Een sprankelende online patroonscursus gevolgd bij OSR

Helemaal tevreden

Leerzame dag

Prima cursus

Top cursus

Goede docenten, rijke inhoud, voldoende gelegenheid tot eigen inbreng. Ondanks de beperkingen in fysiek onderwijs een zeer goede cursus.

Mooie basiscursus voor het Onderwijsrecht.

Meerdere docenten met een gedegen achtergrond wisselen elkaar af tijdens deze cursus. Voor meer diepgang is een verdiepende cursus nodig, maar als basis is deze cursus prima.

Prima opleidingsdag gehad!

De cursus was nuttig en de docenten kundig. Tijd is snel voorbij gegaan omdat er veel over de praktijk werd verteld en de sheets niet werden voorgelezen. Er was veel ruimte om vragen te stellen.

Helemaal prima en goede prijs kwaliteitverhouding

Had goede lezing mbt het in beginsel dodelijk saaie onderwerp wwft maar heb mij niet verveeld vooral dankzij docenten. Ben inmiddels voor digitale lezingen met participatie mogelijkheid door cursisten zodat interactie mogelijk is. Heel goed.

OSR heeft goede opleidingen voor redelijke prijzne

Ik heb een groot aantal opleiding gevolgd bij OSR. Altijd waren ze goed verzorgd en voorbereid. Goede docenten, inhoudelijk altijd zeer relevant. Aanrader.

Prettige en goede cusrus Gespreksleider Intervisie gevolgd.

De cursus was nuttig en goed op de praktijk gericht.

Alles klopt!

OSR heeft haar zaken op alle vlakken meer aan op orde, zowel didactisch, vakinhoudelijk en de catering, zowel online als offline!

Goed dicenren

Als meer praktische veerbeelden, zou het heel nuttig zijn.

Zeer positief.

Snelle reacties per mail. Meedenkend bij het niet kunnen volgen of doorgaan van de cursussen (Corona). Jammer dat ik om 16.30 uur mensen niet telefonisch kan bereiken (behalve dan door het inspreken van een bericht). Anders was het 10 geworden.

De door mij gevolgde cursus was inhoudelijk uitstekend en ook qua presentatie was er niets op aan te merken.

Leerzaam, gezellig en leuk

leerzaam, gezellig en leuk

relevante kennis en ervaring kernachtig overgebracht

zie hiervoor

goed te volgen via de digitale weg

Makkelijk te begrijpen. Duidelijke materie

Prima!

Te voet prima bereikbaar vanaf het Centraal Station Utrecht. Mooi pand, goede lunch en ook in Corona tijd alles goed en conform richtlijnen voor elkaar! Ook een bekwame docent. Ben helemaal tevreden!

Leerzaam

Om je kennis op te frissen ofwel nieuwe kennis op te doen is dit zeker een aanrader!

Enthousiaste en hulpvaardige docenten èn medewerkers !

Als organisatie heb ik OSR niet alleen als zeer professioneel en kundig ervaren, maar ook met oog voor de cursist als persoon.

Geen overbodige franje. Kwalitatief hoogstaand.

Goede mix van praktische en wetenschappelijke benadering

prima verzorgde cursus

OSR heeft de cursus prima verzorgd

Goede cursussen, goede locatie

Zie boven

Fijne cursus met goede docent!

Ondanks ik niet de gewenste voorkennis had, was de cursus erg interessant. De docent wist veel te vertellen over de verschillende onderwerpen en de cursus was goed opgezet door eerst de basiskennis te herhalen, vervolgens de theorie door te nemen en te eindigen met een plenaire opdracht.

Een geslaagd dagopleiding.

Zowel de voortraject (informatievoorziening) als de cursus was zeer goed voorbereid en de inhoud perfect overgebracht.

Leerzame cursus door zeer ervaren docent

Prima cursus

Arthur van Schendelstaat 650

3511 MJ Utrecht

030 – 231 531

Over OSR Juridische Opleidingen

OSR juridische opleidingen is dé partner in leren en ontwikkelen voor elke juridisch professional. Wij geloven dat ambitieuze professionals zich voortdurend blijven ontwikkelen. In elke fase van je loopbaan zoek je nieuwe kennis en vaardigheden, zodat je je beroep altijd met trots uitoefent. Vaardig in het recht en rechtvaardig handelen OSR juridische opleidingen streeft naar rechtvaardigheid in onze samenleving. Dat doen we samen met onze docenten, deelnemers, medewerkers en andere partners. Daarvoor zijn professionals nodig die beschikken over de juiste kennis, vaardigheden en houding. Wij geloven dat kennis en de toepassing daarvan, in combinatie met de juiste houding en vaardigheden, je een rechtvaardig professional maken. Maak het recht eigen, onderscheid jezelf van andere professionals en streef naar een rechtvaardige samenleving. Samen Recht.Vaardig betekent voor OSR: Betrokken Alleen door te luisteren naar wat er in de (juridische) wereld gebeurt, naar de vraag en terugkoppeling van docenten en deelnemers, kunnen wij een optimaal opleidingsaanbod creëren. Een aanbod waarmee professionals de juiste kennis en vaardigheden kunnen verwerven. Ontmoeten Kennismaken, met elkaar in gesprek gaan, luisteren naar elkaar en persoonlijk contact. Een fijne plek om kennis op te doen en vaardigheden te trainen in een veilige omgeving. Dat is waar we bij OSR voor staan. Toegankelijk Bij OSR vinden we het belangrijk dat iedereen ons persoonlijk kan benaderen, zowel voor, tijdens als na een lesdag. Wij zoeken graag de verbinding met docenten, deelnemers en elkaar. Gelijkwaardig Of we het nu hebben over docenten, deelnemers, medewerkers of andere partners, iedereen wordt bij ons als gelijkwaardig behandeld. Er wordt naar elkaar geluisterd en iedereen wordt in zijn waarde gelaten.