5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Echt een indrukwekkend weekend. Het is onvoorstelbaar dat je wildvreemden binnen 48 uur tot hartsvrienden kunt verheffen. In de hoop dat zij door dit weekend genoeg tools hebben om hun relatieproblemen te overwinnen. Ook het hotel is een toplocatie en bijzonder goed verzorgd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Openheid, goede sfeer, veel geleerd!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

veilig , goede balans tussen theorie en praktijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel bijzonder hoe snel je je vertrouwd voelt in de groep en je inzicht krijgt in jezelf en in je relatie. Het weekend is een goede afwisseling van handvatten aangereikt krijgen en zelf hiermee aan de slag gaan. Dat kan ook direct vanwege de deskundige en ruim ingezette begeleiding.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Relatietherapie zag ik niet zitten, maar het liep al tijdje niet echt lekker in onze relatie, dus ja, we moesten wel iets gaan doen. Las een review van iemand dat het relatieweekend zoveel indruk op hem had gemaakt en veel verandering in gang had gezet. Omdat het maar 2 dagen duurt, heb ik ons ervoor aangemeld. En ja, jet heeft gelukkig ook veel voor ons betekend. Geen zinloze twee dagen, geen investering die niets heeft opgeleverd. We hebben geleerd hoe we echt weer contact met elkaar kunnen krijgen. Iets dat al lange tijd niet meer lukte. Eindelijk is er weer perspectief!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dat je leert dat je heel anders naar elkaar gaat kijken en luisteren. En dat het heel emotioneel kan worden. Persoonlijk heb ik heel veel geleerd ik vind het een aan rader hadden we tig jaar terug moeten doen. Dank jullie wel voor het weekend. Groeten Cor

4 sterren: goede service, goed behandeld

erg goede accommodatie, verder alles top, het zijn twee Lieferds

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een hele mooie manier van werken om samen met je partner te doen: Niet strijden maar jezelf en elkaar bevrijden.

Tolweg 2

3851 SK Ermelo