en kloppende training. Bas is een hele prettige en respectvolle trainer. De groep was ook heel fijn en respectvol naar elkaar. Het programma zat ook uitstekend in elkaar. Quo opbouw en tempo. Een aanrader!
PC Staalweg 10
3721 TJ Bilthoven
Anker & Kompas verzorgt trainingen en begeleiding op het vlak van leiderschap, communicatie en persoonlijke effectiviteit.