Nicola Courtney is een vakvrouw die haar training zeer gedegen, gedreven en op uitermate prettige wijze heeft gegeven. Zij heeft mij veel geleerd in een zeer ontspannen sfeer. Echt TOP!
Unique, interesting experience. Relaxing course environment created by positive , motivated teachers.
Ik heb enorm veel van de training geleerd en had niet verwacht in zo een korte tijd veel te leren. De training had een heldere structuur en opbouw. Op een prettige wijze werd de leerstof behandeld. De trainer heeft veel geduld en weet je te intuïtief te coachen op de juiste punten. Ik kan het een ieder aanraden!
Heel Goed Course, Tailor made. Mogelijk, ik hou van 3 dag - weekend - 2 dag, daar is veel informatie en of een weekend is daar is beter vor the student. Dank u well
Persoonlijk programma, flexibele indeling, vriendelijke mensen
DNA organiseerde een training en trainer die specifiek op mijn wensen om basiskennis van Tsjechisch op te doen was afgestemd. De training is zeer goed bevallen.
Een zeer gemotiveerde trainer en een goed georganiseerde training met veel verschillende activiteiten. Van harte aan te bevelen.
Praktische training gericht op mijn leerbehoeften en leersituatie. Heb hierdoor beter Duits geleerd en dit direct kunnen toepassen op mijn werkveld.
Zeer persoonlijke aanpak, stem goed af leerdoelen, tempo en mogelijkheden van de leerling, zoekt goede match tussen trainer en leerlink
Ik heb veel geleerd tijdens de training vooral omdat het programma gericht was op mijn persoonlijke leerdoelen en daardoor op maat was
Ik heb veel geleerd en pas deze methode nu ook zelf toe in verschillende groepen en met privécursisten en ik merk dat het een goede methode is!
Fantastisch!
De training is op maat ontworpen en is ook op maat uitgevoerd. Het intakeformulier was zodanig opgesteld dat mijn structurele verbeteringspunten snel naar voren kwamen. Het flexibele trainingsplan hielp mij om de snelheid van het schrijven te realiseren. Ik waardeer enorm de evaluatie en de aanbevelingen van het eindverslag. Mijn ervaring is dat voor anderstaligen deze training een structurele verbetering biedt.
De training bij DnA was precies voor mij op maat gemaakt. Ik heb er veel van geleerd. Ik merk nu al dat de gesprekken met mijn internationale collega's veel makkelijker gaan.
De trainer was optimaal; nauwkeurig, geduldig, gemotiveerd en motiverende en ik kan de verbeteringen qua woordenshat en zinstructuur vaststellen. Met zo'n positieve ervaring ga ik door met een tweede sessie van cursussen.
Binckhorstlaan 36 36 c348
2516 BE Den haag